צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על מילקי, קרמבו ודתות

זיקית
לפני 19 שנים • 15 בנוב׳ 2005

על מילקי, קרמבו ודתות

זיקית • 15 בנוב׳ 2005
דיון קצרצר בעקבות אכילת קרמבו (חטאתי, פשעתי, עשר פעמים הייל מארי) העלה את הנקודות הבאות :

אכילת קרמבו ומילקי היא כמו דת. כל אחד מאמין שהדרך שלו היא הדרך הנכונה, והדרך השניה היא שגוייה בעיקרה.

יש את עדת "המערבבים" - אלה שעושים מהמילקי עיסה בצבע מוקה.. יש את עדת "ביסקוויט תחילה" שהופכים את הקרמבו ואוכלים קודם את הביסקויט ושאר סוטים.

לאיזה כת אתם שייכים ?


icon_twisted.gif
ים_yam​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 15 בנוב׳ 2005
ים_yam​(לא בעסק) • 15 בנוב׳ 2005
מילקי
חופרת בזהירות את השוקולד בכפית ומשאירה את הקצפת לסוף

קרמבו
אוכלת את השוקולד עם העיסה האוורירית הזו קודם, אבל אין לי גם בעיה לתרום למישהו את החלק הזה, העיקר שישאר לי הביסקוויט!

(יוספוס - לא שכחתי לך, אתה עוד חייב לפצות אותי ב 10 ארגזי קרמבו על שגזלת ממני את הביסקוויט מהיומולדת של אביס!)
אליזבת​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 15 בנוב׳ 2005
אליזבת​(נשלטת) • 15 בנוב׳ 2005
מילקי : קודם כל מתענגת על הקצפת אחר כך על השוקולד.

קרמבו: תחזיקו חזק! אני שונאת קרמבו !!! icon_eek.gif
Inside your head
לפני 19 שנים • 16 בנוב׳ 2005
Inside your head • 16 בנוב׳ 2005
מילקי:

אין לי מושג איך להסביר את זה..
אני אנסה.
מתחילה בקצפת ואז חופרת לשוקולד.. אבל...
אוכלת רק חצי מילקי, חוצה את המילקי לאורכו.. (משאירה צד נוסף עם קצפת ושוקולד)..
את הצד הנוסף שהשארתי.. אני מתחילה לאכול מהשוקולד ועולה לקצפת.
בתקווה שהבנתם. icon_confused.gif

קרמבו:

מכרסמת את מעטה השוקולד כך שהקצף נשאר חשוף על גבי העוגיה..
אח"כ אוכלת את הקצף..
ואז את העוגיה..
אבל הדרך שבה אני אוכלת את העוגיה - מכרסמת מסביב לעוגיה.. ואז מה שנותר מכניסה לפה.

ממש פולחן!
venus in our blood​(שולטת)
לפני 19 שנים • 16 בנוב׳ 2005
venus in our blood​(שולטת) • 16 בנוב׳ 2005
מילקי :בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ( יש בזה ג'לטין = עצמות בשר ודגים טחונות !!! איכססססססססססססס )

קרמבו : שמרנית - וניל, וניל ורק וניל !
ובלי הביסקוויט


scratchead.gif למה רק נשים עונות על השאלה הזו....?
שרמומית
לפני 19 שנים • 16 בנוב׳ 2005
שרמומית • 16 בנוב׳ 2005
מילקי - אוכלת את הקצפת קודם ואת השוקולד אני אוכלת קצת.. ואז זורקת, אני לא אוהבת את הטעם של השוקולד של המילקי..

קרמבו - אוכלת קודם את המעטה של השוקולד למעלה..
אחר כך את הקצפת עם האצבע לאט לאט (ואוי למי שמפריע לי או מעיר לי למה אני אוכלת ככה) ורק אחר כך את הביסקוויט..
אפשר פשוט לגמור רק מהאכילה של הקצפת... חח.. icon_cool.gif

*נגה* כתב/ה:

scratchead.gif למה רק נשים עונות על השאלה הזו....?


כי כל הגברים ישנים..
יערית
לפני 19 שנים • 16 בנוב׳ 2005
יערית • 16 בנוב׳ 2005
מילקי : לוקחת כפית ומתענגת עם כל טעימה , עם קצפת, בלי קצפת, - בבטן חושך ( שפויה קוראים לזה icon_smile.gif )

קרמבו : הכי אוהבת גביע-קרמבו icon_razz.gif
diamond
לפני 19 שנים • 16 בנוב׳ 2005
diamond • 16 בנוב׳ 2005
ולהלן תוצאות משאל הזיקיות :

מילקי - לאט לאט אני אוכלת את הקצפת , ממש לאט ,עם התענגות על החטא האסור ....
השוקולד לא ממש מעניין , אז בדרך כלל הכלב שלי נהנה ממנו .

קרמבו - אני מתחילה הכי מהר שאני יכולה .... ואז לאט לאט אני מגבירה את הקצב ....


זיקית ..... רואים שהחורף מתקרב ...
ילדה יפה
לפני 19 שנים • 16 בנוב׳ 2005
ילדה יפה • 16 בנוב׳ 2005
מילקי זה כיף
או שקודם את הקצפת ואחר כך את השוקולד
או מערבבת ואוכלת עם במבה.... אבל רק כשיש במבה אחרת לא מערבבת בשום פנים ואופן

וקרמבו אני לא חסידה גדולה של זה. אם כבר מחלקת לשניים ואוכלת את הביסקוויט, את השאר יש מי שיקח....
מלך הארץ​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 16 בנוב׳ 2005
מלך הארץ​(לא בעסק) • 16 בנוב׳ 2005
שם את המילקי והקרמבו בקערה ומערבב טוב טוב, עדיף בלנדר מי שידו משגת.

את העיסה המתקבלת שופכים בזהירות לתוך צנצנת זכוכית שאותה מניחים בסיר מים.

מחממים את המים/סיר על אש קטנה כל הלילה.

בבוקר שופכים את תכולת הצנצנת לתבנית ומכניסים למקרר.

לאחר שלוש שעות וחצי מוציאים מהמקרר, מפזרים קצת גבינת פרמזן או שוקולד לבן טחון (לפי הטעם).

להגיש בטמפרטורת החדר עם יין לבן חצי יבש או יבש או בירה או צ'ייסר של ייגר.

לשומרי משקל מומלץ להוציא קודם את הביסקוויט ולהוסיף 50 מ"ל דייט קולה.