godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
הסיפור שלי עם זותי...
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 13 באפר׳ 2006
פעם במסיבת פורים.., פעם אני מדברת לפני יותר מ 10 שנים... רקדתי והשווצתי.. ומישהי חייכה אלי והסתכלה עלי, רזה, חמודה..אתלטית.. חיננית.. שיער קצר.. חייכתי בחזרה.. אני חייכנית וידועה כלבבית...ובקיצור... היא כל הערב תדלקה לי את הדרינק.. ואני בסבבי רוקדת נהנית עם החברות שלי.. וחשבתי לעצמי ..זותי אדם מאוד נחמד.. ממש כמוני.. טו מייק דה לונג סטורי שורצ....התנדבה להקפיץ אותי הבייתה ..."אני גרה ממש קרוב אלייך" טוב, למה לא.. התיישבה על ההגה הכוזיין הזאת בפוזה של מנופאי ממנופי אבי, מנופי סמי.. לא זוכרת... - יד אחת על ההגה ויד אחת שעונה על הכסא שלי.. אמרתי בליבי זותי אחלה רג'ל..מצ'ואיסטית.. קצת אבל חביבה.. מגיעות הבייתה.. אני מחייכת כמו דיילת של אבסולוט אומרת יפה ובחיוך תודה.. פתאם...!!! טראח תפסה לי את הלסת והדביקה לי וו'אחד נשיקה צרפתית ודחפה לי את כל האלמנט...עד היום לדעתי.. כואב לי... בעודי זועקת בלב אייה אייה...התחילה להיעלב...היא נסוגותה לאחר... (נסוגותה בדיחה פרטית שלי) וכאילו באופן הגבולי הדפה אותי.. יעני בריגשי.. עכשיו מה, אמרתי לעצמי וואי וואי... כמה אני א'הבלה! ...באלפית שניה כל הסוטול התאדה לי... הסתכלתי עליה בעיניים אמרתי לה.. תודה על הנשיקה...בפעם הבאה אל תשאלי אותי אם אני מסכימה, כי אני לא בענין. ענתה לי, את בסדר את.. אני אראה אותך מחר נדבר על זה, אמרתי לה אין מחר ואין כלום. תודה על הטרמפ לילה טוב. הגיע המחר.. קוקי בדלת..."רק באתי להגיד לך שאם את צריכה טרמפ לעבודה אני אקח אותך כל בקר ואחזיר אותך אם תצטרכי". את מטריפה אותי שמה את מטריפה אותי.. ככה שלושה חודשים היא ארבה לי.. ולא עזר כמעט כלום. בא לי רעיון ..יש לנו ידיד משותף.. חשבתי לעצמי אם היא תראה אותי מזדעזעת איתו אולי יעבור לה. טלפון קצר, אולי אחד הקצרים עשיתי לו.."בטח בכיף..אני אגיד לה שתבוא"............. אני חושבת שזו הייתה השלישייה הראשונה שעשיתי בחיים.. והידיד הזה שבכלל שאפ של הלייף (אבל לא תכננתי עליו אף פעם, חבר מילדות) בפני עצמו... לא קיבל כזה גוד טיים בחיים שלו!!!!!!!!!!!!!! נדיה קומנאצ'י...עשיתי קולות באינטרוואלים של זמרת אופרה גרמניה...כל התנועות שלי היו בעיגולים...הסתכלתי עליו בעיניים במבט של תן ת'קרמבו או שאני הורגת אותך כאן ועכשיו.., נפנפתי עליו עם הפאה שלי..על הפנים והכנסתי לו תלתלים לעיניים שבאים מכוכב האלי ונוחתים בזוית של 180 מעלות בום ישר על הפנים שלו.. בקיצר... כל ההופעה ! הכל זה הוא קיבל בזכות ...זותי המנופאית... |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
חחחחחחחחחחחחחחחחח
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 13 באפר׳ 2006
אהבתי ביג טיים.
שנון ומשעשע |
|
חזרנו לצפות בכוכבים(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
חזרנו לצפות בכוכבים(שולט) • 13 באפר׳ 2006
בפעם הבאה גם אני רוצה,בבקשה בבקשה בבקשה
|
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
קלייר(נשלטת) • 13 באפר׳ 2006
|
|
דיר פרודנס |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
דיר פרודנס • 13 באפר׳ 2006
חיחי.
|
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
Queencie(שולטת) • 13 באפר׳ 2006
ענק!!
רווח נקי ..... לך ולו.... ומה נסגר עם המנופאית? אוהבת את הכתיבה שלך השנונה והמדליקה - כמו שאת |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
14 באפר׳ 2006
מה נסגר עם המנופאית..
לפני 18 שנים •
14 באפר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 14 באפר׳ 2006
קוו'ינסי, לאור המונולגים והזמירות שנשאתי "אל תוך המקרופון" בהגשה של מורה למלודיקה... פזלתי לעברה במבטים של אויש טעים לי רוצה ביס..? אבל לא גדול מדי שלא תפילי לי את הארטיק ...!!! היא הבינה את עצמה. אבל חיזור תקיף ותוקפני כמו שזכיתי לו מצד הבחורה הזו..לא "זכיתי" בכל שנות חיי...עד כה. כבר היו מי שישנו מתחת לביתי, ובחוץ ממש על השטיח לכניסה לבית..ורשימת החיזורים ההזויים שפקדו אותי יכולה להרכיב סדרת ספרים.... אבל ככה?!. זה היה שיא שיאים! .אם כי..אם כי.., וחשוב לי לאזן דווקא ליד סיפורון זה: אני אומרת, טוב שאנשים יודעים לאהוב חזק ולחשוק חזק..לחרוג מן ה"מקובלות" ולעיתים "יורדים מן הפסים"...אני לא נבהלת מזה...אני התאכזבתי בעיקר מהסגנון והאטימות. משהו כוחני פיסי. אם כי כלל לא פחדתי ממנה. לא אכחד שגם "גזרתי קופון" והדבקתי אותו על האגו - אבל זה רק סייד סייד בנפיט.. ולא הענין. אבל זה גם בסדר.. כולה מה... בני אדם.. אולי במקום רק לעשות פרסומת למנופי יוסי,נפתח שרשור על החיזורים הכי הזויים או מיוחדים..שאנו חווינו וחוות..? יללה רוצות?! רוצים?! |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
14 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באפר׳ 2006
Queencie(שולטת) • 14 באפר׳ 2006
חחחההה .... גם כשרון זימרה ....
בכל מקרה - "להתחיל" עם מישהי או מישהו שלא במיין סטרים (קינקי, בדסמי, או הומוסקסואלי) זה לא פשוט אם ההכרות היא על רקע מיין סטרימי (ונילי, הטרוסקסואלי). אגב, רעיון מגניב שרשור החיזורים המיוחדים/יוצאי הדופן..... |
|
גבר גורב גרב |
לפני 18 שנים •
14 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באפר׳ 2006
גבר גורב גרב • 14 באפר׳ 2006
והיא בסה"כ רצתה להיות הסאבית שלך....
הנהגת.... כבר מגיל קטן היה בך הפוטנציאל |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 18 שנים •