מלכה עקרבית |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
מלכה עקרבית • 7 ביולי 2006
אתה לקוח אותי לחור אחר
מחור לחור חחחחחחחההההה אם כבר לעברו אז למרכז הדרום יבש בדיוק כמו הצפון תהנה מותק |
|
מלכה עקרבית |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
מלכה עקרבית • 7 ביולי 2006
אתה לקוח אותי לחור אחר
מחור לחור חחחחחחחההההה אם כבר לעברו אז למרכז הדרום יבש בדיוק כמו הצפון תהנה מותק |
|
ערגה |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
עקרVית יקרה,
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
ערגה • 7 ביולי 2006
מתי פעם אחרונה טיילת בדרום?
הוא לא יבש, הוא מקסים ומיוחד באופיו שלו.... |
|
שפן שובב(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 ביולי 2006
עקרVית נשמה....אני נאמן תמיד לחור אחד ואין לי כוונה לטלטל
לפני 18 שנים •
8 ביולי 2006
שפן שובב(שולט) • 8 ביולי 2006
אותך מחור לחור. אני לא מציע לך טרנספר , מכסימום תוכנית התכנסות לחור אחד משותף
וחוץ מזה...בן גוריון תמיד רצה להפריח את השממה. אז בואי איתי ונהיה חלוצים.... |
|
בתול(נשלט) |
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
בתול(נשלט) • 9 ביולי 2006
מה זה "חוג הקוטב הדרומי"?
|
|
מלכה עקרבית |
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
מלכה עקרבית • 11 ביולי 2006
ערגה , לא צריך לקחת את הדברים אישית
ואכן לא היתי הרבה זמן בדרום , ואני בטוחה שמקסים שם ........... שפן שובב - אתה מציע לי הצעות מגונות ? ) חלוציות זה ממש לא כוס התה שלי מעדיפה לשבת רגל על רגל מאשר לקחת מאדר )) |
|
נמש |
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
Re: עקרVית נשמה....אני נאמן תמיד לחור אחד ואין לי כוונה לטלט
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
נמש • 11 ביולי 2006
שפן שובב כתב/ה: אותך מחור לחור. אני לא מציע לך טרנספר , מכסימום תוכנית התכנסות לחור אחד משותף
וחוץ מזה...בן גוריון תמיד רצה להפריח את השממה. אז בואי איתי ונהיה חלוצים.... בו גוריון עמד הרבה על הראש לפני שהצליח להפריח את השממה. נסה לעמוד קודם על הראש ואז אולי תצליח תוכנית התכנסות לחור |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
Re: עקרVית נשמה....אני נאמן תמיד לחור אחד ואין לי כוונה לטלט
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
Whip(שולט) • 11 ביולי 2006
נמש כתב/ה: בו גוריון עמד הרבה על הראש לפני שהצליח להפריח את השממה.
נסה לעמוד קודם על הראש ואז אולי תצליח תוכנית התכנסות לחור על איזה ראש הוא צריך לעמוד בשביל שיוכל להתכנס לחור? חלק מהראשים הם קצת עדינים, לא בנויים לעמוד עליהם... ואם עומדים עליהם - יש הם בעיה אח"כ להתכנס לחור, ובכלל לתפקד... |
|
שפן שובב(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
טוב...ילדים שובבים , אני רואה שההורמונים התחילו להתעורר....
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
שפן שובב(שולט) • 11 ביולי 2006
קודם כל לך עקרVית - כן... התשובה חיובית - אני מנסה להתחיל איתך כי מצאת חן בעיני.!!!
דבר שני , לא אכפת לי שתשבי רגל על רגל ובתנאי שיש לך רגל הראוייה למסג' הגון ולליקוק מחוספס . דבר שלישי- אם רעיון החלוציות לא עושה לך את זה...אז אנסה דרך מושג אחר : פריצת דרך !! בואי איתי ותהי פורצת דרך למרחבי הנגב השוממים . תהי עם סכין בפה ומבט רצח בעינים ויחד נקים את חוג הקוטב הדרומי !!! מה דעתך ? הפעם זה נשמע יותר טוב ? ולשאר המגיבים : רעיון ההתכנסות וההתנתקות הוא : כדי להתכנס לחור אחד יש לטלטל אותו קודם |
|
שונרתא |
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
אשקלון
לפני 18 שנים •
11 ביולי 2006
שונרתא • 11 ביולי 2006
מיאו לכולם!
כחתולה אשקלונית,אני רוצה לחזק את ידיו וזנבו של השפן השובב.... אומנם אשקלון אינה מפותחת כתל אביב,אבל, ואולי בגלל עובדה זו, אפשר לעשות בה דברים טובים.... המרינה? תחרות טבילת ראשי סאביות במי המרינה(מים בהם ישנם דגים בצבע ירוק זרחני מרוב זיהום)... תחנת הכוח? קשירת סאביות לעמודי התחנה ופתיחת סבב הימורים(איזו סאבית תפגע במתקפת הקאסמים הבאה)... הפארק הלאומי? השכרת סאביות להחזקת המנגלים ברחבי הפארק... אשקלון ויש בה המון!!!! |
|