פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
מבקש את עזרת הציבור (מה נתפס כקיצוני יותר?)
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 19 בספט׳ 2006
הבהרה: זה לא ניסוי, ואני לא עושה ניסויים בבני אדם או בע"ח (אלא אם הם חתמו על הסכמה מראש..)
אני רוצה לבחון טענה מסויימת שקשורה למשהו שאני כותב. בשביל זה אני אציין כאן רשימה של 10 דברים ואבקש מכל מי שמוכן להקדיש דקה שידרג אותם פעמיים מ 1-10 מהכי קל להכי קיצוני באופן הבא: דירוג ראשון - מה אני יותר מוכן שיעשו לי (בסשן), כש 1 = קטן עלי ו 10= יהיה לי הכי קשה לסבול דירוג שני - מה אני יותר מוכן לעשות לאחרים (בסשן), כש 1= הכי קל לי לעשות ו 10= יהיה לי הכי קשה לעשות למישהו להלן הרשימה: קשירות/כבילות- השפלה מילולית/מעשית- שריטות/חתכים קלים- ספנקים/הצלפות- ציות למטלות- כוויות- אספיקציה (משחקי חניקה)- "מכות יבשות" (סימנים אדומים/כחולים שנשארים למספר ימים)- מחטים/פירסינג- מוטילציה (הטלת מום)- פשוט לעשות קופי פייסט לרשימה ולהוסיף את הספרה ליד כל דבר. אפשר לכתוב כאן או לשלוח לי בהודעה פרטית, מובן שאשמור על הפרטיות כתמיד. ולא, אני לא פסיכולוג! כולה בן 24. נא לקרוא פרופילים לשם הימנעות משגיאות תודה לכל מי שיהיה מוכן לסייע. |
|
סאנדיי(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
סאנדיי(נשלטת) • 19 בספט׳ 2006
עצם השאלה שלך אינה קבילה בעיני. היא מייצגת גישה, מאוד מוטעה לדעתי, שרואה בבדס"מ ספורט אתגרי. כזה שמורכב מסדרה של פעולות בסדר עוצמה או קושי גדלים כשהמטרה או השאיפה היא להתקדם במעלה הרשימה, לאסוף כמה שיותר "נקודות". אותה גישה שמאדירה גבולות (ושבירתם) מחד, ואת מלת הביטחון מאידך.
השאלה "מה הכי קשה" היא, במקרה הטוב, משנית (ובמקרה הרע בכלל לא רלוונטית). יכול להיות, סתם לשם דוגמא, שלמשל משחקי חניקה הם משהו שאין לי שום בעיה פיזית או נפשית לעשות, אבל אני לא אעשה את זה פשוט כי אני לי שום עניין לעשות. זה לא אירוטי בעייני, לא בבדס"מ שלי. מעידה על כך עוד יותר הסימטריה של השאלה - יעשו לי/לעשות לאחרים. אלא אם כן היא נובעת מהגישה, העוד יותר מוטעית, ש"כולנו בעצם מתחלפים". |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
מה הייתי עושה או מה עשיתי
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 19 בספט׳ 2006
1. קשירות/כבילות-
1. השפלה מילולית/מעשית- 1. שריטות/חתכים קלים- 1. ספנקים/הצלפות- 1. ציות למטלות- 1. מחטים/פירסינג- 3. אספיקציה (משחקי חניקה)- 5. "מכות יבשות" (סימנים אדומים/כחולים שנשארים למספר ימים)- 10. כוויות- לא הייתי עושה 50. מוטילציה (הטלת מום)- לא הייתי עושה בשום מקרה |
|
Bent |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
בלי להתחכם
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Bent • 19 בספט׳ 2006
הטבלה שלך לא משקפת כמעט כלום.
אז בהתעלם מהשחתה, שכולם ירשמו לך שהם לא יעשו לעולם בכוונה (אני מקווה). התחומים שציינת רחבים מדי לכן כמעט אי אפשר לענות לך בלי להכליל. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
כנ"ל
|
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Re: בלי להתחכם
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
bent_wordsmith כתב/ה: הטבלה שלך לא משקפת כמעט כלום.
אז בהתעלם מהשחתה, שכולם ירשמו לך שהם לא יעשו לעולם בכוונה (אני מקווה). התחומים שציינת רחבים מדי לכן כמעט אי אפשר לענות לך בלי להכליל. תגובה לך ולסאנדיי: הטענות שלכם הן סובייקטיביות. בשביל להכליל אותן צריך שימוש בכלים סטטיסטים. האם אתם יודעים בכלל מה מטרתי? אולי המטרה היא להוכיח את טענותיכם בצורה אובייקטיבית? יאללה תענו בלי להתעצל, לכו פשוט לפי הרגש |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
sssssss • 19 בספט׳ 2006
סאנדיי כתב/ה: עצם השאלה שלך אינה קבילה בעיני. היא מייצגת גישה, מאוד מוטעה לדעתי, שרואה בבדס"מ ספורט אתגרי. כזה שמורכב מסדרה של פעולות בסדר עוצמה או קושי גדלים כשהמטרה או השאיפה היא להתקדם במעלה הרשימה, לאסוף כמה שיותר "נקודות". אותה גישה שמאדירה גבולות (ושבירתם) מחד, ואת מלת הביטחון מאידך.
השאלה "מה הכי קשה" היא, במקרה הטוב, משנית (ובמקרה הרע בכלל לא רלוונטית). יכול להיות, סתם לשם דוגמא, שלמשל משחקי חניקה הם משהו שאין לי שום בעיה פיזית או נפשית לעשות, אבל אני לא אעשה את זה פשוט כי אני לי שום עניין לעשות. זה לא אירוטי בעייני, לא בבדס"מ שלי. מעידה על כך עוד יותר הסימטריה של השאלה - יעשו לי/לעשות לאחרים. אלא אם כן היא נובעת מהגישה, העוד יותר מוטעית, ש"כולנו בעצם מתחלפים". סאנדיי, אהבתי מאוד את התגובה שלך ואני קונה אותה בשתי ידיים! |
|
סאנדיי(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Re: בלי להתחכם
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
סאנדיי(נשלטת) • 19 בספט׳ 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: bent_wordsmith כתב/ה: הטבלה שלך לא משקפת כמעט כלום.
אז בהתעלם מהשחתה, שכולם ירשמו לך שהם לא יעשו לעולם בכוונה (אני מקווה). התחומים שציינת רחבים מדי לכן כמעט אי אפשר לענות לך בלי להכליל. תגובה לך ולסאנדיי: הטענות שלכם הן סובייקטיביות. בשביל להכליל אותן צריך שימוש בכלים סטטיסטים. האם אתם יודעים בכלל מה מטרתי? אולי המטרה היא להוכיח את טענותיכם בצורה אובייקטיבית? יאללה תענו בלי להתעצל, לכו פשוט לפי הרגש כל הסטטיסטיקה שבעולם לא תציל אותך אם שאלת המחקר שלך גרועה. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
ניסיתי לתת מענה ענייני:
מה שבצהוב עשוי להכלל בסשן - במידה כזו או אחרת - תלוי במה שיבוא לי באותו זמן. מה שבאדום - לא. אין פה עניין של "דרוג" זה לא עניין של קשה או לא קשה. זה מושך או לא מושך, ובמסגרת המוסכם. אגב, לענות על השאלה לגבי כל כך מעט נושאי עניין - מעוות את הגישה לכל הנושא. ומה שהכי מעוות הוא שכל קשר יוצר דינמיקה אחרת. בקשר מסויים קשירות הן "ביג דיל" כי הפרטנר חושש מהגבלת תנועה ומצבי חוסר אונים, בקשר אחר דווקא ההשפלות... כך שמלכתחילה אין בעיניי אפשרות לדרג. קשירות/כבילות- השפלה מילולית/מעשית- שריטות/חתכים קלים- ספנקים/הצלפות- ציות למטלות- "מכות יבשות" (סימנים אדומים/כחולים שנשארים למספר ימים)- כוויות- לא בבית סיפרי אספיקציה (משחקי חניקה)- לא בבית סיפרי מחטים/פירסינג- כרגע לא בבית סיפרי, יתכן ואחרי לימוד הנושא יהיה מוטילציה (הטלת מום)- לא בבית סיפרי |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
איך לעזאזל אנשים מחליטים שהם יודעים מה שאלת המחקר שלי?
ועוד אחרי שאני מבהיר שזה אינו ניסוי רמז- אין כאן שאלת מחקר. צריך לצעוק את זה? כל מה שביקשתי הוא טובה קטנה, לא צריך להתחיל את "משחק הניחושים" או "מי רוצה להיות יותר חכם". תודה לכל השולחים לי תשובות בהודעות פרטיות, אני זקוק לעוד כמה תשובות ספורות. תודה |
|