סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ציפור קטנה מלחששת...שמתקרב מאוד...

teachers pet​(נשלטת){teacher}
לפני 17 שנים • 24 ביוני 2007
teachers pet​(נשלטת){teacher} • 24 ביוני 2007
קאל,
נתיותך המיניות לא משפיעות על יכולתך להשתתף בערב המיילדום.
הדבר היחיד שערב המיילדום מגביל אותך אליו הוא:
גבר בתפקיד שולט ואישה בתפקיד נשלטת.
אם אינך עונה על קרטריון הזה - אינך יכול להשתתף בערב זה.

פט
קטסטרופה{Adonai}
לפני 17 שנים • 25 ביוני 2007

שלום

קטסטרופה{Adonai} • 25 ביוני 2007
אני שולט ביד רמה וללא ספק אני נחשב לדום שלא היה כמותו מזה זמן רב בכלוב בכלל ובדנג'ן בפרט.
היות ואני שולט ביד רמה כמו שציינתי והיות ואני מייל אני רוצה להבין למה אני לא יכול להשתתף בערב המיילדום המרתק הזה.

זה רק בגלל שאני שולט בלסע"ע?
זה הענין?
מה זו האפליה הזו?

אני דורש להגיע עם העבד שלי ולהתקבל בכבוד מלכים.

תודה ושלום.
אמילי קייג'​(אחרת)

Re: שלום

אמילי קייג'​(אחרת) • 25 ביוני 2007
קטסטרופה כתב/ה:
אני שולט ביד רמה וללא ספק אני נחשב לדום שלא היה כמותו מזה זמן רב בכלוב בכלל ובדנג'ן בפרט.
היות ואני שולט ביד רמה כמו שציינתי והיות ואני מייל אני רוצה להבין למה אני לא יכול להשתתף בערב המיילדום המרתק הזה.

זה רק בגלל שאני שולט בלסע"ע?
זה הענין?
מה זו האפליה הזו?

אני דורש להגיע עם העבד שלי ולהתקבל בכבוד מלכים.

תודה ושלום.

שתוק עבד!
תהום​(מתחלפת)
תהום​(מתחלפת) • 25 ביוני 2007
teachers pet כתב/ה:
קאל,
נתיותך המיניות לא משפיעות על יכולתך להשתתף בערב המיילדום.
הדבר היחיד שערב המיילדום מגביל אותך אליו הוא:
גבר בתפקיד שולט ואישה בתפקיד נשלטת.
אם אינך עונה על קרטריון הזה - אינך יכול להשתתף בערב זה.

פט

אבל מיילדום זה גם שגבר שולט בגבר,
אז למה לא?
קטסטרופה{Adonai}

פורים

קטסטרופה{Adonai} • 25 ביוני 2007
פורים זה לא בחודש אדר בכלל?
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 25 ביוני 2007
teachers pet כתב/ה:

(נ.ב. איפה אני קונה לבנים?)

למי מכן שמוותרת על לבני זכוכית וקרמיקה יש לי המלצה חמה על חנות המפעל של דלתא באיזור התעשיה בכרמיאל.

כן, אני יודעת שזה רחוק מתל אביב, אבל חוטיני מתחרה איכותית של ויקטוריה סיקרטס ב 5 ש"ח, מחוכים מהממים מתחרה ב 30 ש"ח וחזיות סקסיות בטירוף במחיר 10 - 30 ש"ח עושות גיחה שכזו למשתלמת ביותר!

וזו לא איכות של שוק או תחנה מרכזית, אלו עודפים של כל מה שדלתא מייצרת לויקטוריה סיקרטס, הוגו בוס, ועוד כל מיני חברות איכותיות!

אני כבר אחרי השופינג הכייפי הזה, אבל אני ונילית מונוגמית לגמרי אז רק הקאובוי רואה את מה שקניתי icon_lol.gif
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 25 ביוני 2007
ים_yam כתב/ה:
teachers pet כתב/ה:

למי מכן שמוותרת על לבני זכוכית וקרמיקה יש לי המלצה חמה על חנות המפעל של דלתא באיזור התעשיה בכרמיאל.

כן, אני יודעת שזה רחוק מתל אביב, אבל חוטיני מתחרה איכותית של ויקטוריה סיקרטס ב 5 ש"ח, מחוכים מהממים מתחרה ב 30 ש"ח וחזיות סקסיות בטירוף במחיר 10 - 30 ש"ח עושות גיחה שכזו למשתלמת ביותר!

וזו לא איכות של שוק או תחנה מרכזית, אלו עודפים של כל מה שדלתא מייצרת לויקטוריה סיקרטס, הוגו בוס, ועוד כל מיני חברות איכותיות!

אני כבר אחרי השופינג הכייפי הזה, אבל אני ונילית מונוגמית לגמרי אז רק הקאובוי רואה את מה שקניתי icon_lol.gif

השאלה איזה קאפים יש להם... עוד פעם יענו D שלא מכסה ת'פיטמה?
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 25 ביוני 2007
אושה כתב/ה:
ים_yam כתב/ה:
teachers pet כתב/ה:

השאלה איזה קאפים יש להם... עוד פעם יענו D שלא מכסה ת'פיטמה?

היו שם גם מידות נדיבות ביותר.
מה שכן - כיוון שאלו עודפים, לא תמיד יש הכל בכל המידות, זה די עניין של מזל וסבלנות, כי צריך לחטט בערימות של כל דבר, ולחפור עד שמוצאים מה שרוצים בצבע ובמידה שמתחשק.