מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2007
אייר, אני אשלח לך את המייל- עשיתי צילום מסך של כל רשימת הכתובות.
אני לא אומרת שאתה או אמילי בהכרח מכרתם את הרשימה, אבל ייתכן שמישהו פרץ או השיג איכשהו את הרשימה מכם והשתמש בזה. חשוב לבדוק את העניינים. קווינסי, למזלך השתמשת בדואר חינמי ללא פרטים מזהים, אבל ישנם הרבה מאוד אנשים שלא עשו כמוך. ובכל מקרה, עצם העובדה שהשתמשו במייל שלך ללא רשותך כדי לתת לך ספאמים ולא בשיטת "שלח לחמך" של בוט, אלא באופן מאוד מכוון- זה כבר מסריח ולא כשר בכלל. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
AIR(נשלט) • 19 באוק׳ 2007
אף אחד לא קיבל ממני את הרשימות עם המיילים ...
במידה ומישהו פרץ אליי לרשימה , יש לי את הדרכים שלי לעלות עליו וכמובן שיהיה מוכן לתביעות משפטיות חמורות ביותר ... כחולית , אני מחכה למייל שלך . |
|
נולי |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
נולי • 19 באוק׳ 2007
לא נותנת את המייל שלי.
שום מייל שלי. אין כזה דבר זהיר מדי. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2007
אייר, איך בדקת שזה לא ממך?
שולחת לך עכשיו, היו לי בעיות עם האימייל. נולי, מפתיע אותי מה שאת אומרת- כי נתקלתי במייל שכתוב בו נולי |
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
AIR(נשלט) • 19 באוק׳ 2007
קיבלתי את האימייל וחצי ממה ששם אינו נמצא ברשימת התפוצה אצלי
מה כן , שגם יש שם חבריי אתר חדשים שהגיעו הרבה אחריי המסיבה האחרונה שקיימתי |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
התגובה של מועדון הדאנג'ן
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לא סתם עוד עבד • 19 באוק׳ 2007
למען הסר ספק:
למועדון הדאנג'ן בניהולו של עמוס לוי הייתה רשימת תפוצה, אליה נרשמו אנשים בזמן שעשו כרטיסי חבר או ע"י הרשמה באתר האינטרנט של המועדון. רשימת התפוצה שימשה אך ורק לצורך שליחת מייל שבועי לגבי אירועי השבוע הקרוב במועדון. המייל השבועי נשלח ישירות ע"י המועדון, ומעבר לכך לא נעשה כל שימוש אחר ברשימת התפוצה והיא לא הועברה לאף גורם אחר. להנהלה הנוכחית של המועדון, שהחלה לעבוד ביולי 2007, אין כלל רשימת תפוצה, ולא נעשה על ידינו או מטעמנו כל דיוור אלקטרוני. לגבי התקופה שבין פברואר ליוני 2007, שבה נוהל המועדון על ידי אמילי, F, טיצ'ר ופט - להנהלה הנוכחית אין כל מידע לגבי מה נעשה ומה עלה בגורל רשימות התפוצה שהיו בידיהם, לרבות רשימת התפוצה של מסיבות הפמיליה. מיותר לציין, כי החשיבות שמייחסים רבים מחברי הקהילה לשמירה על דיסקרטיות מובנת מאליה וברורה לנו, ולעולם לא יעלה על דעתנו לבצע במידע אישי/דיסקרטי המצוי ברשותנו שימוש לא נאות או שלא כדין. באופן עקרוני, אני מצטרף לעצה שניתנה כאן על ידי קודמיי, ומציע גם אני לא למסור לאף אתר אינטרנט, לאף מועדון ולאף רשימת תפוצה את כתובת המייל שניתנת ע"י ספק האינטרנט, אלא לפתוח לשם כך כתובת מייל נוספת ונפרדת. זה כדאי לא רק מטעמים של שמירה על דיסקרטיות, אלא גם כדי למנוע את הצפתה של תיבת הדואר הראשית שלכם בדואר זבל. |
|
עטלפית על{לאסי} |
לפני 17 שנים •
21 באוק׳ 2007
forward
לפני 17 שנים •
21 באוק׳ 2007
עטלפית על{לאסי} • 21 באוק׳ 2007
לחשבונות חינמיים רבים יש אופציה של רידיירקשן - כל מייל שמתקבל לשם שולח מייד עותק לתיבה הרגילה שלכם, לא משנה איפה היא. אני לא יודעת על כל הסוגים, אבל בג'ימייל זה בטוח עובד.
תשתמשו בזה ותחסכו הרבה כאב ראש. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
22 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 22 באוק׳ 2007
התפתחות מפתיעה
התברר שיש מספר טלפון באתר שלהם, התקשרתי ו.. הוא לא מחובר שלחתי מייל בריפליי למכתב המקורי שנשלח אליי וקיבלתי תשובה להפתעתי הרבה והרי היא כלשונה: זו רשימה שקיבלנו ממישהו שנקרא יהודה ונחמה. שעוסקים בפעילות סוטה כלשהי, בכל אופן, ראיתי לנכון להביא לידיעת כל רשימת התפוצה שאותם נחמות ויהודות שולחים חומר סוטה ברשת בדמות ספאם ומצרפים את כולכם למיילים שלהם כך שכל עם ישראל יכול לראות. בהצלחה אני לא ממש הבנתי מה קורה פה ומי הם אותם אנשים מדוברים... השבתי במייל חוזר עם שאלות נוספות וטרם נענתי. שלחתי מייל דרך האתר עצמו בתקווה שגורם רשמי כלשהו משם יענה לי. נקווה שאכן יענו.... |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
22 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 באוק׳ 2007
צ'יטה(שולט) • 22 באוק׳ 2007
לי זה נשמע קשור איכשהוא לניטשה
|
|
זיקית |
לפני 17 שנים •