ערגה |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
המצאת שפה עברית בדסמית...
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
ערגה • 3 בינו׳ 2008
יש כל מיני מילים כאן בכלוב, תמיד היו ולאחרונה עוד יותר (נולי אני בטוחה שאת מבינה היטב למה כוונתי) שמוזרות לי כל כך.
סידום. לסשן הפך להיות פועל עם כל ההטיות של פיעל פועל והתפעל, להספינק, מה עוד היה לנו שם? לי זה עדיין מרגיש מוזר. |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
Brave Dwarf • 3 בינו׳ 2008
לפלוג או לפלוגר (flogging).
אתמול כששיסנתי, פלגתי (או פלוגרתי) אותה ואחר כך בונדג'תי אותה. היא גמרה ולי נשברו השיניים. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
Queencie(שולטת) • 3 בינו׳ 2008
אני בעד לעברת
פמיניזציה עוברתה ל"ניוש" (C) ולאחרונה - cuckold עוברתה ל"קירנון" (C) המילה לסשן דווקא מצטלצלת לי טוב... סידום לעומתה - ממש לא... לאנל? גם מצטלצלת מגוחך לדעתי וצריך למצוא לה תחליף הולם (תרתי משמע) |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
השולט אור(שולט) • 3 בינו׳ 2008
חחחחחחחחחח
אולי "לעכז"? יופי של נושא ערגה |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
השליטה כתב/ה: חחחחחחחחחח
אולי "לעכז"? יופי של נושא ערגה הלו... לעכז זה לא ללכת על עקבים גבוהים ולעשות ככה עם הטוסיק? אור, את מפחידה אותי עם ההצעות שלך. את יודעת כמה מעכזות אני מכיר? מה, כולן כאילו... זה? |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לא מותק, מה שאמרת זה לעכס, עם ס' ולא עם ז' (דגושה?)
או ברגע של עברית... כשהן מעכסות הן מניעות את עכוזיהן שספגו עיכוז לאחרונה... |
|
טמונה במסגרת |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
פספוס פיספסת יקירתי
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
טמונה במסגרת • 3 בינו׳ 2008
את האינול מאתמול.
אתמול אינול, היום סידום ומחר כנראה ריקטום. אחר כך אפשר מיעמול (אבל אז קאמורי עלול לצעוק ובצדק כנראה) וגם אינסוס יכול לבוא בחשבון ( משורש ANUS אינסוס, כדי לא להסתבך עם דן קאפ...) ואם ארשה לעצמי להיות ממש פראית לרגע, או בעצם, לפי הסגנון החדש להיתג'נן (הוספתי י אפילו שזה עולה לי בדמים), אפשר גם לנסות שטרינגול וסביוט (משורש CBT כמובן) מה שהזקיר לי הגיג ישן שלי: הנקבה של כוסון אמורה להיות זיינונית ? |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
השליטה כתב/ה: לא מותק, מה שאמרת זה לעכס, עם ס' ולא עם ז' (דגושה?)
או ברגע של עברית... כשהן מעכסות הן מניעות את עכוזיהן שספגו עיכוז לאחרונה... אור, ביקר, אבן שושן החדש: לעכז v. to shake one's buttocks (while walking) לעכז (פ') להניע את האחוריים, להזיז את הישבן, לסובב את הישבן, למשוך תשומת לב ע"י הליכה מגרה מצד שני אם אני מעכז אותה אז זה מה זה זה? זה אני עושה ככה עם הטוסיק לידה? לעכס v. to tinkle (with anklets) לעכס (פ') לצלצל בשרשראות שברגליים, לקשקש, להשמיע קו שקשוק, לנדנד פעמונים נשמע בדס"מי לגמרי, אגב. כשהיא תעכס, תסלחו לי, אזיין אותה בתחת |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
מתוך הרב מילים - המילון העכשווי והמדויק ביותר כיום. אבן שושן פאסה
עִכֵּס פ' פיעל (לְעַכֵּס) נענע או נדנד את עכוזו, הבליט את תנועות הישבן או האחוריים בשעת ההליכה. המילה "לעכז" לא מוכרת בעברית. אבל המילה - עכוז... מוכרת גם מוכרת. אז הרשה לי ידידי האמיץ והמלומד לתקן לך את המשפט המגניב שכתבת... ולאמץ אותו בחום מיד אחר כך... כשהיא תעכז, תסלחו לי, אזיין אותה בתחת |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
השליטה כתב/ה: מתוך הרב מילים - המילון העכשווי והמדויק ביותר כיום. אבן שושן פאסה
עִכֵּס פ' פיעל (לְעַכֵּס) נענע או נדנד את עכוזו, הבליט את תנועות הישבן או האחוריים בשעת ההליכה. המילה "לעכז" לא מוכרת בעברית. אבל המילה - עכוז... מוכרת גם מוכרת. אז הרשה לי ידידי האמיץ והמלומד לתקן לך את המשפט המגניב שכתבת... ולאמץ אותו בחום מיד אחר כך... כשהיא תעכז, תסלחו לי, אזיין אותה בתחת הנה גם מבבילון לעכז v. to shake one's buttocks (while walking) Babylon Hebrew Thesaurus לעכז (פ') להניע את האחוריים, להזיז את הישבן ספרות/מקרא/תלמוד: ע.כ.ז "הצבור מעכז על מושביו, רגלים מחריקות באבק הרצפה" (ארד, ביתו) "היא עכזה, הרעידה ברכיה" (מגד, החי) מסתבר שלא רק שמוכרת אלא מוכרת מזמן. עכס לעומת זאת מגיע מהמילה עֶכֶס - תכשיט קדמון של נשים בתבנית שרשרת רגליים. |
|