slu |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
יש אמת בזה וגם בזה...
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
slu • 7 בינו׳ 2008
מצד שני בחייכם, כמי שצלחו את הגיגיהם של " מירני" ואחד נוסף כאן..
קשה באימונים קל בקרב יודעים... |
|
ניקי666 niki |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Re: כלובי ?!?
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
ניקי666 niki • 7 בינו׳ 2008
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: devotion כתב/ה: עד מתי ימשיך לשמש הפורום הזה כבמה האישית של WIZARD ?
האם לכך נועד הפורום? לפרסם לינקים לבלוג שלך? http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21787 לחפש נשלטת { ע"י הפנייה בלינקים לבלוג שלך? } http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=21778 נדמה לי שלהצפת פורום קוראים תופעת הטרול ולא לא מדובר על מתחזה שאינו קיים אלא על מישהו שפשוט מציף פורום מאמר לגבי טרולים ברשת : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=553&a=29621&c=3695&sc=0&ssc=0 מתוך המאמר: "מהו טרול? באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג. טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד" מתוך המאמר על טרולים ברשת {לקריאת המאמר השלם, הכנסו ללינק המצורף למעלה} Copyright © 2001 by Timothy Campbell - זכויות היוצרים © 2001 שמורות לטימותי קמפבל למען הסר כל ספק. אני לא באה בשום טענות שהן לכלובי. פשוט נמאס.. בחייך , מה את מצפה ממישהו שהינו נשלט אך היות ולא מצא מישהי שתזיין אותו בתחת החליט להפוך לשולט מסוקס המחפש חורים? זה תסמונת העכבר נו. רחפנית את חצית קווים אדומים בעלבונות אישיים ,את לועגת לאדם עקב נטייתו המינית והעדפתו הבדסמית ,את מציגה אלצמנטים בדסמיים באור שלילי ואת עושה זאת כאן באתר שהוא מתיימר להיות הבית של הפנטזיות שלנו ...פשוט חוצפה . אני חושב שכדאי שתחזרי מדברייך ולמען כבודך יפה שעה אחת קודם . |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
זה העניין שלציפור לא ממש איכפת וכי מה באמת איכפת לדוכיפת
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 7 בינו׳ 2008
שהרי היא מרחפת לה ומחריינת על כולם ראובן כתב/ה: אם ישיר או ישתוק?
ראובן ציטוט:
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: בחייך , מה את מצפה ממישהו שהינו נשלט אך היות ולא מצא מישהי שתזיין אותו בתחת החליט להפוך לשולט מסוקס המחפש חורים? זה תסמונת העכבר נו. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ירדן*{TOUGH GODD} התופעה עברה כל גבול הצילו אותנו מעונשו.!!! זאת אינה הדרך הראויה או השווה היתיחסות מימני לשפר סיכוייכן ולהיתקבל אצלי לסשן "חנופה" שכאזת רק מקלקלת את הסיכויים. ועים זאת אחת מיכן עונה לקריטריונים הרושים והמוזכרים בתחילת הפוסט א זכרי- וזכרי רק זאת - עלייך לעבור סשן בדיקת ציות והתאמה לדרישות הנילוות בטרם אחליט אים ראוייה את או היא להימצא תחת עקב הנעל שלי. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
נוריתE • 8 בינו׳ 2008
אולי די
|
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
המפקדת(לא בעסק) • 8 בינו׳ 2008
אויש, זה ממש מעולה, רק הצצתי לאתר ואני רואה שיש אקשן מוכר רק בניק אחר....
איפה האייקון של הפופקורן הזה...... הנה ! |
|
Breathless{VIP} |
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
אני מצטרפת עם קולה דיאט (לך אארגן רגילה נו..)
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
Breathless{VIP} • 8 בינו׳ 2008
המפקדת כתב/ה: אויש, זה ממש מעולה, רק הצצתי לאתר ואני רואה שיש אקשן מוכר רק בניק אחר....
איפה האייקון של הפופקורן הזה...... הנה ! אני מצטרפת עם קולה דיאט (לך אארגן רגילה נו..) מקווה שארגנת ג'ערה מספיק גדולה |
|
פפריקה |
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
המפקדת
לפני 16 שנים •
8 בינו׳ 2008
פפריקה • 8 בינו׳ 2008
בואי בואי באמשלך, שמרתי לך מקום לידי!!
שלכם, באגן רוטט, פפריקה. |
|
המפקדת(לא בעסק) |