!fetish! |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
!fetish! • 7 במאי 2008
Venus in Furs כתב/ה: !fetish! כתב/ה: ועכשיו ההודעה הרשמית : הופעה מטורפת :
המלכה black rosses (fFemme Fatale) ,תערוך קאמבק ותעביר סררות ועינויים לvenus in furs מחר בפלייגראונד! נשמח לראותכם! סררות ועינויים? כנראה שמדובר באי הבנה נוראית, לי היא אמרה שאנחנו הולכים להקריא ביחד שיר לכבוד היומולדת למדינה כן. אה... זה... |
|
epimetheus |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
מסיבה
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
epimetheus • 7 במאי 2008
גם אני מגיע
|
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
Re: מסיבה
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
קטסטרופה{Adonai} • 7 במאי 2008
epimetheus כתב/ה: גם אני מגיע
נו אז? |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
נילי ונילי • 7 במאי 2008
קטסטרופה כתב/ה: epimetheus כתב/ה: גם אני מגיע
נו אז? אז הוא מביא משלחת איתו. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
נילי ונילי כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: epimetheus כתב/ה: גם אני מגיע
נו אז? אז הוא מביא משלחת איתו. אז גם אני אגיע עם משלחת משלי. אני נראה לכם פראייר? |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
הגבירה שלי(שולטת) • 7 במאי 2008
קטסטרופה כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: epimetheus כתב/ה: גם אני מגיע
נו אז? אז הוא מביא משלחת איתו. אז גם אני אגיע עם משלחת משלי. אני נראה לכם פראייר? כן. כן קטה אתה נראה אחלה פראייר שבעולם. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
הגבירה שלי כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: epimetheus כתב/ה: גם אני מגיע
נו אז? אז הוא מביא משלחת איתו. אז גם אני אגיע עם משלחת משלי. אני נראה לכם פראייר? כן. כן קטה אתה נראה אחלה פראייר שבעולם. מה יהיה? כל הזמן עוקבת אחרי זאתי! אני חש מאויים. GET A LIFE BABY! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
בלוסום(לא בעסק) • 7 במאי 2008
קטסטרופה כתב/ה: הגבירה שלי כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: epimetheus כתב/ה: גם אני מגיע
נו אז? אז הוא מביא משלחת איתו. אז גם אני אגיע עם משלחת משלי. אני נראה לכם פראייר? כן. כן קטה אתה נראה אחלה פראייר שבעולם. מה יהיה? כל הזמן עוקבת אחרי זאתי! אני חש מאויים. GET A LIFE BABY! חחח קטה, נראה לי אתה צריך להגיד לה תודה - מישהי שמה לב אליך... |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 7 במאי 2008
חזון אחרית הימים, שתי מסיבות BDSM בערב אחד, הללויה!
|
|
TRUEBITCH |
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
גועל נפש
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
TRUEBITCH • 8 במאי 2008
אני לא בנאדם שמלכלך ובטח לא סתם אבל אין דרך אחרת לתאר את המסיבה המגעילה הזאת.
דבר ראשון נכנסנו וראינו בכניסה כמה ונילים (גיל צעיר) שמדברים על מסיבה שצריכה להיות שם היתה יחצנית שלהם שאמרה שהמסיבה מתחלקת לשניים כשאנחנו באחת והן בשנייה. היה נראה סביר מאוד. נכנסנו היה קצת ריק ומוזיקה נחמדה. פתאום ראינו כמה ונילים נכנסים לשירותים אמרנו מילא והתעלמנו. קיבלנו מבטים מוזרים. כשדיקלס וסאבמיסיב עלו להופיע התחילו להציף את הרחבה ונילים סקרנים וזה התחיל להיות מעצבן עד שמכר שלי מצא מישהו עם מצלמה שדרשנו ממנו להעלים ובאיזשהו שלב הם פשוט הציפו את הרחבה שהיה בלתי נסבל והיו מצלמות ולא מעט מהן מסתבר, גם אני תפסתי אחת, חלק מהקהילה ברחו מייאוש כנראה. אני וחבריי ביקשנו לצאת ואמרו לנו שלא יוצאים עד 3!!! את פאטיש וחבריו לא מצאנו בכלל ופשוט נדחפנו החוצה מחוסר ברירה. אז נסענו מהצפון ובזבזנו כסף אבל מה שהיה הכי מגעיל זה הפגיעה. איפה השמירה על הפרטיות פה וההבנה של חוקי מסיבות הבדסמ. זה היה פשוט חרפה. ולמה לעזאזל מכר שלי צריך לראות חברים שלו מהעבר במסיבה שאמורה להיות מיועדת לקהילת הבדסמ. |
|