ארתור דנט(נשלט) |
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
יש לזה בכלל סיכוי?
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
ארתור דנט(נשלט) • 30 ביוני 2009
היה לי ניסוח ארוך לזה, אבל הוא לא מצא חן בעיני, אז הנה הגירסה הקצרה- אני סאב בנשמתי, אני בארון, אני נשוי ואני רוצה לממש את נטייתי.
שאלתי למנוסים שבינכם - האם בכלל יש סיכוי לפגוש מישהי שהתנאים הדי לא נוחים שאני יכול להציע (בהתחשב במצבי המשפחתי) יתאימו לה? האם נדונתי למלכה להשכרה? ארתור |
|
ארתור דנט(נשלט) |
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
ארתור דנט(נשלט) • 30 ביוני 2009
שכחתי לציין שעיינתי לא מעט בנושאים בפורום, בינהם "למה לא נשואים", שדי דיכאו אותי - הסיבות שנכתבו שם נראות לי נכונות ומדויקות...
|
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
אנדרפוט • 1 ביולי 2009
לחיות בארון זה נשמע לי די נורא. מצד שני לצאת מהארון יכול להוביל לקטסטרופה לא קטנה. מצב לא פשוט.
|
|
סוס בלי שם |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
סוס בלי שם • 1 ביולי 2009
מספר שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך ולענות לעצמך:
1. האם אתה מרגיש חופשי מספיק לשוחח על הנושא אם אשתך? 2. האם אתה חושב שבצורה מסויימת יש סיכוי שאשתך תתחבר לזה? 3. בהנחה והתשובות לנ"ל הינן חיוביות: 3.1 האם אתה רואה את עצמך חי כנשלט לצד אשתך? 4. בהנחה שאחת או יותר מבין התשובות לשאלות הנ"ל היא שלילית: 4.1 עד כמה בוערת התשוקה הזו בעצמותיך, ובאיזו תכיפות היית רוצה להישלט? 4.2 האם "מלכה" להשכרה אכן יכולה לספק את רצונותיך? 4.3 עד כמה אתה באמת יכול להיות מאושר בתוך הארון...? שאלות קשות, אבל הדרך לבירור האמת אף פעם לא קלה. |
|
פולו |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
Re: יש לזה בכלל סיכוי?
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
פולו • 1 ביולי 2009
ארתור דנט כתב/ה: האם בכלל יש סיכוי לפגוש מישהי שהתנאים הדי לא נוחים שאני יכול להציע (בהתחשב במצבי המשפחתי) יתאימו לה? האם נדונתי למלכה להשכרה?
יש. אמנם לא הרבה אבל יש. תחשוב שיש גם שולטות נשואות באותו מצב כמו שלך שמעוניינות בקשר דיסקרטי עם נשלט נשוי שמבין גם כן את מצבן. גם להן זה לא קל למצוא נשלט דיסקרטי שאפשר לסמוך עליו ב 100% במיוחד שיש כאן לא מעט אובססיבים שעלולים לסכן את חיי הנישואים שלה. זה תהליך ארוך של הכרות ודורש הרבה אמון. |
|
ניקי666 niki |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
ניקי666 niki • 1 ביולי 2009
אני לא אוהב את ההגדרה של בתוך הארון מכיוון שאינני חושב שיש לצעוד עם שלט על
המצח ובו רשימת הפנטזיות המיניות ,לגבי מצבך אני חושב שרוב הנשים הווניליות יקבלו התוודות כזאת בצורה לא טובה מה שעלול לגרום לאותה אישה שלא לרצות לחיות איתך . אני חושב שניהול חיים כפולים תוך דגש על מימוש פנטזיות ולא ניהול רומן היא האופצייה הפחות גרועה מבחינתך ,התוודות בפני אישתך בצורה שיפיי הנפש כאן מציעים אתה יכול לעשות תמיד . |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 1 ביולי 2009
niki 666 כתב/ה: אני לא אוהב את ההגדרה של בתוך הארון מכיוון שאינני חושב שיש לצעוד עם שלט על
המצח ובו רשימת הפנטזיות המיניות ,לגבי מצבך אני חושב שרוב הנשים הווניליות יקבלו התוודות כזאת בצורה לא טובה מה שעלול לגרום לאותה אישה שלא לרצות לחיות איתך . אני חושב שניהול חיים כפולים תוך דגש על מימוש פנטזיות ולא ניהול רומן היא האופצייה הפחות גרועה מבחינתך ,התוודות בפני אישתך בצורה שיפיי הנפש כאן מציעים אתה יכול לעשות תמיד . זה דבר אחד לגשש בעדינות לפני, ודבר שני להתוודות לא רק על תשוקה מסויימת אלא גם על בגידה. אני לא חושבת שזה שקול, זה לא משהו ש"אתה יכול לעשות תמיד". שווה לך לנסות לגשש בעדינות לא מסגירה, אם אתה אוהב אותה ורוצה לחיות איתה את כל חייך. לא להניח הנחות בלי שבדקת אותן. אני בסדר עם להיות יפת נפש. |
|
ארתור דנט(נשלט) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
ארתור דנט(נשלט) • 1 ביולי 2009
הרעיון של לגלות את ספונות ליבי בפני זוגתי הם לא חדשים. ניסיתי לרמוז, לגשש ולהוביל לכיוון, אבל זה לא ממש עובד. קראתי איזה מיליון טקסטים על זה ואף אחד מהם לא ממש הועיל לי. כרגע זו לא ממש אופציה. התגובה המעודדת היא זו של פולו, אני מניח, למצוא מישהי במצב דומה לשלי אך מהצד השני . אם מישהו מכיר אותה, שיזרוק לי מילה...
תודה על התשובות, ארתור |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
אנדרפוט • 1 ביולי 2009
האם פורקן מיני זה מה שיגרום לך לאושר או להקלה מסוימת אז יש איפה לסדר עניינים שכאלו. אם את חפץ בנפש תאומה שתבין אותך ושאיתה תוכל להיות אמיתי מאה אחוז, אז זה פחות פשוט אבל גם ניתן לארגן.
נראה לי אבל שאתה רוצה להיות חצי פה וחצי שם, ובשביל זה צריך הרבה לעשות מאחורי הגב. |
|
ארתור דנט(נשלט) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
ארתור דנט(נשלט) • 1 ביולי 2009
אנדרפוט, זה לא מה שאני רוצה אלא מה שאני יכול. כרגע זה נראה כמו חצי פה חצי שם.
תודה על התגובה בכל אופן. אני מופתע שוב ושוב מהאופן שבו אנשים מבינים אותי פה. אני ממש מרוצה שהגעתי... |
|