tal david |
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
אזיקי ידים ורגליים מבד+סקטוש
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
tal david • 19 בפבר׳ 2010
שלום לכולם,
התחלתי לאחרונה להתעניין בענייני סאדו לייט(קשירות בעיקר). ולאחר שיטוט קצר עלה לי משהו ממש נחמד שנקרא UNDER THE BED RESTRAINT SYSTEM, שבעצם בעזרת מערכת רצועות פשוטה להשתמש במיטה בתור עוגן, בלי הלחמות קידוחי קירות וכו'. רק שכאן בארץ בגלל עלויות משלוח גבוהות מחו"ל המחיר עומד על 400 שקל(ברריתי בחנויות מחו"ל ששולחות) והערכה הפשוטה הזו שעולה 35 דולר בקושי- המשלוח עולה כמוה. ולכן החלטתי להכין אותה בעצמי(עניין ממש פשוט) רק שנתקעתי עם האזיקי ידים ורגלים. שעיקרון חיפשתי בכל מני אתרים שקשורים לקהליה ולא מצאתי כאלו שעשוים כמו ליש של גלשן(יחסית רחבים ועם בד נעים כמו ניאפורן וטבעות D) ואז חיפשתי מעור, ואז הבנתי במחיר זוג מעור או לידיים או לרדלייים עולה בסביבות 400 שקל- שזה קצת יקר לי להבין אם אני בקטע. רציתי לשאול איפה ניתן להשיג אזיקי בד טובים, או אם יש מישהו שתופר אותם- כי להתעסק עם בד ניאופן או בד קצת יותר עבה זה יותר סיפור מלתפור במכונה בבית. אשמח להכוונה |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 19 בפבר׳ 2010
לפני כמה שנים Abyss הכין לי כאילו, מבד של חליפת צלילה, סקוטשים של תעשיה ושאקלים של סנפלינג.
תענוג |
|
slu |
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
באילו חנויות בחו"ל בררת???
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
slu • 19 בפבר׳ 2010
משלוח לערכה פשוטה כזו לא עולה מעל ל15 דולר ובלחץ. חפש באי ביי או ב- http://www.extremerestraints.com/
זה לא יוצא יותר מ200 ש"ח פלוס. לבד מזאת חפש בחנויות לציוד רפואי, אם כי איני יודעת עד כמה המחיר שם אטרקטיבי. |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
Mary Jane • 19 בפבר׳ 2010
לעור יש ערך מוסף- הוא מגרה כשלעצמו...
|
|
tal david |
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
tal david • 19 בפבר׳ 2010
המשלוח עולה 21 דולר מהאתר הנ"ל וגם מאמזון שמציעים את אותו המוצר(לא ביררתי מאיביי)
וחוץ מזה , הסתכלתי על האזיקים שם, והם נראו לי קצת עדינים ולא משהו נעימים. אז קצת עבודה ויוצא לי מוצר שאני יותר יהנה ממנו על אותו קונספט. תסלחו לי שאני לא מכיר את ABYSS, אבל אשמח לאימיל לקישור אם הוא עדין פעיל כאן. אגב, איפה מוצאים אם בכלל מוצר כזה חוץ מלהכין? והמחיר שנתתי על אביזרי העור הם בכלל ראלים או שיש מקום אחר שאני לא מכיר שמוכר אותם וזה לא נמצא אצלו בפינה הרחוקה והאפלה של החנות? |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
20 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 בפבר׳ 2010
Bent • 20 בפבר׳ 2010
לך לחנויות המטייל למינהן, או לאייס ודומיו, אפשר למצוא את הכול מכן.
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
טבעות D ושות'
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 21 בפבר׳ 2010
טבעות D ואבזמים אפשר למצוא בחנויות של תחביבים, כמו אבגד ושות'. חשוב לוודא שהטבעות מרותכות ולא נשארו פתוחות - כי זו תאונה שממתינה להתרחש.
סקוצ'ים בכל צבע ורוחב תוכל למצוא בחנויות של ציוד תפירה. חשוב למצוא כזה שמודפס על הגליל שלו "Multiple Use" אם אורך החיים של הסקוצ'ים חשוב לך. לגבי תפירה של בד ניאופרן, במקרה שכזה אתה צריך לרדת לדרום תל-אביב, ולבקר באחת החנויות שמתאימה ומייצרת ציוד צלילה. הם ישמחו לייצר משהו שכזה עבורך תמורת סכום כלשהו - וסביר להניח שלא תהיה הראשון או האחרון שמבקש מהם אזיקים שכאלו... בנושא של עיגון למיטה, אני מעדיף ארבעה פסים של חבל תריסים (ההוא עם שני הפסים האדומים) שחתוכים באורך כפול מהנדרש. אני מקפל אותם באמצע, מעביר את הלולאה שנוצרה מסביב לכל רגל של המיטה, ואז מעביר את שני הזנבות מסביב לרגל המיטה ודרך הלולאה. כך אני מקבל ארבעה חבלים שניתן לחבר לטבעות ה-D של האזיקים בסביבות עשרה ש"ח. אם יש לך עוד שאלות, תרגיש חופשי לשאול כאן או בפרטי... |
|
אדון ושפחה מצרפים |
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
בחנות למטייל או חגור ישנם רצועות בד עם סגר בקצה אחד
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
אדון ושפחה מצרפים • 27 במרץ 2010
שמשמשות לקשירת ציוד .
הרצועות די ארוכות לכם צריך לחתוך אותם . מחירם כ-5 שקלים אחד . בהצלחה |
|
המסטר |
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
אזיקים מבד
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
המסטר • 27 במרץ 2010
אתה יכול להכנס לכל סנדלר ולבקש ממנו שיעשה לך כאלה ,זה פשוט נורא יש רצועות של תיקים שהולכים אתם לטיול והוא גם יתפור לך סקוט שתוכל לסגור או תלך לרחוב סלמה פינת צלנוב בתל אביב יש שם מתפרות לכל מיני ברזנטים אולי שם יוכלו לעשות לך
|
|
teacher(שולט) |
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
הצעה קצת שונה
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
teacher(שולט) • 27 במרץ 2010
אם בא לך להתחיל עם משחקי קשירה, אני מציע לך למצוא סדין שאתה לא צריך.
זה זול וזה הולך לזבל גם ככה... קרע אותו לכמה רצועות ארוכות וכמה קצרות ותתחיל עם זה. לגבי הפטנט עם המיטה - לא חייבים לקנות ''ערכה'' לקשירה למיטה. העיקרון של הערכה הזו היא שיש לה ארבעה חלקים שמקובעים כל אחד לרגל אחרת של המיטה, כך שאתה יכול לקשור את הרגליים והידיים לקצוות השונים. תוכל לעשות את אותו הדבר עם חבל או עם קרעי הסדין. קושרים ארבע לולאות על ארבע הרגליים של המיטה והנה זה מוכן. טיפ קטן - אם זה לא סדין ממש מגעיל, אפשר להתחיל כשהוא מסודר על המיטה כמו סדין רגיל, ותוך כדי סשן, תקרע אותו לרצועות ותתחיל. אם היא לא יודע בדיוק מה אתה מתכוון לעשות, יהיה לזה אפקט דרמטי לא קטן. HAVE FUN ואל תשכח לדאוג לזוג מספריים זמין בסביבה (לטובת הבטיחות) |
|