סוס בלי שם |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
עבדים - למלכה או לעצמנו?
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
סוס בלי שם • 24 ביוני 2010
נשלט שמגדיר עצמו כעבד, או כמי שמעוניין להיות עבד למלכה - האם העובדה שהתנהלות וצורת חיים מסויימת, (בה בחר),
גורמת לו לסיפוק צרכיו האישיים - פסולה? האם עובדה זו הופכת אותו לעבד של עצמו, עבד לא אמיתי? השאלה, (ולעיתים הקביעה!), הנ"ל, עולה שוב ושוב במילים שונות ע"י שולטות באתר, הן בהודעות שונות, הן בלוחות המודעות והן בפרופילים השונים. ואני רוצה לשאול את השולטות באתר, (ואשמח כמבון לקרוא תגובות של נשלטים, שולטים ונשלטות): כולנו כאן מבחירה, בחירה חופשית שלנו. כמו רוב הבחירות החופשיות בחיים, גם הבחירה להיות עבד, היא בחירה שמונעת ע"י דחף מסוים, תאווה מסוימת, קבלת סיפוק מסוים. הרי אם נהיה אמיתיים לרגע, מדוע שאדם יבחר לעשות דבר מסוים מרצונו החופשי, ללא גורם שיניע אותו, ידרבן אותו, שאיפה לסיפוק מביצוע מעשה? קראתי אין ספור הודעות על "עבדים של עצמם", כאלה שמונעים ע"י הרצון העצמי להגיע לסיפוק כזה או אחר, כאלה שבצביעותם מבקשים ליהנות ממתן השירות, ההשפלה או כל אקט אחר. במילים אחרות, עבדים שברוב חוצפתם הגיעו לכאן, ועוד בטרם הכירו מישהי הגיעו גם למען עצמם, ולא רק בגלל שרצו לשרת מלכה עלומה שטרם פגשו. האם יש כאן מישהי או מישהו שמאמינים שקיים דבר כזה? שימו לב בבקשה, אני מדגיש כי השאלה הנ"ל מתייחסת למניע הראשוני של אדם לבחור בדרך חיים של עבדות והתמסרות לאחרת. זאת להבדיל אלפי הבדלות ממיניעיו של עבד במערכת יחסים. עבד אשר עבר תהליך של שיעבוד, חינוך והתמסרות. זהו מצב שונה לגמרי, בו לגיטימי ששולטת תצפה מעבדה שלאחר תקופה מסוימת יונע בראש ובראשונה ע"י הרצון לספקה, (ולא את עצמו). אשמח לדעת אם דעתי זו זוכה לתמיכה, או שמא איני מבין כלל את עולם הבדס"מ. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Bloody • 24 ביוני 2010
כן. כמעט כל מי יושב פה, לא משנה מה הגדרתו רוצה קודם כל לבוא על סיפוקו. רק שחלק מהאנשים עוטפים את ה"אני רוצה שיקרה מה שבא לי" ביומרות לאידאולוגיה, וזועקים לשמים שכל היתר הם לא באמת בדס"מים אמיתיים. אין חדש תחת השמש.
|
|
זאת(שולטת) |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
סוס היקר,
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
זאת(שולטת) • 24 ביוני 2010
מה זה בדיוק "סיפוק צרכיו האישיים"?
סיפוק מיני גרידא? ומה מביא אותך ו/את אותם עבדים לסיפוק מיני? סיפוק של האני, האגו והסופר אגו? סיפוק הצרכים הבסיסיים שלנו (אוכל, סקס ושות')? החיים, וזה נכון במיוחד לתחום של בדס"מ, לא מורכבים רק משחור ולבן... יש הרבה "אפור" באמצע ולכן גם התשובה לא יכולה להיות צודק / לא צודק, נכון / לא נכון התשובה היחידה שיכולה להיות בהקשר שלך או של כל אחד אחר תהיה: מתאים לי / לא מתאים לי מה מתאים לכל השאר? מבטיחה לך, שלכל אחד מהם מתאים משהו משל עצמו. לגבי הצד השולט, גם אצלן וגם אצלם (כל זמן שהם בני אנוש) יש סיפוק מדברים שונים, צורך בדברים שונים, יכולות שונות וכו' וגו' ובלה בלה בלה סה"כ היופי שבאנושות הוא שאנחנו לא "פס ייצור" ולכל אחד מאיתנו יופי ואופי משל עצמו בחיבור שבין השולט והנשלט בסופו של יום, החיבור האנושי הוא זה שנספר (לא הוירטואליה, לא הפנטזיה...) החיבורים שיש בינהם את המכנה המשותף הרחב ביותר, לרוב הם גם אלו ששורדים לאורך ציר הזמן |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Morticia • 24 ביוני 2010
מזל שהעולם לא מתחיל ונגמר באנשים שיושבים כאן.
|
|
סוס בלי שם |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Re: סוס היקר,
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
סוס בלי שם • 24 ביוני 2010
בוטן כתב/ה: מה זה בדיוק "סיפוק צרכיו האישיים"?
סיפוק מיני גרידא? ומה מביא אותך ו/את אותם עבדים לסיפוק מיני? סיפוק של האני, האגו והסופר אגו? סיפוק הצרכים הבסיסיים שלנו (אוכל, סקס ושות')? ... קודם כל, תודה על התשובה המפורטת. צורך הוא לאו דווקא מיני. נכון שבמרבית המקרים הדחף העיקרי של עבדים ושולטות בעולם הבדס"מ, הוא דחף מיני, דחף שמתחילבראש, ועובר אי שם בתוך המכנסיים, או מתחת לחצאית. אני יכול לומר שמה שמושך אותי שוב שוב לאתרי שליטה נשית הוא בעיקר דחף מיני, יחד עם זאת אני יכול גם לומר שמאד הייתי רוצה להכיר מישהי שתצליח להעמיד את עצמה לפני הדחף הזה, הרבה לפני. סיפוק הצרכים המיניים יכול להיות דרך חווית ההשתעבדות עצמה, ללא גמירה. סיפוק אחר יכול להיות הסיפוק שבאיבוד השליטה, המנוחה הנפשית, (גם את זה אני עובר מידי פעם), סיפוק של האגו - אולי, לא ממש הכיוון שלי. אבל לדון בסוג הסיפוק, זה לחרוג מהנושא העיקרי: לא משנה מהו הסיפוק המבוקש או מהו אופיו. משנה העובדה שישנו צורך מסוים בתוך כל אחד מאיתנו, צורך אישי שאנחנו מעוניינים לספק ולכן אנחנו בוחרים להיות כאן. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Bloody • 24 ביוני 2010
Morticia כתב/ה: העולם לא מתחיל ונגמר באנשים שיושבים כאן.
|
|
זאת(שולטת) |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Re: סוס היקר,
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
זאת(שולטת) • 24 ביוני 2010
קודם כל, תודה על התשובה המפורטת.
צורך הוא לאו דווקא מיני. נכון שבמרבית המקרים הדחף העיקרי של עבדים ושולטות בעולם הבדס"מ, הוא דחף מיני, דחף שמתחילבראש, ועובר אי שם בתוך המכנסיים, או מתחת לחצאית. אני יכול לומר שמה שמושך אותי שוב שוב לאתרי שליטה נשית הוא בעיקר דחף מיני, יחד עם זאת אני יכול גם לומר שמאד הייתי רוצה להכיר מישהי שתצליח להעמיד את עצמה לפני הדחף הזה, הרבה לפני. סיפוק הצרכים המיניים יכול להיות דרך חווית ההשתעבדות עצמה, ללא גמירה. סיפוק אחר יכול להיות הסיפוק שבאיבוד השליטה, המנוחה הנפשית, (גם את זה אני עובר מידי פעם), סיפוק של האגו - אולי, לא ממש הכיוון שלי. אבל לדון בסוג הסיפוק, זה לחרוג מהנושא העיקרי: לא משנה מהו הסיפוק המבוקש או מהו אופיו. משנה העובדה שישנו צורך מסוים בתוך כל אחד מאיתנו, צורך אישי שאנחנו מעוניינים לספק ולכן אנחנו בוחרים להיות כאן.[/quote] ברגע שתצליח להגדיר לעצמך מה הם הצרכים שלך, ואיזה סיפוקים מתאימים לך, הדרך למציאת בת הזוג, תהיה הרבה יותר ממוקדת מטרה... עבורך. לגבי כל השאר? כשהם יחליטו להוריד את הקליפות של עצמם, ולשבת לדו-שיח כנה עם האני האמיתי שבתוכם, גם הם ימצאו שהרבה יותר קל. בהצלחה |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 25 ביוני 2010
Bloody כתב/ה: כן. כמעט כל מי יושב פה, לא משנה מה הגדרתו רוצה קודם כל לבוא על סיפוקו. רק שחלק מהאנשים עוטפים את ה"אני רוצה שיקרה מה שבא לי" ביומרות לאידאולוגיה, וזועקים לשמים שכל היתר הם לא באמת בדס"מים אמיתיים. אין חדש תחת השמש.
בוטן כתב/ה: ...לגבי כל השאר? כשהם יחליטו להוריד את הקליפות של עצמם, ולשבת לדו-שיח כנה עם האני האמיתי שבתוכם, גם הם ימצאו שהרבה יותר קל.
בהצלחה (מה שהם אמרו.) |
|