כנוע ומאולף(נשלט) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
רעיון ענק...
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
כנוע ומאולף(נשלט) • 27 בספט׳ 2010
אחי הנשלט!!!!!!!!!
אני חושב שאתה צריך לרשום פטנט על הרעיון! לדעתי רעיון ענק - אם כי הייתי מממש מעט אחרת!! אבל אני בהחלט הולך להשתמש ברעיון הזה אצלי בעבודה..... |
|
socken(אחר) |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
יש פה רעיון לרב-מכר, מישהו מכיר אולי ספרים בסגנון?
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
socken(אחר) • 2 באוק׳ 2010
מאמין שמדובר בסיפור אמיתי (אם הייתי משתכנע ולו לדקה שלא, הייתי פשוט מפסיק לקרוא)
מחכה בקוצר רוח להמשך. כנוע ומאולף - זהירות! שים לב טוב טוב לדברים שהוזכרו: גיבוי של ייעוץ משפטי, בחירה של המועמדת לאחר בחינת הרקע, האופי וצורת ההתבטאות שלה ואלו רק הדברים שעלו מתוך שאלות הקוראים... עצם זה שכל שאלה כאן זכתה לתשובה עניינית ומהירה מראה לך שהושקעה הרבה מחשבה ותכנון ונלקחו בחשבון גורמים רבים - יש לך מושג עד כמה? חוצמזה, לא עדיף לחכות לתוצאות? כתבת גם שיש דברים שהיית מממש מעט אחרת, מה למשל? דוכיפת ולהבדיל כל זועקי החמאס על ה''שליטה מלמטה'' - הסאב כאן ממש לא ''יוצר את השולטת בדמותו,צלמו,סטיותיו ותאוותיו'' אלא מנסה לגרות אותה לבטא את מה שהוא משוכנע שקיים בה (על בסיס מאד ריאלי, מתוך היכרות יומיומית) כלפיו, אבן הבוחן לכך היא לדעתי השאלה האם גם סאבית או אפילו ונילית היתה עושה את הצעדים שהיא *כן בחרה* לעשות. ויותר מזה: אפשר לספר לה על כל תאוותיו וסטיותיו של הבוס אבל הבחירה תהיה *שלה* אם להשתמש בכך או לא, בדיוק כמו הבחירה שיש לכל דומית כלפי הסאבים שלה. לעומת זאת על הסטיות והתאוות שלה לא יהיה אפשר להשפיע כמובן. סוס בלי שם - אין שום בעיה משפטית בכך שאתה מתחזה במודעות ל''מכרה של בעל-הבית''? שמא אתה מוכן לשלם את המחיר על כך? או שאתה משוכנע שתצליח לשמור על העניין בסוד? |
|
סוטה(נשלט) |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
סוטה(נשלט) • 2 באוק׳ 2010
יאללה לעבודה
|
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 2 באוק׳ 2010
אם זאת פנטזיה, אז יש בה משהו creepy. בחורה פעורה בת 22 שהמפנטז תופס אותה כמישהי "מאוד אסרטיבית" בגלל שיש לה מניירות פרחיות אולי? מפנטז שהוא כנראה גבר נשוי בגיל המעבר ומעלה, בעל עסק, הודעות טקסט אנונימיות, מתח, זה כמו התחלה של איזה סרט אימה לבני נעורים או משהו של היצ'קוק, כשאתה רק מחכה לראות מי באמת יהיה הנדפק ומי הדופק בסופו של הסיפור.
אם זאת לא פנטזיה אז אני כבר מצפה לטוקבקים ב YNET כשהטמטום הזה יתפוצץ. אה כן, בהחלט מחרמן. |
|
סוס בלי שם |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
סוס בלי שם • 2 באוק׳ 2010
socken כתב/ה: סוס בלי שם - אין שום בעיה משפטית בכך שאתה מתחזה במודעות ל''מכרה של בעל-הבית''? שמא אתה מוכן לשלם את המחיר על כך? או שאתה משוכנע שתצליח לשמור על העניין בסוד?
אל דאגה, ראשית, אני מכיר את החוק והתחזות לכשעצמה אינה מהווה עבירה; שנית, ההתחזות שלי אינה נועדה לביצוע עבירה או הוצאת דבר במרמה, (ואני כבר עונה לכל מי שחושב להגיב ב"חכמה" - עפ"י ההגדרה המשפטית של עבירה זו בספר העונשין), ולכן, איני חושש מהפן הזה. הדבר היחידי שאני עשוי לחשוש ממנו, (וזה גם מה שמרגש אותי למען האמת), הוא ממה שיקרה אם היא תגלה שסימני דומיננטיות בעבודה לא מספקים אותה, ותחליט להרחיב את השליטה, כאשר במקביל גם תצליח להכניע אותי. צ'ארנוחה כתב/ה: אם זאת פנטזיה, אז יש בה משהו creepy. בחורה פעורה בת 22 שהמפנטז תופס אותה כמישהי "מאוד אסרטיבית" בגלל שיש לה מניירות פרחיות אולי? מפנטז שהוא כנראה גבר נשוי בגיל המעבר ומעלה, בעל עסק, הודעות טקסט אנונימיות, מתח, זה כמו התחלה של איזה סרט אימה לבני נעורים או משהו של היצ'קוק, כשאתה רק מחכה לראות מי באמת יהיה הנדפק ומי הדופק בסופו של הסיפור.
אם זאת לא פנטזיה אז אני כבר מצפה לטוקבקים ב YNET כשהטמטום הזה יתפוצץ. אה כן, בהחלט מחרמן. צ'ארנוחה, צ'ארנוחה, לרוב איני נוהג להגיב לתגובות קנטרניות וחסרות טעם כשלך, ואולם הפעם אחרוג ממנהגי: 1. איך ידעת שהיא פרחה? (אתה כנראה מכיר אותה ולא סיפרת לנו). 2. כיצד אתה יודע שאני נשוי, (רק אל תגיד לי שאתה מכיר גם את אשתי, אם כן רק אל תגלה לה בבקשה...) 3.אין לי כוונה לרצוח אותה או לאיים עליה ולסחוט אותה, ולכן הייתי מקטלג את הסצנה כפנטזיה דרמתית-קומית של שפילברג ולא אימה של היצ'קוק. 4. הואיל וזו לא מעשיה, אלא אכן סיפור אמיתי - אני רק רוצה ליידע אותך שכקורא נאמן של מעריב, אני אעשה כמיטב יכולתי להדליף את הסיפור ל-nrg, ולא ל-ynet... ועכשיו ברצינות, החיים לימדו אותי שלא תמיד צריך לומר משהו או להגיב, ואם אין לך משהו חכם להוסיף, עדיף שפשוט תשב בשקט ותמשיך להקשיב. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 2 באוק׳ 2010
זה לא מדויק, סוס.
מהבחינה המשפטית אתה רחוק מלהיות מכוסה, יש כאן צבר של התנהגויות שיכול להוביל אותך כבר בשלב הזה למצבים שאינם נעימים. אין לי מושג עם מי התייעצת. הדבר יכול ללכת ולהחמיר בהמשך, בעיקר אם עקב יציאת ה"משחק" משליטה תאלץ לפטר אותה. מצטערת להיות זו שקצת מנפצת את בועת הפנטזיה, ככל שהסיפור אמיתי. אני אתן דוגמאות - אי אפשר להתעלם מכך שאתה מנסה להוציא מהבחורה התנהגות שתגרום לך לגירוי מיני. אי אפשר להתעלם מכך שההתחזות לאחר היא לכל הפחות נסיון להוציא דבר בתחבולה, אם לא במרמה. אי אפשר להתעלם מכך שאם היא מנחשת שזה אתה, מופעל עליה מכבש יחסי המרות בינכם וכבר פסק ביהמ"ש לא אחת כי לא ניתן להתייחס לפעולות המראות הסכמה במצב זה כלהסכמה. (זה הרי ההבדל שמייצרים יחסי המרות, שקשה להתנגד למי שפרנסתך תלויה בו.) אי אפשר להתעלם שכפועל יוצא של כשלון ה"תכנית" ישנו סיכוי שתפטר את הבחורה. ברור שתכנון כזה יכול לצאת משליטה. ועכשיו לעניינים אתים - בניגוד לאמירה שעולה כאן, כאילו אתה מזהה את מהותה ומנסה לגלות לפניה את החלקים הדומיננטים שלה, אני חושבת שאתה בעצם משתמש בה כאובייקט. אובייקט עליו אתה מפנטז שיגלה בתוך עצמו את אותה דומיננטיות נכספת, שתיטיב איתה. (למעשה - שתיטיב איתך, נכון?) ראשית - במצב העניינים היום, אתה לא האיש האמור לחשוף בפניה את נטיותיה. שנית, מנין לך הבטחון שדומיננטיות מהסוג הזה תיטיב איתה בכלל? אתה משחק בתוך מנגנון שאין לך מושג לגביו. לא פגשת אותה במקום שווה, ללא יחסי מרות, כשהיא מספרת על צרכים ופנטזיות משלה, ואתם מחליטים יחד לבדוק אם הצרכים שלכם משתלבים. ההיפך, ההחלטה היתה כולה שלך, ויש כאן סכנות ליצירת נזקים עתידיים לאותה אישה צעירה. אל תשאל אותי אילו נזקים בדיוק, גם אני לא מכירה את המבנה הנפשי שלה. וכל זה למה בעצם? כל זה רק כדי לספק אותך. את הפנטזיה שלך, לייצר את הריגוש המיני לו אתה מייחל. שנית - ברור לך שהכפתור נמצא אצלך, ותצטרך להשתמש בו ביום פקודה. קרי - או לפטר אותה, או לגרום לה לעצור בדרכים אחרות כשהיא חוצה גבולות. עצם העובדה שזה ברור לך, משאיר בעצם את כל הסיפור תחת שליטה גברית, בתוך יחסי מרות, כשהאישה היא אובייקט מיני שלא ברצונה. ההבדל היחיד הוא סוג הפנטזיה. פנטזיה סאבמיסיבית. ולבסוף, עולה השאלה - אבל במה זה בעצם שונה ממי שמייצר סיטואציה כזו כדי לאחוז בשערותיה של אותה בחורה ולהכפיף אותה למציצת זרגו? למה את הפנטזיה הזו קל לנו יותר לקבל, ואת האחרת פחות? הן הרי לא ממש שונות. השוני הוא רק בנטית הגבר. יכול להיות שהקצנתי מעט על מנת לחדד, אבל אלה נקודות למחשבה, לא? |
|
סוס בלי שם |
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 באוק׳ 2010
סוס בלי שם • 2 באוק׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: זה לא מדויק, סוס....
בכוח המוח, ראשית אני רוצה להודות לך על התגובה המושקעת. אני לא עוקב אחר הפסיקה, ואיני יודע, יתכן ואת צודקת ויתכן ולא. אני חושב שאף אחד מאיתנו לא יכול לדייק שכן ישנה מסגרת כללית עם פרמטרים, ואולם כל מקרה נבחן עפ"י הנסיבות המיוחדות שמאפיינות אותו. ובכל אופן, על מנת שמקרה מסוים יזכה בביהמ"ש צריכה להתבצע או עבירה, (פלילי), או נזק, (אזרחי). העובדה שהפעולה שלי מונעת ע"י יצרים מיניים אינה מהווה עבירה לכשעצמה. ובינתיים גם לא נגרם לה כל נזק, (וגם אין בדעתי להזיק לה בכל צורה או אופן!). כך שנכון להיום כל הספקולציות שמועלות כאן הן בגדר תיאוריה. מעבר לכך, אחזור לדבריי הראשונים, גם אם תועלה טענה לפליליות, או לנזק, הרי שאלה יבחנו בהתאם לנסיבות, ורק אז... בכל אופן, זהו פורום שליטה נשית, ולא פורום הטרדה מינית. איני מעוניין לכתוב ולחלוק עם כולם את הנחותי וידיעותי המשפטיות, כי אם את החוויה שבהישלטות ע"י בחורה. ולכן, (ולא מכיוון שאיני יכול להתמודד עם טענות שונות), זו היתה תגובתי האחרונה לכל טענה משפטית שתועלה כאן, ואין בכוונתי להמשיך ולהגיב לנושא המשפטי בהמשך. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
3 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 באוק׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 3 באוק׳ 2010
בסדר, בסדר (:
לא הבטחת לנו עדכונים? יודע כמה אנשים מרפרשים במשך כל היום רק כדי לדעת איך עבר אצלך היום? |
|
ballbust slave(נשלט) |
לפני 14 שנים •
3 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 באוק׳ 2010
ballbust slave(נשלט) • 3 באוק׳ 2010
באמת... גם אני מחכה לעידכונים , אך הם לא באים..
מה קורה איתם?? |
|
L איה |
לפני 14 שנים •
3 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 באוק׳ 2010
L איה • 3 באוק׳ 2010
מצטרפת למחמאות, ומסייגת-
במידה והסיפור אמיתי , וכל העובדות מדוייקות כולל תבונתה והמניפולטיביות- קח בחשבון את האופציה שעם ההודעה הראשונה היא ניחשה ו/או יודעת שזה אתה, והיא אכן שולטת בך ומניחה לך לחשוב שידך היא על העליונה.. משדרת מעט כוח ומעט היסוס, בעניין אך נסוגה, אני לא רוצה להכניס אותך לסרט , אבל אם זה היה קורה לי , אתה היית החשוד המיידי . והייתי משועשעת לא פחות וכותבת על זה פוסט בדומדומינה.. ליבנתmia |
|