סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישראל צהובה

TV_Eye​(שולט)
לפני 20 שנים • 1 במאי 2004

ישראל צהובה

TV_Eye​(שולט) • 1 במאי 2004
כול מי שמכיר אותי יודע שאני לא חובב ספורט מושבע
איני מהאנשים שכול שבת יושבים מול המסך ןרואים כדורגל או בחמישי בערב כדורסל
לרוב ניצחונות כאלה ואחרות אינם מעינינים אותי
אך היום ישבתי וראיתי את כול המשחק ועכשיו כולי מלא עידוד וכוח
אני מרגיש פתאום צהוב ואני מרגיש התררממות רוח אדירה

כול הכבוד לחברה בצהוב שהביאו קצת גאווה למדינה הזו

bye.gif
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
וואו..............

היה משחק מדהים, זה כייף לחוש גאווה ואושר טהור לאחר תקופות כאלו קשות
שעברנו במדינה לאחרונה.

מכבי החזירה לא רק את הגאווה אלא גם את התקווה ואת החיוך.

רחפנית - הדומית המרחפת - בצהוב
.
פייה{O}
פייה{O} • 1 במאי 2004
ואפילו מתעבת ספורט שכמותי צפתה במשחק (טוב נו, הטלויזיה הייתה פתוחה ברקע והסתכלתי כל פעם ששמעתי צעקות), ואכן היה לא רע בכלל.
תמיד טענתי שצהוב זה צבע מנצח. cheer.gif
עכשיו רק נשאר לעשות שלום כלל עולמי והכל יהיה בסדר.

cheerleader.gif
idoido
לפני 20 שנים • 8 במאי 2004
idoido • 8 במאי 2004
לא רוצה להשמע עוכר ישראל, מספיק גם ככה שאני שמאלן, אבל עם כל הכבוד לנצחון המאד מאד מרשים של מכבי ברמה הספורטיבית, הוא לא מדגדג את קצת האשך הציוני:
מכבי היא מונופול כלכלי ומקצועי בתחומה. עד פה הכל בסדר. ברמה המקצועית מכבי הגיעה למה שהגיע על גבם של ליטאי, קרואטי, שלושה אמריקאים, וחבורת שחקני ספסל ישראלים שנתנו עונה מאד בינונית.
מכבי הוא מועדון שחצן, מתנשא, שמזלזל בכל מה שהוא לא הוא.
אה כן, וכמעט ששכחתי: פיני גרשון. איש שחצן , גזען, שבמקום להיות נדיב בנצחונותיו מחפש איפה אפשר לשמוח לאידם של יריביו.
כל הכתוב פה אינו גורע מההערכה ומהכיף לראות שחקנים כמו פרקר, שאראס, והלפרין, אבל באמת.. המועדון הזה על נפיחותו וחוסר ההומור העצמי שלו לא מייצג אותי. צר לי. היידה צסקא..
red-cell​(מזוכיסט)
לפני 20 שנים • 8 במאי 2004
red-cell​(מזוכיסט) • 8 במאי 2004
מסכים עם קודמי

אכן כל הכבוד למכבי על ההשג, אם היו מסתפקים בכך הייתי מוותר על ההודעה שלי כאן.

אבל, היהירות והזלזול באחרים והגועל נפש של פיני גרשון ושמעון מזרחי הם הצהוב האמיתי.

אז ההישג אכן יפה, והמשחק אכן היה מדהים וכל הכבוד להם, אבל, הם לא מיצגים אותי ולא את כל מדינת ישראל.

גם הפועל ירושלים זכו בגביע אירופי במשחק מדהים גם הפועל ת"א עשו הישג יפה. בכלל, הליגה הישראלית השנה היתה מענינית והתקדמה בצורה משמעותית שהשתקפה בהישגים בחו"ל.

ישראל היא לא צהובה, אלא מורכבת מהמון צבעים והנסיון לדרוס את האחרים ולעשות דה לגיטימציה לאחרים הוא כ"כ מכבסטי ואותו אני מתעב.

יום יבוא והכסף הגדול יגיע גם לקבוצות אחרות...ואז היהירות והשחצנות של מכבי יקבלו את המכה שלהם ואז נראה מיהם האוהדים האמיתיים של מכבי אלו שהולכים עם הקבוצה גם ברגעים קשים או סתם טרמפיסטים של הצלחות ושיכורי כוח.
Rocco​(שולט)
לפני 20 שנים • 9 במאי 2004

מכבי של הצהובים.....!

Rocco​(שולט) • 9 במאי 2004
כאוהד מכבי ההחלטה לשיך את מכבי לכל ישראל שיכת לעיתונות (האדומה ברובה)
וצר לי על כל הטרמפיסטים שמצטרפים .....
אומנם למכבי יש כמה מאות אלפי אוהדים הפזורים בכל הארץ
ורוב אוהדי ביתר י-ם אוהדים את מחלקת הכדורסל הצהובה...(טוב בגלל הלאומנות של ביתר אולי הם מרגישים אותה גם במכבי)
וכן כמובן עוד מספר פוליטקאים שעושים הכל בשביל להיות שיכים להצלחה לא להם...!
אז להסיר כל ספק מלאומיות של הישג של מכבי.....הוא שיך לקבוצת הכדורסל ולאוהדי ....!
וכל העמנואלים רוזנים למיניהם......אתם מצדיקים את שיכותכם....למשהו קטן הסתדרותי מגעיל ואדום...!

נ.ב..
מה ההבדל בין אוהד מכבי לאוהד הפועל...?
אוהד מכבי רוצה דבר ראשון את נצחון קבוצתו....ואחרי זה אם הפועל הפסידו אז מה טוב
אוהד הפועל רוצה דבר ראשון את הפסד מכבי ורק אחרי זה את נצחון קבוצתו והרי לכם "אוהד לתפארת" האדומים....!
absolute zero​(נשלט)
absolute zero​(נשלט) • 9 במאי 2004
לומר על רפאל נאה, חגי סגל ואלי סהר, שלושת אנשי הכדורסל המובילים בכל אחד משלושת העיתונים הגדולים, שהם אדומים, זה כמעט כמו להגיד על ההסתדרות שהיא גוף יעיל ונקי מאינטרסים.

מדובר בשלושה עושי דברה של המערכת המשומנת והיעילה המכונה מכבי "שלנו" ת"א.

שלא לדבר על כך שמכבי היא הקבוצה היחידה שרוב התקציב שלה הוא מכספי ממשלה (זכויות שידור מערוץ 1), וערוץ 1 בתמורה נוהג במכבי ת"א כבנשיא המדינה.

ואין כל קשר בין מכבי וישראל. היא אמנם משחקת פה, היא אמנם בולעת פה כל תואר אפשרי, אבל באמת, את שאראס ישראל לא מעניינת, ועד לפני שני דורות ליטאים היו חרא של עם. משום מה, כשזה נוגע למאמץ ה"לאומי" שלנו, כלומר האינטרסים של שמעון מזרחי ומכבי ת"א, כולנו יהודים. כולל שארפ.

לא נעים,, אבל אפילו בבני סכנין יש יותר יהודים מאשר במכבי ת"א. האם גם היא "תייצג את המדינה" בעוד כמה חודשים?
Rocco​(שולט)
Rocco​(שולט) • 9 במאי 2004
ועל זה אני אומר......
איזה מזל שאני צהוב.....
וכל העמנואלים רוזנים למנהם ימשיכו לנבוח בדרך לעוד תואר צהוב.....!
icon_cool.gif