סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עבד בהמתנה - דיווח בזמן אמת

zoog
לפני 13 שנים • 25 באפר׳ 2011

עבד בהמתנה - דיווח בזמן אמת

zoog • 25 באפר׳ 2011
בעוד 10 דקות תגיע אלי חברה לקפה. זה בדיוק הזמן שייקח לי לספר לכם מה עשיתי ברבע שעה האחרונה.
**
אין כמו הידיעה שמישהו מחכה לי, רוצה אותי בכל הכוח, נטרף מהמחשבות שלו עלי - וכמובן לא יכול לעשות כלום בעניין...
מאחר וידעתי שאין לי כוונה שהוא יהיה חלק מהביקור המתקרב, החלטתי להעביר אותו ל"מצב המתנה".
"מצב המתנה" זה אחד מהתענוגות הכי גדולים שיש - הוא ממתין בלי לדעת עד מתי, הזין שלו עומד בלי יכולת לגמור, ואני בכלל בעיסוקיי.... אבל יודעת שממש בחדר ליד בזמן שהחברה יושבת פה לידי על הספה, יש לי עבד שמחכה לי במצב המתנה....
**
הוא שכב על המיטה ערום.
בשלב הראשון, בחרתי עבורו חזייה לוחצת עם רצועות. "תלבש" הוריתי לו.
בשלב השני, נוספו בריות תואמות ותחתונים קטנים-קטנים מסאטן שאותם מתחתי היטב על הזין שלו.
מביטה ביצירה שלי: הוא דווקא חמוד ככה, שוכב לו בבגדים שלי והזין שלו מת להתפוצץ כבר עכשיו...
**
כדי להבטיח שהוא לא יאונן, כמו שהוא נוהג לעשות בכל הזדמנות, בחרתי גרביונים מסל הכביסה המלוכלכת והלבשתי לו אותם על הראש, כאשר הידיים מושחלות כל אחת לרגל אחרת. לאחר מכן, לקחתי את "השאריות" ובאמצעות סיבוב מאחורי הגב וקשירה לפנים יצרתי כותונת משוגעים שנעלה את ידיו של העבד בצורה הרמטית.
כדי להבטיח שמחשבותיו יהיו רק עלי(...) הורדתי את זוג התחתונים השחורים שלבשתי כל היום ודחפתי לתוך הפה שלו.
"מעכשיו, אתה מכונת כביסה" אמרתי, והוא מצדו הבין שאני מצפה ממנו שימצוץ היטב את התחתונים וינקה אותם בצורה מושלמת, כי אם אחזור והם עדין יהיו מלוכלכים, זה לא יהיה נעים...
**
מבט אחרון בעבד השרוע על המיטה בבגדי נשים, קשור היטב ומוצץ תחתונים, הבהיר לי שחסר עוד דבר אחד: מהמגרה נשלפה מסכת העבד; עשוייה עור, עם מחסום לפה וללא חורים לעיניים, תבטיח סופית שהעבד לא יזוז לשום מקום, שכל מחשבותיו יופנו אלי והכי חשוב, שהזין שלו יעמוד היטב ללא יכולת לגמור.
**
להתראות עוד שעתיים....

התגובה האהובה בשרשור
מישלי

לגמרי

מישלי • 25 באפר׳ 2011
גרררר !
פולו
פולו • 25 באפר׳ 2011
מדליק icon_smile.gif
סוס בלי שם
סוס בלי שם • 25 באפר׳ 2011
אהבתי
Bullitt​(נשלט)
לפני 13 שנים • 27 באפר׳ 2011
Bullitt​(נשלט) • 27 באפר׳ 2011
לא מקנא...
מסכן העבד.
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 27 באפר׳ 2011
אריאל111 כתב/ה:
לא מקנא...
מסכן העבד.

חחח.. מבין אותך
לא כל הפרטים שם מתאימים,
גם לי זה יותר מידי
כווונתי שמבחינת האוירההכללית ...אני מקנא...
על הפרטים יש מקום למשא ומתן icon_smile.gif
SWAY

מה זאת אומרת פרטים וכו...

SWAY • 27 באפר׳ 2011
אני מקנא מקנא מקנא icon_redface.gif icon_eek.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_eek.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_eek.gif icon_razz.gif
מה עם ההמשך?
zoog
לפני 13 שנים • 30 באפר׳ 2011

תודב על התגובות אבל...

zoog • 30 באפר׳ 2011
לכל אלה שביקשו שאני אוסיף מה קרה בהמשך, הרי ברור לכם שזה לא יקרה הפעם, נכון?