שלגי |
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
שלגי • 5 במאי 2011
[quote="יולי Yuli"]
don kishot כתב/ה: שלגי כתב/ה: מוזר לי לחשוב על לעזוב את הבית כי עד כה לא הייתה לי שום סיבה הגיונית לכך..יש לי פה אוטו לרשותי כשאני רק רוצה..חדר פרטי גדול משלי עם שירותים טלויזיה ומחשב..אמא שפועלת על תקן המשרתת הצמודה שלי..מכינה לי ארוחות,מחליפה לי מצעים..רוב החברים עוד גרים אצל ההורים פה בסביבה,מאפשרים לי לא ממש לעבוד..זה דפוק לצאת מהחממה הזאת רק בגלל שנחשפתי..
בגילך, חמודי, הגיע הזמן שתחליף לעצמך מצעים יולי, כפרה, אני מחליפה לעצמי מצעים ודון - אני מקווה שאמא שלך לא תקרא שאתה קורא לה כאן בשרשור משרתת... |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 5 במאי 2011
[quote="שלגי"]
יולי Yuli כתב/ה: don kishot כתב/ה: שלגי כתב/ה: מוזר לי לחשוב על לעזוב את הבית כי עד כה לא הייתה לי שום סיבה הגיונית לכך..יש לי פה אוטו לרשותי כשאני רק רוצה..חדר פרטי גדול משלי עם שירותים טלויזיה ומחשב..אמא שפועלת על תקן המשרתת הצמודה שלי..מכינה לי ארוחות,מחליפה לי מצעים..רוב החברים עוד גרים אצל ההורים פה בסביבה,מאפשרים לי לא ממש לעבוד..זה דפוק לצאת מהחממה הזאת רק בגלל שנחשפתי..
בגילך, חמודי, הגיע הזמן שתחליף לעצמך מצעים יולי, כפרה, אני מחליפה לעצמי מצעים ודון - אני מקווה שאמא שלך לא תקרא שאתה קורא לה כאן בשרשור משרתת... אויש, נו |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
מאזניים(מתחלף) • 7 במאי 2011
דון. אתה עושה לי ממש דז'ה וו שעושה לי צמרמורת. בזמני כשהיתי בגילך לא היו מחשבים. אבל חדירת ההורים שלי לפרטיות היתה זוועתית. עד גיל 21 גרתי איתם. בגיל 16 אבא שלי פעם אחד הציץ דרך החלון לאמבטיה כדי לראות מה אני עושה שם. דיברו איתי שזה לא בריא לאונן. בגללם לא אוננתי עד גיל די בוגר. היו נכנסים לחדר שלי חופשי חופשי. אחרי שהתקינו מנעול בחדר על פי בקשתי אמא יום אחד שברה את הדלת כי אולי אני מתאבד שם לדבריה. ומאז סירבו להתקין. בחיים לא היו לי שום נטיות אובדניות. אמא שלי שטפה לי מוח שאני צריך לצאת עם בחורה שאני אוהב. אסור לפיה סתם יחסי מין. עוד כל מיני שטויות. ברוך השם כשהתחלתי לימודים עזבתי למעונות ששיחרר אותי מפניהם. יום אחד הבאתי חברה שלי פעם ראשונה לבית שלם. ישבנו קצת ואחר כך עזבנו לחדר "שלי". עשינו שם סקס. אמא שלי למחורת שטפה לי מוח שזה ממש לא מנומס לעזוב ככה עם בחורה את הסלון.
דווקאה מעניין שאחרי הרבה מאוד שנים כשהפסקתי להגיע לבית שלהם עם לינה הם עזבו אותי לנפשי. יחסית כמובן. נסענו כמה פעמים לפסטיבל נטוריסטי והיתי צריך להביא לה ילד. אז היא שאלה כל פעם לען ואיך קוראים וכולה. עד שיום אחד אמרתי לה והיא ממש קיבלה את זה טוב. אתה יכול אולי לצאת למעונות או משהו שיעלה לך פחות מדירה? |
|
סוס בלי שם |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
סוס בלי שם • 7 במאי 2011
|
|
שוסי |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
שוסי • 7 במאי 2011
הם מתייחסים אלייך כאל תינוק ואתה פשוט נהנה מכל רגע.
למה שאמא שמחליפה לתינוק את המצעים לא תחטט לו גם בדברים? אני מספרת לך את הדברים הללו כמי שהיתה שם עד לפני חצי שנה. גם אני נהינתי מרוב מה שאתה מתאר אבל הפגיעה ברמה האישית היתה פשוט בלתי נסבלת. גם אני סטודנטית תפרנית,וגם ההורים שלי בסהכ אחלה ועדיין,הייתי חייבת לצאת כדי לגדול,כדי לצמוח. אז תוותר על הנוחות הכלכלית ותרוויח חיים אישיים משופרים פי כמה. אין לתאר את החופש החדש הזה שאני עדיין מוקירה כל רגע ממנו. צא לעבוד וצא לעולם ותגלה שכל "הנוחות" המדומה הזו של הבית היא מנגנון שפיתחת כדי לא לגדול,כי כאבי צמיחה זה מאוד מאוד כואב. בהצלחה. |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
הרמאפרודיטה • 7 במאי 2011
מהמם ! אתה כזה מפונק שזה חמוד.
לגבי הורים - לי היו הרבה אישיוז, כצפוי. אצלנו, אבא לא היה מגיע עד אלי לחדר מאז הילדות. זו יותר הייתה אימא. הייתי טורחת להחביא בגדים, איפור, הלבשה תחתונה, ובקיצור את כל החיים. בשלב מסוים זה הפך להיות נטל. איבדתי עניין. אז כוסומו. חזייה על הרצפה. יש לך בעיה עם זה? אה, פתאום לא מדברים על זה? יופי. לגבי להיכנס לחדר ללא רשות/דפיקה בדלת - אני אישית הייתי מרימה צרחות מגיל צעיר, אז ההורים לא עושים את זה. לעומתם, אחד מהאחים שלי, זכר האלפא המזרחי הערס, שמבחינתו כולנו עשויים אותו הדבר ואין במה להתבייש, לא רואה לנכון לדפוק בדלת כשהוא נכנס לחדר של אחותו הקטנה. כי היא בעצם אחיו. מה ההבדל? יום אחד, אח שלי נכנס בטבעיות לחדר בעודו מדבר בטלפון, בזמן שאני מתארגנת בחזייה וחוטיני. המבט על פניו היה שווה את הכל. גם את העובדה שלא יכולתי לדבר שעתיים אחרי הצרחות. כן, היום הוא דופק בדלת. הוא הבין רשמית של"אח הקטן שלו" יש ציצים, ושמביך להיתקל בהם. אז לעיתים מילים לא עוזרות. לפעמים צריך מעשים. במיוחד אם מדובר בגבר. אני לא ממליצה לך לביים סצנה בחזייה, אבל אם הם נכנסים מתוך חשש שאתה גולש בכלוב או וואטאבר - תגלוש בכלוב ! ואל תפסיק. תסתובב בטבעיות ותשאל מה קרה, כאילו שמולך הפייסבוק. המסר העיקרי ממישהי שבילתה הרבה בארון - אם מתביישים, סימן שיש במה להתבייש. להת' |
|
Inside your head |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
Inside your head • 7 במאי 2011
תחליף הורים, להורים מאותגרים טכנולוגית.
אני נולדתי למשפחה כזו, כך שלא הצטרכתי להחליף. בכל מקרה, תתעלם, זה יעבור להם עם הזמן. או לחלופין, גישת ה in your face. "כן, אני הולך למסיבת כלוב הארדקור (הכנס כאן תיאור גרפי מחריד למדי)". זה יגרום להם לזעזוע שהם ירצו להדחיק אותו. * זה מה שאני עושה במקרה שעולה שאלת: מתי אהיה כבר סבתא? והתשובה: עוד היום, אני רק אתקשר לפליט הדרפורי התורן... שקט בגזרה. |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
נולי • 7 במאי 2011
בתור ילד שלא רוצה להפסיק להיות מפונק ולחיות בחממה, הכי חשוב לא להתחצף להורים. הם עוד עלולים למנוע ממך שימוש חופשי ברכב, להפסיק לשרת אותך באהבה ללא גבולות ואף לאלץ אותך לצאת לחיים עצמאים (שלעזזאל למה הם לא עשו שזאת עד עכשיו אני אל מבינה)
לעומת זאת להציב גבולות ברורים של פרטיות בנימוס ונועם. תראה, אני אמא לילדים שהם כמעט בגילך ושיש סיכוי יותר מסביר שהם גולשים פה. אחרי הכל הם ראו שאני גולשת כאן אז זה בטח סיקרן אותם....אבל אני ממש לא רוצה שהם ישתפו אותי בחיי המין שלהם כמו שאין לי כל כוונה לשתף אותם בשלי. ההתערבות היחידה הסבירה בעיני של הורים בחיי המין של ילדיהם היא הגנה ממחלות והריונות לא מתוכננים. אני חושבת שאתה פשוט צריך להתאמן על המשפט: חיי המין שלי הם עניני הפרטי. אני לא מוכן לערב אתכם בזה. וכמובן להגיד להם אותו כתשובה לכל העלאת הנושא. ואולי אם תתחיל להחליף מצעים לבד ולקפל כביסה שלך אז לא יכנסו לך לחדר.... לעומת זאת את החרדה שהם גילו למראה תמונות שלך וסכנה מפגיעה עתידית אני מאוד מבינה כי אולי בעוד 10 שנים תתבגר ותרצה להגיש מועמדות לתפקיד בכיר וזה בהחלט עלול לפגוע אם יתגלה בטעות. אז תמונות כדאי דוקא להוריד המחשב ובכלל להצניע(שלא לדבר על לא להצטלם כלל). ואולי אתה בעצם נהנה מכל "הסבל" שאתה עובר עכשיו איתם..... תכל'ס? תתבגר כבר ילד! כך אחריות על האהבות שלך,חיי המין שלך ועל עצמך בכלל. N |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 במאי 2011
אני עדיין לא התגברתי על כל הקטע של אמא מחליפה לי מצעים ומנקה אחרי. בנאדם, אם ככה אתה חי בגיל 25, זה שההורים שלך "יודעים כל הכלוב" זו הבעיה הכי קטנה שלך. ברור שיתייחסו אליך כמו לילד קטן אם אתה מתנהג כמו אחד. זה דבר אחד לחיות בבית שלהם, אבל להגיד "אמא משרתת אישית" ואחרי זה לצפות ליחס נורמלי זה כבר דבר אחר לגמרי.
|
|
advil |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
advil • 7 במאי 2011
אפשר להרעיל אותם.
קצת ציאניד יעזור. |
|