מלכתא |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
הו, זה דיון בשבילי!
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
מלכתא • 3 ביוני 2012
בתור שולטת שזה המוטו הברור שלה,
ברור שיש דבר כזה שליטה נשית וזגיות! (ומזל שכך) זה דורש התאמה אישית מהמון בחינות, לא רק מבחינת שליטה. זה דורש עבודה קשה של שני בני הזוג. כמובן שלכלאחד זה עובד בצורה אחרת, אבל לגביי אני יכולה לומר שאחרי כמה נסיונות, זה עובד רק בתור זוגיות רגילה, בתיבול יחסי שליטה. כלומר, זוגיות לעולם לא תעמוד במבחן הזמן אם תהיה שליטה 24\7. שוב, זו דעתי בלבד וזה מה שעובד אצלי, אבל גם לבן הזוג הנשלט יש מקום להביע את עצמו בזוגיות. אני יודעת ששליטה טובה יכולה להגיע רק במקום שבו בני הזוג סומכים אחד על השני, יש ביטחון והכרות עמוקה ומבוססת. בן זוג נשלט הוא נשלט טוב יותר, הוא בן זוג טוב יותר. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
בכוח המוח(שולטת) • 3 ביוני 2012
לדעתי השאלה היא לא אם אפשר זוגיות שיש בה פמדום, כי כמעט בכל זוגיות, אפילו ונילית , יש אלמנטים של שליטה נשית.
השאלה היא איך מאזנים את הפמדום בקשר בכדי לאפשר לגבר, לא רק לממש פנטזיות וצרכים מהסוג הזה, אלא גם להיות "גבר-גבר", ואיך לאפשר לאישה בקשר כזה לתת את המושכות ולאפשר לה להיות גם "חלשה" לפרקים - נזקקת, רגישה, נתמכת וכו'. הבעיה היא שעולם הבדס"ם הלך והקצין את עצמו מבחינה פנטזיונית, דבר שאיבד את האיזונים הטבעיים בקשר בין גבר לאישה. הרוב המוחלט, הן של נשים והן של גברים לא יחזיקו מעמד לדעתי בקשר לא מאוזן וחד צדדי כזה. זה טוב לריגוש המיני אבל לא מאפשר אקלים להתפתחות קשר רגשי ארוך טווח. |
|
Tomereko |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
Re: הו, זה דיון בשבילי!
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
Tomereko • 3 ביוני 2012
מלכת האהבה כתב/ה: בתור שולטת שזה המוטו הברור שלה,
ברור שיש דבר כזה שליטה נשית וזגיות! (ומזל שכך) זה דורש התאמה אישית מהמון בחינות, לא רק מבחינת שליטה. זה דורש עבודה קשה של שני בני הזוג. כמובן שלכלאחד זה עובד בצורה אחרת, אבל לגביי אני יכולה לומר שאחרי כמה נסיונות, זה עובד רק בתור זוגיות רגילה, בתיבול יחסי שליטה. כלומר, זוגיות לעולם לא תעמוד במבחן הזמן אם תהיה שליטה 24\7. שוב, זו דעתי בלבד וזה מה שעובד אצלי, אבל גם לבן הזוג הנשלט יש מקום להביע את עצמו בזוגיות. אני יודעת ששליטה טובה יכולה להגיע רק במקום שבו בני הזוג סומכים אחד על השני, יש ביטחון והכרות עמוקה ומבוססת. בן זוג נשלט הוא נשלט טוב יותר, הוא בן זוג טוב יותר. כל מילה נכונה( לדעתי כמובן) פשוט הוצאת לי את המילים מהפה. אני הוסיף משהו קטן ואומר , לא לקחת את השני כמובן מאליו, לדבר אחד עם השנייה ולכבד, לדעתי כל אלה הם מתכנון לזוגיות מוצלחת לאורך שנים, הן מבחינת זוגיות והן מבחינת שליטה על כל גווניה. |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
מלכתא • 3 ביוני 2012
בכוח המוח כתב/ה: לדעתי השאלה היא לא אם אפשר זוגיות שיש בה פמדום, כי כמעט בכל זוגיות, אפילו ונילית , יש אלמנטים של שליטה נשית.
השאלה היא איך מאזנים את הפמדום בקשר בכדי לאפשר לגבר, לא רק לממש פנטזיות וצרכים מהסוג הזה, אלא גם להיות "גבר-גבר", ואיך לאפשר לאישה בקשר כזה לתת את המושכות ולאפשר לה להיות גם "חלשה" לפרקים - נזקקת, רגישה, נתמכת וכו'. הבעיה היא שעולם הבדס"ם הלך והקצין את עצמו מבחינה פנטזיונית, דבר שאיבד את האיזונים הטבעיים בקשר בין גבר לאישה. הרוב המוחלט, הן של נשים והן של גברים לא יחזיקו מעמד לדעתי בקשר לא מאוזן וחד צדדי כזה. זה טוב לריגוש המיני אבל לא מאפשר אקלים להתפתחות קשר רגשי ארוך טווח. מסכימה מאוד, מלבד שתי השורות האחרונות. בסופו של דבר, הסיכויים הם קצת כמו בזוגיות ונילית- רוב הסיכויים הם נגד, אבל ברגע ששני בני הזוגים חכמים מספיק- הם יצליחו. אם רוצים זוגיות חכמה ויציבה, והן להינות מעולם השליטה (מה לעשות שרובנו לא נהנים מספיק מסקס ונילי), צריכים לדעת לשלב ולגוון. מסכימה מאוד עם השורה לגבי האיזון שיש למצוא על מנת לאפשר לגבר להישאר "גבר גבר" ולאישה "חלשה לפרקים". זאת שאלת מליון הדולר. |
|
Low Key(נשלט) |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
אפשרי... אם יודעים איך...
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
Low Key(נשלט) • 3 ביוני 2012
ברור ששליטה נשית וזוגיות יכולות ללכת ביחד, רק צריך לדעת איך לשלב.
בתור נשלט, אני לא רואה את עצמי מקיים מערכת יחסים ארוכת טווח אם מישהי ונילית, או אם מישהי שתעשה איתי סשן פעם ב-, סתם בשביל הכיף. מערכת היחסים צריכה להיות מוגדרת בצורה כזו שהשליטה היא חלק ממנה. זה לא אומר שצריל להיות סנג'ר מוחלט ולעשות כל דבר מטלה אפשריים, אלא למצוא את האיזון. לפתח מערכת יחסים רגילה לחלוטין עם מישהי, שבשורה התחתונה היא שלי ואני הנשלט שלה. מספיק מבט אחד בעיניים שלה כדי לדעת מה היא חושבת. האם אני צריך להשפיל את המבט, או שאני יכול לחבק אותה כשרואים טלוויזיה. וגם היא צריכה לדעת, האם זה הזמן להוריד אותי על 4, או שאפשר להסתפק במסאג' נחמד ברגליים. בסופו של דבר, להיות הנשלט של בת הזוג זו פריבילגיה, וההנאה האמיתית מזה נובעת כשבאמת רוצים לתת, ושאף אחד לא לוקח את זה בכוח... יצא לי לנסות את זה.. זה מדהים.. השליטה מדהימה, כי זה בשביל מישהי שבאמת אכפת ממנה. אין דבר מקסים יותר מלרדת על הברכיים, ולחייך לבת הזוג מלמטה |
|
האמפרי |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
האמפרי • 3 ביוני 2012
ברשותכן/ם אני אצטט מהפרופיל של האמפרי, אדם שהשפיע רבות על
דרך הוויתי בעולם הזה (ואישיות דגולה ואינפטילית לכשעצמה): מערכת יחסים בדס"מית טובה היא דבר חמקמק. הגדרתה והערכתה ככזאת משתנה מאדם לאדם. מערכת כזאת עבורי היא קודם כל ונילית לחלוטין כשהמעבר ממנה לאינטימיות בדס"מית מוכרח להיות חלק וללא הצהרות או הכנה מראש. מעבר שהוא אגבי ונקי מדרמות אבל לשני הצדדים ברור שהתרחש המעבר הזה. סוג של ריקוד מנטלי המתקיים בין שני בני הזוג - או שהם יודעים לרקוד אותו ביחד - או שלא. |
|
עמוק |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
עמוק • 3 ביוני 2012
כדי להכין את התבשיל המיוחד הזה, נזדקק לשני מרכיבים עיקריים: שולטת ונשלט.
שולטת היא אשה שנוטה לאחוז במושכות הן במיטה והן מחוצה לה. נשלט הוא גבר שנוטה להישלט הן במיטה והן מחוצה לה. כמה אנשים כאלה מסתובבים ביננו? לדעתי לא רבים. ואם נוסיף לזה גם התאמה בסיסית שבלעדיה אין זוגיות, הקטנו עוד את הסיכויים. זו לדעתי הסיבה שאין הרבה קשרים כאלה. אני יכול להעיד על עצמי שזה בדיוק מה שאני מחפש, לא מוכן להסתפק רק ב"משחקי מיטה". אני מדבר על זוגיות ששזורים בה לאורכה ולרוחבה אלמנטים של שליטה ויש בה, כמו בכל קשר טוב, חיבה ורגישות, הקשבה והערכה וכו וכו'. התמסרות מלאה, כל אחד בדרכו. אני מאמין שזה אפשרי. |
|
Low Key(נשלט) |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
Low Key(נשלט) • 3 ביוני 2012
עמוק כתב/ה: כדי להכין את התבשיל המיוחד הזה, נזדקק לשני מרכיבים עיקריים: שולטת ונשלט.
שולטת היא אשה שנוטה לאחוז במושכות הן במיטה והן מחוצה לה. נשלט הוא גבר שנוטה להישלט הן במיטה והן מחוצה לה. כמה אנשים כאלה מסתובבים ביננו? לדעתי לא רבים. ואם נוסיף לזה גם התאמה בסיסית שבלעדיה אין זוגיות, הקטנו עוד את הסיכויים. זו לדעתי הסיבה שאין הרבה קשרים כאלה. אני יכול להעיד על עצמי שזה בדיוק מה שאני מחפש, לא מוכן להסתפק רק ב"משחקי מיטה". אני מדבר על זוגיות ששזורים בה לאורכה ולרוחבה אלמנטים של שליטה ויש בה, כמו בכל קשר טוב, חיבה ורגישות, הקשבה והערכה וכו וכו'. התמסרות מלאה, כל אחד בדרכו. אני מאמין שזה אפשרי. אני לא מסכים עם זה שנשלט הוא "גבר שנוטה להישלט המיטה והן מחוצה לה". אני נשלט מאז שאני זוכר את עצמי, אבל רק בעולם הקטן והפרטי שלנו ולא לרגע מחוצה לו! לחיות את חיי היום יום בדומיננטיות זה מה שגורם לי לרצות להיות נשלט בסופו של דבר. לדעת לתת לבת הזוג את ה"מושכות" זה מה שעושה את השנלט לנשלט. כמובן, בני הזוג צריכים להבין אחד את השני על מנת להצליח ולקיים מערכת יחסים אמיתית, במהלכה אפשר גם לחיות את החיים כרגיל, ועדיין להיות הנשלט של בת הזוג.. |
|
מידאס' |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
מידאס' • 3 ביוני 2012
האמפרי כתב/ה: ברשותכן/ם אני אצטט מהפרופיל של האמפרי, אדם שהשפיע רבות על
דרך הוויתי בעולם הזה (ואישיות דגולה ואינפטילית לכשעצמה): מערכת יחסים בדס"מית טובה היא דבר חמקמק. הגדרתה והערכתה ככזאת משתנה מאדם לאדם. מערכת כזאת עבורי היא קודם כל ונילית לחלוטין כשהמעבר ממנה לאינטימיות בדס"מית מוכרח להיות חלק וללא הצהרות או הכנה מראש. מעבר שהוא אגבי ונקי מדרמות אבל לשני הצדדים ברור שהתרחש המעבר הזה. סוג של ריקוד מנטלי המתקיים בין שני בני הזוג - או שהם יודעים לרקוד אותו ביחד - או שלא. האמפרי, אמרתי לך כבר באופן פרטי ואגיד זאת שוב. כל מילה שיוצאת מפיך ענוגה היא. לדעתי, זה מתאר בדיוק מה שכל אדם אינטלגנטי בידיאסאמי חש, ואני מודה לך על כך שהבעת זאת בכתב. כנראה טוב יותר מכפי שאני אוכל, בדלות שנות צעירותי. ואם לצטט משהו מאותה התכתבות: ציטוט: אל תשנה את זה.
למעשה, לך והפץ ! |
|
צלילה |
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
לפני 12 שנים •
3 ביוני 2012
צלילה • 3 ביוני 2012
מידאס' כתב/ה: האמפרי כתב/ה: ברשותכן/ם אני אצטט מהפרופיל של האמפרי, אדם שהשפיע רבות עלדרך הוויתי בעולם הזה (ואישיות דגולה ואינפטילית לכשעצמה):מערכת יחסים בדס"מית טובה היא דבר חמקמק. הגדרתה
והערכתה ככזאת משתנה מאדם לאדם. מערכת כזאת עבורי היא קודם כל ונילית לחלוטין כשהמעבר ממנה לאינטימיות בדס"מית מוכרח להיות חלק וללא הצהרות או הכנה מראש. מעבר שהוא אגבי ונקי מדרמות אבל לשני הצדדים ברור שהתרחש המעבר הזה. סוג של ריקוד מנטלי המתקיים בין שני בני הזוג - או שהם יודעים לרקוד אותו ביחד - או שלא. האמפרי, אמרתי לך כבר באופן פרטי ואגיד זאת שוב. כל מילה שיוצאת מפיך ענוגה היא. לדעתי, זה מתאר בדיוק מה שכל אדם אינטלגנטי בידיאסאמי חש, ואני מודה לך על כך שהבעת זאת בכתב. כנראה טוב יותר מכפי שאני אוכל, בדלות שנות צעירותי. ואם לצטט משהו מאותה התכתבות: ציטוט: אל תשנה את זה.למעשה, לך והפץ ! האמפרי המרגש תמיד ועכשיו במודל צעיר .... אם יש משהו שאני זוכרת ממערכת היחסים הבדסמית שהיתה לי זה את חילופי המבטים ביני ובינו הרבה מילים לא עברו שם רק מבט קטן אחד וברור הוא הבין בחצי מבט מה אני רוצה ומה לא ואם יש משהו שמתמצת עבורי מערכת יחסים בדסמית כמו שאני רוצה אותה זה אותו מבט קטן וברור שלא מצריך מילים הבטחון להעניק ולא למען תשוקותיך ולמענן בלבד את רצונותיך והכל בתוך זרימת קשר שהוא לכאורה רגיל ורק אתם חולקים את איתו סוד קטן ומרגש |
|