אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תאוריית הסגידה של הזכר אל ישבנה המלכותי של האשה

ממש גרוע​(אחר)
לפני 20 שנים • 29 ביוני 2004

תאוריית הסגידה של הזכר אל ישבנה המלכותי של האשה

ממש גרוע​(אחר) • 29 ביוני 2004
הדבר הראשון ששלמה ארצי מסתכל עליו באשה הוא הישבן,
וכנ"ל עבדיכן הנאמן.
בחרתי לשאול זאת משום שאם אני נמשך למישהי ישר עולה בי הפנטזיה לסגוד לישבן, הרבה לפני שאר האברים ואף לפני שדיה .

כמובן שאפשר לשאול לגבי משיכה ונילית את אותו הדבר,
אך אני אתיחס יותר לזה במובן השליטתי.

באם נרצה לומר מהם האיברים הנחותים בגוף האדם ללא קשר עם משיכה מינית, (לדוגמא אם נשאל ילד) הרי שהישבן יעלה לנו לראש הרשימה, והאיבר היותר נעלה יהיה כמובן--הראש.

לעניות דעתי זאת הסיבה הראשית.
אנו רואים את הישבן הנשי, לכאורה הדבר הנחות יותר בגוף ולמרות זאת יש לנו משיכה עצומה אליו.
ולא זו בלבד, אלא שהוא הרבה יותר בולט משל הגבר,הוא האיבר הרחב והגדול ביותר של האשה, הוא בולט בשלטי חוצות, בולט מבעד לבגדים צמודים,כאילו מכריז מי פה השולט.

יוצא איפוא,
שכשישנה פנטזיה של השפלה וכניעה, הרי שישר יעלה לראש העבד הערצה של ישבן האשה וסגידתו לפניו.

לפי זה גם יובן מדוע פנטזיית ה"פייס-סיטינג" כל כך נפוצה ופופולרית למרות שלפעמים היא יכולה להכאיב מאוד ואף לחנוק,
שכן השפלת האיבר החשוב ביותר אצל הגבר-הראש- תחת איברה הנחות ביותר של האשה-הישבן-והפיכתו לאיבר עליון,שולט ומלכותי, היא הכניעה האולטימטיבית.

מכאן ואילך נותר לחשוב על למה יש בנו את עצם פנטזיית הכניעה והמשיכה המינית, אך לא אלאה אתכן/ם.--על זאת בהזדמנות אחרת.
דני בוי
לפני 20 שנים • 29 ביוני 2004
דני בוי • 29 ביוני 2004
צודק והדבר נכון גם לכפות רגליים.

אם נרחיק לכת אז סגידה לכפות רגליים מלוכלכות, מסריחות וכנ"ל לתחתונים משומשות, נעליים משומשות ,ליקוק נעליים וסוליותיהן, ליקוק פי הטבעת וכמובן כל נושא הביזאר הקל והקשה כל אלו הם סגידה ופטיש לאותם איברים נחותים כביכול בגוף.

הסיבה לכך היא מורכבת, מגיל מאד קטן רובנו חונכנו אני מאמין שישבן וכפות רגליים זה דבר מסריח ולא מתקרבים לשם שלא לדבר על דברים מלוכלכים ומסריחים (בוץ, אבק, לכלכוך, פיפי וקקי).
איפשהו זה חדר לכל אחד מאיתנו לתת מודע אך כל אחד מגיב לכך אחרת.

אנשים רבים החלו להגיב מתוך תת המודע שלהם בצורה שסולדת מכפות רגליים וישבן (סביר להניח שהרוב אוהבים ישבן ממש לא יתקרבו בהכרח לפי הטבעת וכד') כי הם חונכו שלשם לא מתקרבים כי זה פויה, וישנם אשר הגיבו בצורה הפוכה לאיברים הללו וכל מה שקשור אליהם כי התת מודע שלהם ספג דברים שונים לגמרי או שבעצם בגלל שזה פויה אז קיימת יותר משיכה לפויה כי זה אסור, כי זה חריג, כי זה לא "נורמלי".

יכול להיות פטיש רק לאיברים הללו בלי שום קשר לשליטה או לאופיה של אישה/מלכה או משיכה לאיברים הללו כחלק בלתי נפרד משליטה נשית.
ממש גרוע​(אחר)
לפני 20 שנים • 4 ביולי 2004
ממש גרוע​(אחר) • 4 ביולי 2004
צודק בהחלט.

למרות שבאופן אישי אצלי המשיכה לישבן, כפות רגליים,נעליים, גרביונים ומגפיים היא כאשר ישנה אסתטיקה ונקיון ש/להם,

אין להתכחש לפנטזיות של עבדים הנוגעות דווקא ללכלוך.

אפשר לראות את ההשפלה ב-2 הצדדים.
כשהפנטזיה מהסוג שלי רואה בישבן, בכפות רגליים וכו' את הדבר הנעלה שאני אמור להיות למטה, הרי שהוא חייב להיות נקי כגוף השולט והנעלה כדי שאני אסגוד אליו.
לעומת זאת מי שדווקא מפנטז על הלכלוך וכו' הפנטזיה שלו היא להיות מושפל עד כדי כך שאפילו הלכלוך והזוהמה עליונים ממנו.

בכל מקרה כפי שכתבת לתת מודע יש חלק אדיר בעניין, והוא מתחיל מהגיל הכי קטן כאשר התת מודע תופש את מהות המיניות כפטיש לרגליים, ישבן, נעליים, מגפיים, או כל פטיש אחר וכיון שהמיניות היא כזו הרי שחייבת היא להיות קשורה בהשפלה.
רק שפה אפשר אולי לראות את הדברים הפןך ולומר שהמיניות היא ההשפלה ולכן אנו סוגדים לאיברים אלו. השאלה היא איפוא מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?
red-cell​(מזוכיסט)
red-cell​(מזוכיסט) • 4 ביולי 2004
עם דבר אחד אני לא מסכים איתך אינטימי,

אתה ושלמה ארצי?

עם כל הכבוד, ויש כבוד, יש לו עוד הרבה עבודה בשביל להגיע לקרסולייך !
BBW
BBW

מעניין...

BBW • 4 ביולי 2004
ואלה היו עשר דקות על תת המודע ועל "דברים שעשיתי עם שלמה ארצי"....
icon_eek.gif
ועכשיו באמת...שלמה ארצי?? אתה מוכן לפרט למה למען השם הכנסת אותו לדיון מרתק כזה?
icon_rolleyes.gif
abcd

Re: תאוריית הסגידה של הזכר אל ישבנה המלכותי של האשה

abcd • 4 ביולי 2004
עבד אינטימי כתב/ה:
לפי זה גם יובן מדוע פנטזיית ה"פייס-סיטינג" כל כך נפוצה ופופולרית למרות שלפעמים היא יכולה להכאיב מאוד ואף לחנוק,
.

פייס סיטינג ממש לא עושה לי את זה, ואפילו מוריד לי תחשק לחודש. אבל אגיב בכל זאת,

אינטימי,

אם כבר הפרצוף שלך חנוק בתוך תחת של איזה בנאדם, בוא נגיד שיש דרך להנשים אותך בחזרה...
ממש גרוע​(אחר)
לפני 20 שנים • 5 ביולי 2004
ממש גרוע​(אחר) • 5 ביולי 2004
red-cell כתב/ה:
עם דבר אחד אני לא מסכים איתך אינטימי,

אתה ושלמה ארצי?

עם כל הכבוד, ויש כבוד, יש לו עוד הרבה עבודה בשביל להגיע לקרסולייך !

icon_rolleyes.gif icon_wink.gif תראה נכון שהוא יותר נמוך ממני אבל נראה לי שהוא מגיע לי לעיניים בערך כבר.
ממש גרוע​(אחר)

Re: מעניין...

icon_eek.gif
ועכשיו באמת...שלמה ארצי?? אתה מוכן לפרט למה למען השם הכנסת אותו לדיון מרתק כזה?
icon_rolleyes.gif[/quot

בראיון טלוויזיוני עם שלמה ארצי שאל אותו המנחה מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו באשה, ותשובתו הייתה חלק מהנושא המרתק icon_lol.gif
ממש גרוע​(אחר)

Lady Shira כתב/ה:
עבד אינטימי כתב/ה:
.

אינטימי,

אם כבר הפרצוף שלך חנוק בתוך תחת של איזה בנאדם, בוא נגיד שיש דרך להנשים אותך בחזרה...

סורי, שלא כמו פייס סיטינג הגייני,
icon_wink.gif הדרך הזאת מורידה לי ת'חשק לחודשיים
abcd
לפני 20 שנים • 8 ביולי 2004

abcd • 8 ביולי 2004
עבד אינטימי כתב/ה:
Lady Shira כתב/ה:
עבד אינטימי כתב/ה:
.

אינטימי,

סורי, שלא כמו פייס סיטינג הגייני,
icon_wink.gif הדרך הזאת מורידה לי ת'חשק לחודשיים

מסכימה בהחלט !

זו הייתה רק תוספת גועל לגועל שלפניו icon_lol.gif