The Mentalist(שולט) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
The Mentalist(שולט) • 3 בספט׳ 2013
טוב, בסוף החלטתי לעזור, בתור זה שלא מותקן לו אנטיוירוס על המחשב ועדיין הכל רץ חלק.
קליק ימני על שורת המשימות למטה ו- "הפעל את מנהל המשימות", מה שמעניין אותך זו המסגרת התחתונה- "זיכרון פיזי" והאחוזים שלו. אם כשאת גולשת ועושה את מה שאת עושה לפני שהוא נתקע, הוא מגיע לאיזור ה- 80 אחוז, אז הבעיה שלך מתפצלת לקיום של וירוסים שתופסים את הזכרון, או לכך שאולי הדפדפן שלך או הדפים בהם את גולשת דורשים הרבה זכרון. אני חושב שהסיכוי שמדובר בהתחממות של המחשב נמוך, אומנם אנחנו בקיץ בתקופה האחרונה, אבל בד"כ התגובה של המחשב לחום היא ריסטארט אוטומטי כאמצעי הגנה על הרכיבים שלו. בכל מקרה את מוזמנת לבדוק טמפרטורה עם הכל הזה: א http://www.techpowerup.com/downloads/2089/real-temp-3-70/start?server=7 |
|
James Bondage(מתחלף) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
James Bondage(מתחלף) • 3 בספט׳ 2013
כחולית כתב/ה: ג'יימס, זה נורא מקסים כל מה שכתבת, אבל איך אני בודקת את כל זה?
רצוי למצוא חבר/מכר/בן-דוד/סאב שמבין בתחום ויכול לבדוק; כל הסבר שאני יכול לתת כאן בטקסט יהיה לא מספיק טוב. (זה פשוט יותר מדי פרטים, חלקם ויזואליים וקשים להסבר, חלקם אין לי מושג אפילו איפה מוצאים היום - פעם אחרונה שהשתמשתי ב"חלונות" זה היה בשנת 2007, וזה היה Windows 2000 - מאז יצאו 4 גרסאות, ובכל אחת הם מזיזים דברים בין תפריטים) |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
מיתוסית(שולטת) • 3 בספט׳ 2013
The Mentalist כתב/ה: טוב, בסוף החלטתי לעזור, בתור זה שלא מותקן לו אנטיוירוס על המחשב ועדיין הכל רץ חלק.
קליק ימני על שורת המשימות למטה ו- "הפעל את מנהל המשימות", מה שמעניין אותך זו המסגרת התחתונה- "זיכרון פיזי" והאחוזים שלו. אם כשאת גולשת ועושה את מה שאת עושה לפני שהוא נתקע, הוא מגיע לאיזור ה- 80 אחוז, אז הבעיה שלך מתפצלת לקיום של וירוסים שתופסים את הזכרון, או לכך שאולי הדפדפן שלך או הדפים בהם את גולשת דורשים הרבה זכרון. אני חושב שהסיכוי שמדובר בהתחממות של המחשב נמוך, אומנם אנחנו בקיץ בתקופה האחרונה, אבל בד"כ התגובה של המחשב לחום היא ריסטארט אוטומטי כאמצעי הגנה על הרכיבים שלו. בכל מקרה את מוזמנת לבדוק טמפרטורה עם הכל הזה: א http://www.techpowerup.com/downloads/2089/real-temp-3-70/start?server=7 אולי הזכרון הפיזי הוא הבעיה? זה הדבר היחידי שאני יכולה לבדוק לבד בלי להתחרפן מזה שאני לא מבינה במחשבים כרגע יש לי 70% והדבר היחיד שעובד זה הכרום שלי ונגן המוזיקה... זה הרבה בשביל זה, לא? חשבתי שמסתכלים על CPU והוא דווקא נמוך... כמה זכרון כבר כרום דורש?? אז אולי יש לי וירוסים שהאנטי וירוס לא מאתר? מה עושים? הורדתי את הכלי שנתת לי, אבל לא ברור לי איזה ממיליון הקבצים שם לפתוח ולהפעיל ואיך? |
|
The Mentalist(שולט) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
כמה זכרון פיזי יש לך במחשב?
למקרה שאת לא יודעת, קליק ימני על האייקון "המחשב שלי" ו- "מאפיינים", שם תמצאי את זה. את צריכה להפעיל את הקובץ RealTemp.exe. |
|
DarkSoul |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
70% זה הרבה
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
DarkSoul • 3 בספט׳ 2013
בגדול כרום ונגן לא אמורים לקחת כלכך הרבה זכרון אז כנראה שיש הרבה דברים שרצים ברקע. באופן כללי, הפתרון הכי טוב במצבים האלה הוא באמת לפרמט במיוחד אם לא עשית את זה בשנה האחרונה, זה מין קטע חולני כזה של וינדוס.
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
זה ה ram ,נכון?
4 ג'יגה שמתוכם 3.8 תפוסים זה רע, נכון? |
|
The Mentalist(שולט) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
אוקיי,
תכנסי שוב למנהל המשימות, תלחצי על לשונית "תהליכים" ותלחצי על הכותרת של העמודה "זכרון" על מנת לסדר את התהליכים לפי הנפח שהם תופסים מהזכרון, תראי בדיוק כמה כרום תופס, כמה הנגן תופס, ומה עוד תופס לך כל כך הרבה. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
הטמפ' 57 מעלות. זה נראה לי בסדר, לא?
המינימום שם זה 55 והמקסימום 64 מעלות... |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
The Mentalist כתב/ה: אוקיי,
תכנסי שוב למנהל המשימות, תלחצי על לשונית "תהליכים" ותלחצי על הכותרת של העמודה "זכרון" על מנת לסדר את התהליכים לפי הנפח שהם תופסים מהזכרון, תראי בדיוק כמה כרום תופס, כמה הנגן תופס, ומה עוד תופס לך כל כך הרבה. על פניו יש הרבה דברים ששייכים למערכת... לכרום יש די הרבה שורות. זה אמור להיות כך? וגם כתוב שם דברים כמו דרופבוקס, אקספלורר ותוכנת הטורנט שלי למרות שהן לא פעילות/פתוחות |
|
The Mentalist(שולט) |
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 בספט׳ 2013
דרופבוקס פעיל ברקע כשירות סנכרון, אני בטוח שגם תוכנת הטורנטים שלך פתוחה ברקע.
לכרום יש כמה שורות, ואני מניח שיש לך הרבה כרטיסיות פתוחות בו וזו אמורה להיות הסיבה. יש תהליך שנקרא אספלורר אבל הוא בעצם סייר וינדווז והוא לא קשור לאינטרנט אקספולרר. הכי טוב שתעלי צילום מסך של החלון הזה. |
|