סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

טיול ארוך לחו"ל...

בלוסום​(לא בעסק)
לפני 10 שנים • 11 בדצמ׳ 2013

Re: ולי יש תחושה שפותח האשכול קצת ציני

בלוסום​(לא בעסק) • 11 בדצמ׳ 2013
משרת מכובדות כתב/ה:
וזה מעין אשכול תגובה ציני לאשכול אחר שנפתח פה. אני טועה?

הציניות בעיני היא על אנשים שחושבים שכסף קשור לבדסמ
סוס בלי שם
לפני 10 שנים • 12 בדצמ׳ 2013

סוס בלי שם • 12 בדצמ׳ 2013
קליפסו כתב/ה:
משרת מכובדות כתב/ה:

BDSM - זה לא בדיוק FEMDOM
הראשון מגבר על קשירה, השתעבדות, סאדיזם ומאזוכיזם - מונחים שבעיקרם מתארים שיטה פיזית, וזה גם מה שרוב הגולשים באתר מחפשים בסשנים בהם הם מגדירים מראש עד כמה חזק הם רוצים להיקשר, באיזו צורה להיות משועבדים וכו...

לעומת זאת המונח השני מגדיר יחסים של שליטה נשית.
לאו דווקא פיזית, לא רק נפשית - אלא שליטה בכלל, ולכן איני רואה מדוע להוציא מכלל זה שליטה פיננסית, או לפחות דרישה שהעבד ישתמש במשאביו לרווחתה של השולטת בו.
סוס בלי שם

קליפסו כתב/ה:
משרת מכובדות כתב/ה:

הראשון מגבר על קשירה, השתעבדות, סאדיזם ומאזוכיזם - מונחים שבעיקרם מתארים שיטה פיזית, וזה גם מה שרוב הגולשים באתר מחפשים בסשנים בהם הם מגדירים מראש עד כמה חזק הם רוצים להיקשר, באיזו צורה להיות משועבדים וכו...

לאו דווקא פיזית, לא רק נפשית - אלא שליטה בכלל, ולכן איני רואה מדוע להוציא מכלל זה שליטה פיננסית, או לפחות דרישה שהעבד ישתמש במשאביו לרווחתה של השולטת בו.
בלוסום​(לא בעסק)

בלוסום​(לא בעסק) • 12 בדצמ׳ 2013
סוס בלי שם כתב/ה:
קליפסו כתב/ה:
משרת מכובדות כתב/ה:

כי זה נצול ציני שנעשה על ידי השולטת: היא מנצלת את האדם שעומד מולה כשהוא חלש מולה במשהו לא קשור כלל.
עובדה שבשום מקום אחר בבדסמ לא קיים הנושא הזה.
פור גוד
פור גוד • 12 בדצמ׳ 2013
בכוח המוח כתב/ה:
סוס בלי שם כתב/ה:
הרעיון הציני נחמד ומצחיק,
אבל משום מה נראה לי שבארץ ובמיוחד בפורום הזה אין הסבלנות של עבדים מסתיימת ברגע שצריך להכניס את היד לכיס, או ברגע שהשקל שהם מוציאים אינו נועד לממש ישירות את הפנטזיה שלהם.
כמי שחי שנים רבות בחו"ל, פיתחתי נקודת מבט השונה מאד מזו המקובלת בארץ בכל הקשור לשליטה נשית. מלכה שנפגשת עם עבד אינה עושה זאת על מנת לספק את גחמותיו, כי אם את גחמותיה.
אחת נהנית שמישהו מנקה את ביתה, שניה נהנית להצליף בגבר שכורע לרגליה, ומישהי שלישית נהנית מעצם הידיעה שהעבד שלה מעריץ אותה ברמה כזו שהוא מוכן להוציא X שקלים על מנת לפנק אותה בחופשה קצרה, או בארוחה במסעדה, הגם שהוא עצמו "לא רעב".
למה לפסול פטיש כזה? מכיוון שיש הרבה שבינהן ובין שליטה אין ולא כלום? מכיוון שישנן רבות שרק רוצות כסף, או חופשה חינם? ומה פירושו של עבד אם לא כלי לסיפוק רווחתה של המלכה?

האם מי שמוכן לשלם רק בעבור סיפוק ישיר של גחמותיו הוא יותר עבד מאשר מישהי שרק רוצה לספק את גחמותיה באשר הן היא מלכה?
לדעתי ההפך הוא הנכון.

באמת שעד היום לא הבנתי מדוע אישה שמעוניינת לנצל ולהשתמש באמת בגבר ובכלל המשאבים העומדים לרשותו, למטרותיה ולהנאותיה, היא לא שולטת אמיתית, לא בדס"מית ובטח שלא מלכה.
מנגד מי שמוכנה לממש לעבד פנטזיות ש"עושות לו", היא מלכה אמיתית!!1
חוסר מודעות זה פשוט לא סקסי.

בכוח, את מיתממת. אם למרבית הנשלטים באתר הזה היה קרן הון-סיכון של 30 מליון דולר, לא היתה להם שום בעייה לממן את כל צורכי "השולטת הפיננסית" שלהם. נהפוך הוא. במקום לקטר השכם-וערב על תאוות-הבצע של השולטת, הם היו מתחרים בינהם מי שופך עליה יותר כסף. הבעייה מסתבכת מכיוון שלא רק הנשלטים באתר-הכלוב הם דלפונים, אלא גם השולטות הן דלפוניות. ועל כן ברור כשמש, וזהו כורח לוגי בלתי נמנע, שהמפגש בין שולטת דלפונית שלא-גומרת-את-החודש, חיה מהיד-לפה, ומחטטת בפחי-זבל כדי למצוא אוכל, לבין נשלט דלפון שלא-גומר-את-החודש, חי מהיד-לפה ומחטט בפחי-זבל כדי למצוא אוכל - אינו יכול להסתיים אלא בקיטורים הדדיים ובחילופי-האשמות (-:
Gia X

אני - רק - שאלה

Gia X • 12 בדצמ׳ 2013
פור גוד כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:
סוס בלי שם כתב/ה:
אבל משום מה נראה לי שבארץ ובמיוחד בפורום הזה אין הסבלנות של עבדים מסתיימת ברגע שצריך להכניס את היד לכיס, או ברגע שהשקל שהם מוציאים אינו נועד לממש ישירות את הפנטזיה שלהם.
כמי שחי שנים רבות בחו"ל, פיתחתי נקודת מבט השונה מאד מזו המקובלת בארץ בכל הקשור לשליטה נשית. מלכה שנפגשת עם עבד אינה עושה זאת על מנת לספק את גחמותיו, כי אם את גחמותיה.
אחת נהנית שמישהו מנקה את ביתה, שניה נהנית להצליף בגבר שכורע לרגליה, ומישהי שלישית נהנית מעצם הידיעה שהעבד שלה מעריץ אותה ברמה כזו שהוא מוכן להוציא X שקלים על מנת לפנק אותה בחופשה קצרה, או בארוחה במסעדה, הגם שהוא עצמו "לא רעב".
למה לפסול פטיש כזה? מכיוון שיש הרבה שבינהן ובין שליטה אין ולא כלום? מכיוון שישנן רבות שרק רוצות כסף, או חופשה חינם? ומה פירושו של עבד אם לא כלי לסיפוק רווחתה של המלכה?

האם מי שמוכן לשלם רק בעבור סיפוק ישיר של גחמותיו הוא יותר עבד מאשר מישהי שרק רוצה לספק את גחמותיה באשר הן היא מלכה?
לדעתי ההפך הוא הנכון.

באמת שעד היום לא הבנתי מדוע אישה שמעוניינת לנצל ולהשתמש באמת בגבר ובכלל המשאבים העומדים לרשותו, למטרותיה ולהנאותיה, היא לא שולטת אמיתית, לא בדס"מית ובטח שלא מלכה.

בכוח, את מיתממת. אם למרבית הנשלטים באתר הזה היה קרן הון-סיכון של 30 מליון דולר, לא היתה להם שום בעייה לממן את כל צורכי "השולטת הפיננסית" שלהם. נהפוך הוא. במקום לקטר השכם-וערב על תאוות-הבצע של השולטת, הם היו מתחרים בינהם מי שופך עליה יותר כסף. הבעייה מסתבכת מכיוון שלא רק הנשלטים באתר-הכלוב הם דלפונים, אלא גם השולטות הן דלפוניות. ועל כן ברור כשמש, וזהו כורח לוגי בלתי נמנע, שהמפגש בין שולטת דלפונית שלא-גומרת-את-החודש, חיה מהיד-לפה, ומחטטת בפחי-זבל כדי למצוא אוכל, לבין נשלט דלפון שלא-גומר-את-החודש, חי מהיד-לפה ומחטט בפחי-זבל כדי למצוא אוכל - אינו יכול להסתיים אלא בקיטורים הדדיים ובחילופי-האשמות (-:

לא שבאמת כספו של מי מהנשלטים עניין אותי, אלא ש"קו ההגנה שלך" אינו מסתדר עם הצהרותיהם של מרבית הנשלטים המעידים על עצמם כבעלי תפקידים בכירים לכל הפחות ומנכ"לים לרוב. icon_smile.gif
פור גוד

אני - רק - תשובה

פור גוד • 12 בדצמ׳ 2013
Gia X כתב/ה:
פור גוד כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:
סוס בלי שם כתב/ה:

לדעתי ההפך הוא הנכון.

לא שבאמת כספו של מי מהנשלטים עניין אותי, אלא ש"קו ההגנה שלך" אינו מסתדר עם הצהרותיהם של מרבית הנשלטים המעידים על עצמם כבעלי תפקידים בכירים לכל הפחות ומנכ"לים לרוב. icon_smile.gif

זאת באמת שאלה טובה, גאיה (:

נ.ב - אבל אני רוצה להאמין שבימים כגון אלו, יש גם לשולטת וגם לנשלט לפחות כסף למטרייה...
סוס בלי שם

יומן כלכלי - הצמיחה במשק

אני מתחיל להיזכר למה הפסקתי לכתוב פה לפני כמה שנים.
זה פורום של שליטה נשית ובדס"מ - למה כל הזמן מסיתים את נושאי השיחה למקומות שאינם קשורים?

ואם מישהו היה כותב פה שנסע לרומניה לשלושה ימים והפסיד בקזינו $1000 - גם ישר היתה עולה השאלה מה הוא יעשה מחר ומאיפה יהיה לו כסף ללחם וחמאה, או למטריה?
כולם פה אנשים בוגרים, ואם מישהו או מישהי מחליטים להוציא את כספם על משהו או מישהו, זו החלטה שלהם - הם יודעים כמה כסף יש להם בבנק.
פור גוד
פור גוד • 12 בדצמ׳ 2013
סוס, אל תיקח ללב. אנחנו רק צוחקים קצת. כל אחד חופשי לחיות את חייו אדון לעצמו, ולבזבז את כספו כאוות נפשו. וכמאמר השיר :
You see I've been through the desert on a horse with no name,
It felt good to be out of the rain.
In the desert you can remember your name,
'Cause there ain't no one for to give you no pain.