frasier(נשלט) |
לפני 7 שנים •
5 באוג׳ 2017
לשקר או לא לשקר זאת השאלה
לפני 7 שנים •
5 באוג׳ 2017
frasier(נשלט) • 5 באוג׳ 2017
מתחבט זה זמן מה האם לעלות כנושא בפורום למרות שאני חושב שאני יודע מה התשובה...
אז יש בכלוב אולי נשלט אחד או שניים או 100 שהם נשואים/בזוגיות ונילית... רוב השולטות, אם לא כולן שמות בגבולות נשואים/לא פנויים! (בצדק) אם כך האם נגזר מכאן גורלם של אותם אחד או שניים או 100 נשלטים בכלוב להגשים החלום על ידי שיתוף בת הזוג הונילית או על ידי העולם הוירטואלי בלבד או כחלופה אחרונה סשן בתשלום..(כמובן ניתן להתגרש ולהתחיל מחדש בכלוב - פרק ב') לשקר בפרופיל לא מקובל - מספיק לשקר לבת זוג...(מי אמר צביעות ולא קיבל) |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 7 שנים •
5 באוג׳ 2017
לפני 7 שנים •
5 באוג׳ 2017
ArchAngel(שולטת) • 5 באוג׳ 2017
אף אחת פה לא חייבת לספק "שירותי שליטה" רק כי לך או לכל אחד אחר יש פנטזיה שהוא לא מצליח לממש. זאת לא איזו זכות בסיסית שמגיעה על מגש של כסף לך או לאף אחד אחר כאן.
יחסי שליטה, או בעצם כל סוג של יחסים בין בני אדם, זה משהו שנוצר באופן הדדי ששני הצדדים משקיעים בו. זה לא משהו שמופיע לפי דרישה עקב רצון חד-צדדי. בדיוק כמו שאף אחד לא חייב להיות חבר שלך אם זה לא מתאים לו, גם אם זה אומר שאתה תהיה מבואס מזה, כך גם אף אחת כאן לא אמורה "לאנוס את עצמה" לקשר עם גבר שהיא לא מעוניינת בו ולא נמשכת אליו, וזה לא משנה מה הסיבה שלה. ובמקרה הזה, סיבה כמו סטטוס משפחתי זאת לא איזו קטנוניות אלא יש לכך השלכה מאוד רחבה על הקשר שיווצר ביניכם, זאת מוצדק לחלוטין ומהנכתב נראה שאתה מבין את זה. (אגב, אני כותבת בלשון נקבה כי אתה מדבר על שולטות, אבל מבחינתי דברי חלים על כל המגדרים וכל צדי השוט- אף אחד לא חייב לאף אחד דבר שהוא לא מעוניין לתת מרצונו החופשי!). ובנינו, לשקר אין רגליים. בטח לא בעידן הדיגיטלי. בדר"כ, נשים שנפגשות עם גברים מהאינטרנט לא לוקחות סיכונים, הן לא רוצות ליפול על רוצחים או אנסים אז הן יעשו הכל על מנת לאמת את הזהות שלך. המהירות שבה אני מגלה אם הגבר שאני מדברת איתו דובר אמת או לא היא כל כך מהירה. אתה לא באמת רוצה שיהיה לך מוניטין של שקרן, כי אתה פשוט תהיה מחוק בעיני השולטות. לעומת זאת, אם לא תשקר תוכל להישאר עם חלקן ביחסי ידידות שבהמשך יכולים לעזור לך להשתלב בעולם השליטה. ואגב, לא בהכרח מדובר בצביעות כי יש פה כאלו שחושבות שלשקר לבת הזוג זה לא בסדר בדיוק כמו לשקר להן, אבל הן לא יכולות לקבוע עבורך מה לעשות עם בת הזוג שלך או מערכת היחסים שלך. הדבר היחיד שהן יכולות לעשות זה לבקש ממך להיות כנה איתן, וזאת זכותן הלגיטימית. גם אתה לא היית רוצה שישקרו לך ויוציא ממך במרמה משהו שלא היית נותן לו היית יודע את האמת מראש. |
|
שולמית ש |
לפני 7 שנים •
6 באוג׳ 2017
לפני 7 שנים •
6 באוג׳ 2017
שולמית ש • 6 באוג׳ 2017
האמת תמיד עדיפה על השקר!
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
6 באוג׳ 2017
לפני 7 שנים •
6 באוג׳ 2017
Sm Art{☆Sm} • 6 באוג׳ 2017
יש אנשים כשאתה משקר להם .
הם יודעים שאתה משקר .ולא יגידו לך כלום . אבל הם בוודאות יודעים שאתה משקר ויש עוד סוג של אנשים שיש להם זיכרון מחוזק ויעלו על אי דיוק ודברים שנאמרו עי',בעבר... ויש לשקר 3 קצוות חדים והוא לעולם לא יכול להתקיים בעוד שלמלה אמת יש רגליים יציבות וכפולות בתחתית האותיות . הדרך היחידה שמותר לך לשקר . היא כאשר אתה בוחר לא לענות |
|