צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן ללא השפלה - זה בדס"מ?

היד
לפני 6 שנים • 23 ביוני 2018
היד • 23 ביוני 2018
קודם כל אקדים ואומר שאני מסכים עם כך שבדס"מ לא חייב לכלול השפלה אם זה לא מה שמתאים לאחד הצדדים.
מעבר לכך בהתחלה חשבתי שאכן כמו שארק אמרה נפלת, למניפולציה אבל אז חשבתי שוב והבנתי שלא ציינת באיזה אופן זה נאמר. אם זה נאמר באופן שנועד לשכנע אותך שככה זה בדס"מ או זו ההגדרה שלו באופן "אבסולוטי ואתה חייב לעשות ככה אז אכן זו מניפולציה. אבל אם אתה עושה פרפרזה למה שנאמר לך ובפועל לא נאמר לך שככה זה בדס"מ אלא הוסבר שככה אותו.ה דומ.ית עושים בדס"מ אז משהו אחר ונשמע כבר יותר טוב.
סתם רעיון, אולי להבא כדאי תשאל קודם? כלומר אם משהו לא בדיוק נוח לך ואתה לא בטוח לגביו...
בכל מקרה קח מה שנאמר פה ותשמור על עצמך. זה הדבר החשוב ביותר.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
לפני 6 שנים • 24 ביוני 2018

Re: סשן ללא השפלה - זה בדס"מ?

masochist כתב/ה:
תמיד חשבתי שחלק מבדס"מ זה מזוכיזם.
לאחרונה התנסתי במספר סשנים בהם נדרשתי לסגוד ולהיות מושפל.
לא סירבתי, "בלי השפלה זה לא בדס"מ", הוסבר לי.
האם באמת חייבים השפלה בסשן?

גם האמירה הראשונה שלך לא נכונה. סשן לא חייב לכלול כאב כדי להיות סשן. למה שלמשחקים, לפנטזיות או לסגנון החיים של אנשים יהיו חוקים, מעבר לחוקים שאנחנו ממציאים לעצמנו?
האם נהנית מחויית ההשפלה/סגידה? אם כן, נהדר. אם לא, פשוט תחפש דברים אחרים להבא. אתה יכול אפילו להוסיף לגבולות "השפלות".
האדון שלי לא אוהב לקשור, הוא אוהב נשלט מגיב. אז אולי מעולם לא סישנו אותי, כי בלי קשירות זה לא בדסמ?
שמנה מהשפלה
שמנה מהשפלה • 24 ביוני 2018
Fuck my asshole כתב/ה:
קאטרינה כתב/ה:
כל אחד למה שהוא מתחבר...
זה מניפולציה להגיד ''אם זה לא ככה אז זה לא בדסמ'' שטויות...
אניבתור נשלטת לא מתחברת להשפלות ואם שולט יגיד לי זונה או כלבה בוא נגיד הוא בטוח לא יהיה בתול בתחת...
אסור להיכנע למניפולציות... עם אתה נשלט פיזי אתה לא חייב להיות נשלט מנטלי

למה הוא לא " יהיה בתול בתחת " ?

כי אני זה הוכת לזיין אותו icon_smile.gif
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
כל אחד והצורך האישי שלו לעשות כל מה ששיר כאב אומרת.
אהה... ז'תומרת...
כל אחד והבדסמ שלו! הללויה, ואמרו אמן!!
Sm Art{☆Sm}
Sm Art{☆Sm} • 24 ביוני 2018
בדסמ',שמתלווה אליו צורך בהשפלה .הוא שייך בעיקרו
למערכת היוחסין הבדסמ'ית .בין שולטת ונשלט ,ביחידה הג'ובניקית של התעשיה השייכת לתחומים שבו נשים שם הן הנקראות מלכות
והגברים שם הם המה המכונים עבדים

שם זה בסיס מרכזי של מערכת היחסים .
מחייב או לא מחייב ?
תוריד את אלמנט ההשפלה מידי המלכה .
זה כמו שהוצאת את הדג מחוץ למים .
אלריק!
לפני 6 שנים • 27 ביוני 2018
אלריק! • 27 ביוני 2018
לא מסכים עם ההכללות.
אפשר לחוות מערכת יחסים עם דומיננטית גם
בלי אלמנט ההשפלה.
אבל מודה שאני דווקא נוטה לעניין...
Snitch
לפני 6 שנים • 28 ביוני 2018
Snitch • 28 ביוני 2018
תהיו אחים לרגע ובואו נדלג על המשפט שכאילו נלקח ממדור עלום בעיתון לאישה שמונח על שולחן במספרה בעיירת פיתוח, "כל אחד והבדסם שלו" ומה שיותר מעניין יצור משועמם שכמוני זה איפה בדיוק עובר הגבול.
אם לצורך העניין זוג מסויים יטענו שהם אוהבים ללכת יד ביד וזה מבחינתם נחשב בדס"ם, אתם תזרמו איתם? סביר להניח שלא. אז איפה לדעתכם עומד הקו המפריד בין עולם הסטיות לעולם שכולו וניל ומתיקות שעושה נעים אך לא תמיד מספקת?
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 28 ביוני 2018
היעדר השפלה לא הופך את הדינמיקה ל"מתיקות ונילית" בהכרח. יש סשנים/אקטים/קשרים שמבוססים על כאב, על יחסי כוחות, על חוסר אונים, על התמסרות וכו'...
באופן מובהק יש בכל אלו אלמנט של כניעה ושליטה, וזה חלק ממה מגדיר את הנעשה בין השניים כבדס"מ וזאת על אף שהשפלה לא חייבת להיות מעורבת בכך.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
Snitch כתב/ה:
תהיו אחים לרגע ובואו נדלג על המשפט שכאילו נלקח ממדור עלום בעיתון לאישה שמונח על שולחן במספרה בעיירת פיתוח, "כל אחד והבדסם שלו" ומה שיותר מעניין יצור משועמם שכמוני זה איפה בדיוק עובר הגבול.
אם לצורך העניין זוג מסויים יטענו שהם אוהבים ללכת יד ביד וזה מבחינתם נחשב בדס"ם, אתם תזרמו איתם? סביר להניח שלא. אז איפה לדעתכם עומד הקו המפריד בין עולם הסטיות לעולם שכולו וניל ומתיקות שעושה נעים אך לא תמיד מספקת?

סניץ', זו שאלה באמת מעניינת. פתח שרשור נפרד בשבילה. מבטיח לזיין את השכל גם שם