LoveSick(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 1 באוג׳ 2024
יפה קצת משונה כתב/ה: אכן התוגובות קצת מבלבלות.
פאמדום אודורה זה ליין שקורה במוצש מידי פעם, בתל אביב, יותר פתוח פאם פטאל זה ליין פמדום שקורה במוצש מידי פעם, בתל אביב, יותר פתוח (ואיתו חלק התגובות התבלבלו) פמדרום זה ליין חדש, לא מאוד קבוע, בבאר שבע, קטן וקסלוסיבי יותר. הבא יצא יום חמישי. יש הרבה פחות הטרדות בליינים האלה, הם קטנים יותר גם יותר השגחה, גם קהל הגברים הם נשלטים באופיים, איזה סינון יש שם? |
|
וואבי סאבי(נשלט) |
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
1 באוג׳ 2024
וואבי סאבי(נשלט) • 1 באוג׳ 2024
LoveSick כתב/ה: סאבלימינל כתב/ה: השולטות בדרך כלל יושבות על ספות (או על אחד הנשלטים ), לוגמות משקה שקיבלו מאחד הנשלטים שמכרכרים סביבן וצופות להנאתן במופעים שיש לפעמים במרכז המסיבה. אם מתחשק להן על נשלט לא מקולר, או שהן הביאו איתן אחד כזה (או כמה כאלו) מהבית, או שבא להן על נשלט מקולר והן מקבלות רשות מהשולטת שלו, הן יכולות לקחת אותו לאזור אינטימי יותר שבדרך כלל קיים מאחורי דלת צדדית, ולסשן אותו/אותה/אותם/אותן כפי רצונן (כמובן בגבולות השפוי, בטוח ובהסכמה).
הכל בישיבה? פשוט באים ובוחרים? לא בהכרח. בסופו של דבר זאת מסיבה, פשוט יותר אינטימית וביתית כזה ממסיבות בתדר וכאלה. אין ממש חוקים... (בטח שלשולטות אין חוקים) |
|
Into(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
Into(נשלטת) • 2 באוג׳ 2024
זה איכסה פיכסה
|
|
יפה קצת משונה{קרוסית} |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
יפה קצת משונה{קרוסית} • 2 באוג׳ 2024
LoveSick כתב/ה: יפה קצת משונה כתב/ה: אכן התוגובות קצת מבלבלות.
פאמדום אודורה זה ליין שקורה במוצש מידי פעם, בתל אביב, יותר פתוח פאם פטאל זה ליין פמדום שקורה במוצש מידי פעם, בתל אביב, יותר פתוח (ואיתו חלק התגובות התבלבלו) פמדרום זה ליין חדש, לא מאוד קבוע, בבאר שבע, קטן וקסלוסיבי יותר. הבא יצא יום חמישי. יש הרבה פחות הטרדות בליינים האלה, הם קטנים יותר גם יותר השגחה, גם קהל הגברים הם נשלטים באופיים, איזה סינון יש שם? לגבי הליינים התל אביבים, אלו מסיבות שמפורסמות רק במקומות כמו אלה, הקהל ברובו מורכב מאנשים קבועים המוכרים ע"י המארגנות, וכמובן יש השגחה במקום. אינני מכירה את הליין הדרומי, אך היות ומדובר באמת בליין קטן, הייתי מעריכה שיש להם יכולת הרבה יותר לברור ולפקח. אך שוב, אינני מכירה אותו. |
|
מצחיק שאת שואלת |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
מצחיק שאת שואלת • 2 באוג׳ 2024
יש את פמדום אורדורה שהתחיל בכלל את כל השיטפון של מסיבות/פלייפרטיז שקיים בגלל ההצלחה האדירה שלהן וההתמדה.
ויש את השאר. אין מה להשוות בכלל כי אין על המקור. |
|
האלילה האדומה(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
האלילה האדומה(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
מסיבת פליי של שולטות עם הנשלטים שלהם. יש הופעות יש בר יש רחבת ריקודים יש מינגלינג. למשחקים יש אזורים פומביים יותר ואזורים פומביים פחות. יש גם מתקנים ואזורים שונים למשחק ויש אחלה אוירה וויב וריח של סקס חזק באוויר מומלץ לחובבי הז׳אנר (:
|
|
LoveSick(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
יש סקס במסיבות?
|
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
LoveSick כתב/ה: יש סקס במסיבות?
פמדרום - לא יודעת, כדאי לשאול את המארגנות, אני הבנתי שיש חדרים פרטיים לשימוש הנוכחות והנוכחים. שאר הליינים של הפמדום (אורדורה, פאמפטאל, קימברלי) - לפעמים יש חדרים או פינות עבור זה, אבל זה פחות נפוץ לראות אקטים של סקס. לעיתים אפשר לראות פגינג בפומבי או משהו מעין זה. פמדומים בד"כ הם אירועים יותר מכווני סשנים ופחות סקס. |
|
QueenGali(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
QueenGali(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
קודם כל, איזה כיף לנו שיש לנו כל כך הרבה אפשרויות לחגוג שליטה נשית. ביליתי כמעט חודשיים בצפון אמריקה, ולא מצאתי מסיבה/פליי פמדומי אחד ואצלנו יש שפע, זכינו.
אורדורה, כמו שכבר אמרו, זה ליין מסיבות משובחות, כל הפרטים אצל אור ודורה המהממות. כמו שכתבתי בבלוג שלי, מבחינתי זה הבית של הפמדום בישראל. פמד(ר)ום זה פליי פרטי שחברותיי הטובות ואני מקיימות בלופט בב"ש. הפליי מוגבל לכמות מאד מצומצמת של אנשים, מי שמבקש.ת להשתתף ממלא טופס בדיקת התאמה. מישהי.ו אמר שאין כללים לשולטות, אז זהו שממש לא - אנחנו מוודאות שכולם.ן קוראים ומאשרים תקנון לפני ובתחילת הערב מתנהלת שיחת גבולות מאד ברורה. אנחנו גם מוודאות שבמהלך הערב עצמו הכל מתנהל בצורה מוסכמת ושפויה. שוב, זכינו שיש לנו כזה מבחר ושפע, וניפגש רק בשמחות (פמדום). |
|
OR1977 |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
OR1977 • 3 באוג׳ 2024
QueenGali כתב/ה: קודם כל, איזה כיף לנו שיש לנו כל כך הרבה אפשרויות לחגוג שליטה נשית. ביליתי כמעט חודשיים בצפון אמריקה, ולא מצאתי מסיבה/פליי פמדומי אחד ואצלנו יש שפע, זכינו.
אורדורה, כמו שכבר אמרו, זה ליין מסיבות משובחות, כל הפרטים אצל אור ודורה המהממות. כמו שכתבתי בבלוג שלי, מבחינתי זה הבית של הפמדום בישראל. פמד(ר)ום זה פליי פרטי שחברותיי הטובות ואני מקיימות בלופט בב"ש. הפליי מוגבל לכמות מאד מצומצמת של אנשים, מי שמבקש.ת להשתתף ממלא טופס בדיקת התאמה. מישהי.ו אמר שאין כללים לשולטות, אז זהו שממש לא - אנחנו מוודאות שכולם.ן קוראים ומאשרים תקנון לפני ובתחילת הערב מתנהלת שיחת גבולות מאד ברורה. אנחנו גם מוודאות שבמהלך הערב עצמו הכל מתנהל בצורה מוסכמת ושפויה. שוב, זכינו שיש לנו כזה מבחר ושפע, וניפגש רק בשמחות (פמדום). לא יודעת מי זה שאמר שלשולטות אין כללים, אבל אני רוצה לחזק ולומר שהכללים חלים גם על השולטות וגם על הנשלטים! כדי שכולם ירגישו בטוחים! ומי שעובר על הכללים לא נכנס יותר!! |
|