אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כמה חסומים יש לכם?

Fuck You
לפני 3 חודשים • 8 באוג׳ 2024

כמה חסומים יש לכם?

Fuck You • 8 באוג׳ 2024
מה גורם לכם לחסום ?
Softcontrol​(שולטת)
Softcontrol​(שולטת) • 8 באוג׳ 2024
מעל 300. אני חוסמת גם אם לא קרה שום דבר חריג. נגיד דיברנו/נפגשנו והבנו שלא מתאים. אז כדי לחסוך זמן לשניינו חוסמת, כי קרה לא פעם שהיו פונים אליי אחרי שנים ואני שחכתי והוא שכח שכבר הינו בסרט הזה ושוב מתחילים מחדש ומגיעיים לאותה נקודה...חבל על הזמן פשוט.
Sirene{John}
Sirene{John} • 8 באוג׳ 2024
כתוב שארבעה, אבל כשאני נכנסת כדיי לראות במי מדובר ישנם חמישה אנשים, אז אני מניחה שאחד מהם עזב או נמחק.

קשה לי בדיוק להגיד מה גורם לי לחסום. זו לא חייבת להיות אינטרקציה שלילית איתי, היא יכולה להיות גם עם אדם אחר או על גבי הפורום. ויכול להיות שתהיה לי אינטרקציה שלילית עם מישהו אבל גם לא אעשה כלום בנידון. כנראה שיש לי מוזת חסימות שמידיי פעם מופיעה, מצביעה על כינוי ספציפי ולוחשת לי "כן... אותו."
Master Bruce
Master Bruce • 8 באוג׳ 2024
63, ועוד הזרוע נטויה
וזה לא כולל כמובן כאלו שחסמו אותי
נימרייה​(שולטת){sub num}
27.
אני חוסמת אם המילה "לא" לא ברורה לצד השני, אני מסרבת פעמיים בפעם השלישית שולחת הודעה שבגלל שהם לא כיבדו את הגבולות שלי הם יחסמו.
פעם או פעמיים חסמתי על הודעות ממש לא מכבדות על ההודעה הראשונה.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
קרוב לאלף...
רובם נשואים, או כאלו שכתבתי להם שפחות מתאים והמשיכו וכן כאלו שפנו כאילו מחדש אחרי חודש/שנה/עשור.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 באוג׳ 2024
אפס.
מניח שהייתי חוסם מטרידנים, אבל אני גבר אז לא מטרידים אותי. מעבר לזה, לא רואה סיבה לחסום.
Adonai Elah Elahin
Adonai Elah Elahin • 8 באוג׳ 2024
שניים.
מתחברת למה שזאלופון כתב. קל לי להתעלם גם בלי לחסום ובכללי אנשים מכאן שאני לא מכירה בין כך או אחרת לא יזיזו לי את העכוז כך שבעיניי לתת למישהו חסימה זה מעין סוג של פרס. בקיצור, הראש שלי לומד לחסום אוטומטית וזה מספיק לי.

אם כי אני מודה שחסמתי אחד מתוך פרנציפ, הוא סתם כך כתב לי "אין לי בעיה שתחסמי אותי" וזאת הרגישה לי מניפולציה זולה, אז חייכתי זדונית לעצמי ושאלתי אותו "בטוח?" והשיב שכן אז חסמתי אותו ומשום מה הפעולה השטותית הזו הסבה לי הנאה קלילה.
Into​(נשלטת)
לפני 3 חודשים • 9 באוג׳ 2024
Into​(נשלטת) • 9 באוג׳ 2024
נשלטים