בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ניוש....

משהו חדש
לפני חודשיים • 15 בספט׳ 2024

ניוש....

משהו חדש • 15 בספט׳ 2024
ידידה טובה לקחה אותי לפרויקט של ניוש ושליטה, האמת שפחות הכרתי את זה לפניה
זה היה תהליך שהתחיל בדברים קטנים והגיע לשלב שאני מנוייש להפליא עד הפרט האחרון, לומד לענג גבר נוסף שהיא צרפה ונחדר לא פעם על ידה.
לקח לי זמן להסתגל למצב החדש אבל עם נחישות שלה ונכונות שלי, שהפכה עם הזמן לחרמנות של ממש לעניין היא הביאה אותי למצב שזה הפך לאופציה ראשונה שלי בכל מה שקשור ליחסי מין ושליטה, רוצה להיות שם נשי וזנותי ....

היא בחו״ל כבר תקופה דיי ארוכה ולא מתכוונת לחזור ואני נשארתי עם העניין הזה ממש חזק...
זה כידוע לא משהו נפוץ או מקובל, תכלס אין הרבה מלכות שזה העניין שלהם, אשמח להכיר כאן כאלה שאוהבות את זה או זורמות עם העניין הזה במסגרת יחסי שליטה.
יפה קצת משונה{קרוסית}
לפני חודשיים • 15 בספט׳ 2024
זו טעות גמורה לומר " לא משהו נפוץ או מקובל, תכלס אין הרבה מלכות שזה העניין שלהם"
בהחלט מקובלל יש כמה קבוצות בפייסס כאלה. אתמול הייתי בפאמדום אורדורה והיו כמה , כנ"ל במסיבה של קימברלי ביום ה. במיוחד בדקה דנס, שזה ליין בבעלות אלכסיי שלפעמים הופכת לאלכסה. אומנם רוב השולטות אינן בעניין, אך כמות המנויישות קטנה אף היא ולדעתי היחס הוא לטובת המתלבשות, במיוחד המשקיעניות והשוות.
אליפסה​(שולטת)
לפני חודשיים • 16 בספט׳ 2024
אליפסה​(שולטת) • 16 בספט׳ 2024
אני שומעת מנשלטים הרבה סיפורים על שולטות שעשו רילוקיישן, נטשו אותם ולא חוזרות. כל כך הרבה סיפורים עד שאני ממש מתפלאת שנשארו בארץ שולטות.

לאחרונה הנושא הזה עולה לא מעט. ומה ש"יפה קצת משונה" אמרה הוא מדוייק. נשים שמחבבות ניוש לא באמת נדירות. אבל זה כן נדיר שזה יהיה הדבר הראשון שהן תחפשנה בפרטנר. לכן, פניות בנוסח "שלום, יש כאן מישהי שאוהבת ניוש" צריכות לא מעט מזל בשביל להצליח.

אם תכוון להכרות משמעותית יותר, יש סיכוי גבוה יותר להכיר מישהי שבקטע, לדעתי.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
    התגובה האהובה בשרשור
LoveSick​(שולטת)
לפני חודשיים • 16 בספט׳ 2024
LoveSick​(שולטת) • 16 בספט׳ 2024
זה דיון או מודעת דרושים?
bondman​(נשלט){FLR}
לפני חודשיים • 17 בספט׳ 2024
bondman​(נשלט){FLR} • 17 בספט׳ 2024
יש לנו כאן בארץ מחסור ברופאים, אחיות, עובדי חקלאות ובשולטות.

שולטות.
קצת ציונות.
קחו אחריות.
תישארו בארץ.
whitecell
לפני חודש • 23 בספט׳ 2024
whitecell • 23 בספט׳ 2024
לאן בחו"ל היא עברה? שלח כתובת.
וברצינות- מניח שהיחס בין שולטות לנשלטים בכללי יהיה די מקביל ליחס בין שולטות שבקטע של ניוש לנשלטים שבקטע של ניוש.
ובהעדר היצע, אני מתנחם מדי פעם בניוש בתשלום...