davy jones(אחר){אהבת חינם} |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
davy jones(אחר){אהבת חינם} • 11 בנוב׳ 2024
DiBella כתב/ה: chemistry כתב/ה: כן, היתה לי תחושה שאחרי השאלה:" אז איך את אוהבת לשלוט?" הם כבר מוצאים את הז.. מהמכנסיים🤣🤦♀️אז אני כבר לא מוכנה לענות על זה בכלל
מתה על השאלות האלה. "אז איך את אוהבת לשלוט?" "מה את עושה בתור שולטת?" "תתארי מה היית עושה לי?" "איזה עונשים תביאי לי?" "מה הפתישים שלך?" "מתחברת לX?" (ולרוב זה זיון בתחת) אז אולי שווה לשמור את השאלות והתשובות למציאות? זה גם די הורס כל הידע הזה מראש. איפה אפקט ההפתעה? המיסתוריות? |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 12 בנוב׳ 2024
DiBella כתב/ה: chemistry כתב/ה: כן, היתה לי תחושה שאחרי השאלה:" אז איך את אוהבת לשלוט?" הם כבר מוצאים את הז.. מהמכנסיים🤣🤦♀️אז אני כבר לא מוכנה לענות על זה בכלל
מתה על השאלות האלה. "אז איך את אוהבת לשלוט?" "מה את עושה בתור שולטת?" "תתארי מה היית עושה לי?" "איזה עונשים תביאי לי?" "מה הפתישים שלך?" "מתחברת לX?" (ולרוב זה זיון בתחת) אני אומרת להם שהכל אפשר לקרוא בבלוג |
|
נשלט צעיר א(נשלט) |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
נשלט צעיר א(נשלט) • 12 בנוב׳ 2024
לא יודע מה יש להם אבל אני אשמח להכיר אותך
|
|
איה74 |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
איך עוברים בקלות מתאוריה למציאות?
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
איה74 • 12 בנוב׳ 2024
CaptainBlackburn כתב/ה: וואו הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה הייט, אבל הפעם חייב להגיד שהוא כנראה מוצדק. נוטה להאמין שזה לרוב נובע מאוננות מקלדת ולזה לצערי אין פתרון קל, אבל עבור מצב של רגליים קרות הפתרון הוא פשוט לא לקפוץ מ0 ל100, להיות שקול, מאופק ומכבד ולא לחשוב מלמטה. אני יודע שקל להגיד וקשה ליישם, הצעירים חוטאים בזה המון אבל ברוב המקרים לומדים בדרך הקשה (ובתקווה לא פוגעים באף אחד) ומתכנסים בסוף, לפחות ככה זה אצלי.
האמת שקל מאד לעבור מתאוריה למציאות. פשוט מפסקים להתייחס לזה כאילו זה חוג אקסטרים עם שעות פעילות מוגדרות ומבינים שזה ביטוי בתוך מערכת יחסים. אפילו אם מערכת היחסים היא סטוץ חולף. והייט מוצדק לגמרי לאנשים שמנצלים אחרים לטובת סיפוק מיני חד צדדי. למה להיות אמפטיים לכאלו שלא מפגינים אמפטיה? |
|
עיט אדום(נשלט) |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
עיט אדום(נשלט) • 12 בנוב׳ 2024
נושא מעניין,
אתן פה את דעתי שקצת שונה ממה שרשמו פה עד עכשיו, ומקווה שאולי יעזור פה לאנשים בכל הצדדים יכולות להיות כמה סיבות ומניעים של אנשים שיגרמו לאנשים להתנהג בסופו של דבר בצורה הזאת, אם להבין אותם אפשר גם להבין מה לעשות עם זה. 1. אמון והבדלים בין פנטזיה למציאות - לרוב זה לא נושא שממש מדברים עליו בהקשר הזה לפחות מכיוון הגבר בעולם ונילי, אבל הרבה מהדברים שנשלטים חולמים עליהם די מלווים במציאות שאם בת הזוג (או שותפה לאקט) עושה משהו לא נכון זה יכול ללכת לכיוון הפנטזיה, אלה לכיוון של כאב לא רצוי או פגיעה פיזית במקרים של פטישים קיצוניים יותר כמו מדיקל זה מובן מאליו, אבל זה יכול לקרות גם בדברים פשוטים יותר כמו חדירה מאחורה לגבר. נגיד במציאות אני ממש אוהב שמי שעושה איתה סקס מכניסה לי אצבע מאחורה (גם מאוד רוצה דברים אחרים אבל לא יצאתי עם מישהי שמוכנה לצערי), אבל אם היא עושה את זה לא נכון, או נגיד לא גזקה מפיק ציפורניים ומכניסה מהר מדי לפני שרגיל זה יכול סתם לכאוב בצורה לא נעימה (כמובן יש פה גם כאב שהוא נעים, אבל לא עליו מדבר), וזה לפעמים קשה מראש להעלות דברים כאלה. אני נגיד כן אעלה אותם, אבל מבין גם למה זה קשה לחלק מהגברים. 2. חרדה חברתית - אני מניח שהרבה מהנשלטים גם חווים סוג של חרדה חברתית, אולי אני טועה אבל יש בזה משהו הגיוני. אנחנו גם נמצאים במציאות שיש יותר שולטות מנשלטים, ורוב הזמן במציאות שלנו הנוחה הנשלטים לא באמת נמצאים בקשר עם שולטת. ולוקח אנרגיה נפשית לעשות צעד וליזום קשר עם מי שנראית מעוניינת. אבל יכול להיות מצב פה שעד שיש קשר גם בחזרה אין מספיק כח נפשי שנשאר כדי להמשיך להתגבר על הסיטואציה. זה משהו שלדעתי עם הזמן עובר, אבל סה"כ זה משהו אנושי. עוד משהו בנושא, שהרבה פעמים עם מישהי מגיבה לך אתה יכול לשקוע במחשבות איך להגיב הכי נכון שאפשר כי לא רגיל לסיטואציה, ומפחד לדפוק את זה, ואז קורה מצב שבו עובר יותר זמן ממה שמרגיש בנח לענות והמצב עוד יותר מסובך. יש קטע מסדרה בריטית טובה שלא מדבר על מיניות אבל המצב די דומה: שני נוצרים מסיונרים שהולכים מדלת לדלת לדבר על ישו פוגשים בחור שמעוניין לשמוע את מה שיש להם להציע, אבל מרוב שזה לא התגובה שהם רגילים אליה הם פשוט בשוק ולא יודעים מה לעשות אחרי זה, ממליץ בחום https://www.youtube.com/watch?v=v6TeDM-wlZ4 לא אומר מה לעשות במקרה הזה, תלוי מאוד בעד כמה את רוצה להמתודד עם זה, אבל אם זה משהו שאת כן מעוניינת בו, לתת פשוט קצת יותר ספייס להתקרב יכול מאוד לעזור ולפתור את הבעיה 3. פנטזיות משתנות - אנקדוטה מחיים אישיים שלי: הייתה לי תקופה שמאוד רציתי להתנסות בפורסד בי וקאקולד. לצערי זה לא התממש, ואז הרצון של זה דהה, בעיקר כי גם לפורנו הייתה משמעות לתחזק את הפנטזיה, ורוב החומר שהיה פשוט לא בדיוק התאים לדינמיקה שאני רציתי באותו הזמן לא מזמן יצא לי לדבר עם מישהי שבקטע של זה, ואז הפנטזיות התחילו לחזור על זה רק ביותר חזק. זה לא נגמר בצורה שהייתי רוצה שיגמר, אבל בהחלט הייתי מאוד רוצה אם זה יתממש. עכשיו אם במקום שהיינו מדברים על זה מראש הייתי יוצא עם מישהי והייתה אומרת בפתאומיות שרוצה לצרף גבר שאמצוץ לו, אולי זה היה מתקבל בברכה, אבל אולי גם באותו הרגע זה היה משהו שפחות מתחבר לרצונות שלי ואז זה לא היה הדדי, לפחות אם עוד לא נפגשנו אני והבחורה. אני אישית כנראה הייתי מסכים, אבל זה מאוד אישי ומשתנה מאדם לאדם. לפעמים גם פשוט לדבר על פנטזיות יכול לעורר רצון לחוות את זה. 4. רמת משיכה שונה- בסופו של דבר יש גם עניין שאין גבר מושלם ואין אישה מושלמת, וחוץ מבדסמ ומין יש עוד הרבה קריטריונים שחשובים בבחירת בני זוג (וגם בבחירה עם מי לשכב אם לא מדובר בבני זוג), ולפעמים אנחנו גם מתפשרים על עניין המשיכה. אצלי נגיד הייתה חברה שאני רציתי לשתות את ההפרשות שלה, כי מאוד נמשכתי אליה, ופשוט כל חלק מהגוף שלה היווה משהו אלוהי בפניי, אז אם הייתה משתינה לי בפה זה היה מושלם. לעומת זאת הייתה לי גם חברה אחרת, שמאוד רציתי להשאיר כחברה מסיבות אחרות שהם לא מין ומשיכה. ומשיכה הייתה אבל ברמה נמוכה יותר, והיה רגע שירדתי לה והרגשתי ריח של שתן וזה הוריד לי, עכשיו יודע שאם זה משהו שהיה קורה עם שאר הנשים שיצאתי איתן זה היה יכול להיות מאוד מאוד מגרה והייתי רוצה עוד. אבל באותו הרגע לרצות מישהי שמשתינה לי לתוך הפה לא היה החלק ההכי חשוב בחיי, אז חייתי עם זה, אבל נגיד המשיכה הייתה מספיק חזק כדי שארצה ללקק את הרגליים שלה כל יום ולהינות מזה, או לראות אותה גומרת כמה פעמים ברקף מהליקוקים שלי, אז גם אם להסתכל מחוץ לעולם הפמדום אז זה לא הפריע להינות מזה שמלקקת לי את שק האשכים. ואגב גם במקרים כאלה הרבה פעמים יש דרכים להעצים משיכה אם באמת רוצים. 5. רמת גירוי - זה קצת מתקשר גם לנושאים הקודמים, אצלי נגיד אני מאוד אוהב לעשות רימינג, אבל יכול מאוד להיות שבאותו הרגע זה לא מה שבא לי בחינה אינסטיקטיבית, יכול לחשוב על מצבים שבהם הייתי מענג ישבן של בחורה ואם היה שם ריח של ישבן זה היה מוסיף לאווירה, וגם שם אותי בצב שאני כאילו מנקה אותו, אבל היו גם מצבים שבהם ריח כזה הוריד לי (בעיקר גם מתקשר לנושא הקודם), אבל יש גם פנטזיות מסוימות שיכולות להשמע מגעיל מספיק כדי שב60% לא ארצה לממש אותן, אבל אם מגרים מספיק, בעיקר אם מדברים על זה אז זה ממש יכול לעורר רצון לבצע את אותו האקט. אתן לדמיון להשתולל פה באיזה דברים ספציפית זה יכול להיות, בהתחשב בזה שזה גם סובייקטיבית ולכל בן אדם יש דברים שונים שיכולים להכנס להגדרה הזאת 6. חיבור - אנחנו הרבה פעמים אמנם מפנטזים על מצבים מסוימים שחלק מהפנטזיות יכולות לכלול אנשים שלא מכירים בכלל או אנשים שקיימים רק בדמיון שלנו, אבל במציאות לפחות עבור חלק מהפנטזיות חיבור אנושי הוא חלק מאוד משמעותי מעד כמה באמת נהנה ממנה. נגיד אם הפנטזיה זה שאישה יורדת לגבר עם גרון עמוק, אמנם היכרות אישית יכולה בהחלט להוסיף למצב, אבל (מבחינת הגבר) גם אם זו תהיה אישה שבקושי מכיר אם יש משיכה פיזית הוא כנראה יהנה מזה. אבל אם הפנטזיה זה לראות את בת הזוג שלך עושה אהבה לגבר אחר, אז להיות קשור באקט מיני של אשה שבקושי מכיר מתענגת על גוף של מישהו אחר אמנם יכול להיות גם חוויה מדהימה, אבל זו תהיה חוויה שונה לחלוטין מאם יש בין ה2 קשר מבוסס ואז היא קושרת אותו, ומביאה גבר אחר ועושה איתו את כל מה שדברים בדרך כלל אוהבים שעושים להם. ויש פה קצת בעיה של ביצה ותרנגולת, כי חיבור מקדים מאוד יכול לעזור לקדם את העניינים, אבל יש פה גם בעיה מצד שני שאם מכירים מחוץ לקהילה הבדסמית אז מאוד קשה לדעת מראש מה הדברים שאותה הבת זוג אוהבת, ולפעמים רק לדבר על דברים כאלה מראש יכול להרחיק כל סיכוי שייצא מזה משהו, גם אם שני האנשים בעד להתנסות בדברים כאלה. יש להגיד שאני לא מדבר מנסיון של לפנות ואז לברוח, אבל יכול מאוד להבין שהדברים האלה יכולים להשפיע לכיוון הזה |
|
Kodama(סדיסט) |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
Kodama(סדיסט) • 12 בנוב׳ 2024
מנחש שברוב המקרים זה פחד שנובע מחוסר ניסיון. הפנטזיה מרגשת אותם והם ראו הרבה פורנו והחליטו לנסות לחקור קצת יותר, אפילו לדבר בטלגרם. פתאום כשזה נהיה אמיתי ומדברים על טלפון או לקבוע מפגש הם מקבלים כאפה וחוזרים למציאות שבה הם לא חרמנים כל הזמן, וכשהם לא חרמנים זה לא מדליק פתאום. יכול להיות שגם מפחיד אותם לשתף מספר טלפון או פרטים אחרים מחשש שהצד השני ישתף את זה - שוב בעיקר בגלל חוסר ניסיון בזה בעולם באמיתי או אולי חרדה חברתית.
לא הייתי מתבאס יותר מדי, תמיד יהיה אותם ואין מה לעשות לגבי זה. זה פשוט אומר שהבן אדם לא היה בטוח בעצמו ולא באמת רצה את זה, הוא עשה בשבילך את העבודה של לסנן אותו כי הוא לא מתאים. |
|
SupperNova(שולט) |
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
12 בנוב׳ 2024
SupperNova(שולט) • 12 בנוב׳ 2024
הייתי בטוח שיש אינפלציה מטורפת של נשלטים ביחס לשולטות ברמה שגם אם יש כמה לא רציניים יש מספיק שכן.
אני מרגיש את האינפלציה בעצמי שזה לא מפריע להם לפנות אליי כל הזמן למרות שאני בכלל לא בעניין של גברים. זה מראה כמה הם נואשים |
|
אל צאפו |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
אל צאפו • 13 בנוב׳ 2024
בתור חדשה וצעירה,
העולם הזה יכול להיות מפחיד ולכן מצאתי לנכון לציין שאני מחפשת שולט סבלני , כי אני מודעת למגבלות המח לעשות סוויץ׳ כזה מהיר מלהיות שולטת בכל לכלבה נשלטת בחדרי חדרים |
|
האקסלי(נשלט) |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
האקסלי(נשלט) • 14 בנוב׳ 2024
אולי מדובר על פחד לאכזב את הצד השני.
|
|