ceni |
לפני יום •
20 בנוב׳ 2024
לא מצליחה להשתחרר
לפני יום •
20 בנוב׳ 2024
ceni • 20 בנוב׳ 2024
חוויתי 2 קשרים בדסמים משמעותיים
את הקשר האחרון סיימתי לפני שנתיים מאז כולם מראים לי טפלים , שחקנים וחסרי כריזמה למרות שלעיתים אני מבינה שמפסידה אבל לא מצליחה לתת סיכוי שבריי הלב נמצאים אצלו עדיין או שייכים לו ואני ככ כמהה לקשר חדש איך משחררים? |
|
lizt |
לפני יום •
20 בנוב׳ 2024
לפני יום •
20 בנוב׳ 2024
lizt • 20 בנוב׳ 2024
ברגע שתביני שמגיע לך יותר את תשחררי לבד.
בהצלחה מהממת❤️ |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 16 שעות •
21 בנוב׳ 2024
לפני 16 שעות •
21 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 21 בנוב׳ 2024
אני מבינה את התחושה שלך. חברה טובה אמרה לי שאני צריכה להפסיק להשוות כמ בחיים לא יהיה לי קשר כזה. יהיה לי קשר אחר טוב יותר, אבל אחר.
וגם באמת הלוואי שיכולנו להכיר ישר מדייט 10 אחרי כל הגישושים שכבר יש הכרות וחיבור בשמים. אני זוכרת איך אחרי הקשר האחרון הגוף והנפש כבר היו רגילים לפעול בצורה מסוימת מתוך הכרות ופתאום שזה היה אדם אחר שלא היה אתו חיבור חזק שכבר במוי שזז ופועל אחרת זה היה כל כך מוזר. צריך להבין שהתחלה של קשרים היא לא כמו הרגע שבו כבר מכירים ובונים את מערכת היחסים ושהקשר החדש כנראה יהיה אחר לגמרי. אולי אפילו מעיף יותר |
|
PandaJ(שולט) |
לפני 13 שעות •
21 בנוב׳ 2024
לפני 13 שעות •
21 בנוב׳ 2024
PandaJ(שולט) • 21 בנוב׳ 2024
איך משחררים 🤔
לצערנו זה לא כמו בורג תקוע. אין פתרון טכני. רגש זה תמהיל של דפוסים ייחודיים במוח. רק עבודה מודעת עצמית + עשייה + מוטיווציה שלשינוי + אמון בתהליך אולי תגרום לשינוי בדפוס שמזין את רגש ההגנה מפגיעה. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 8 שעות •
21 בנוב׳ 2024
לפני 8 שעות •
21 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 21 בנוב׳ 2024
עד כמה שזה נשמע פשטני, כמות הזיכרון במוח מוגבלת, אם מעמיסים עליו זיכרונות חדשים הזיכרון המשמעותי נחלש והכאב מתכהה גם אם מתעקשים לחבק אותו ממש חזק.
בדוק 🧡 נ.ב כשמחפשים טוב מוצאים גם קצת פחות תפלים, קצת פחות שחקנים ויותר בעלי כריזמה. |
|
האנשה עצמית(אחר) |
לפני 6 שעות •
21 בנוב׳ 2024
לפני 6 שעות •
21 בנוב׳ 2024
האנשה עצמית(אחר) • 21 בנוב׳ 2024
לכל אחד את הדרך שלו לשחרר.
לכן אוכל רק לדבר על עצמי ולקוות שזה יוכל לעזור גם לך. מה שעזר לי לשחרר אלו שני דברים. 1. ההבנה, ההפנמה שמה שאני מתגעגע אליו זו התחושה שלי כשאני איתה, לידה. אחדד...הלב שלי או רסיסיו, לא נמצאים אצלה. וכשם שהרגשתי כך לידה, אוכל להרגיש כך גם בעתיד. כי היכולת להרגיש כך, היא שלי. 2. כשאני משחרר אני לא מעלים את מה שהיה. מה שהיה באמת קרה. הייתי שם. הרגשתי. חוויתי. נתתי, קיבלתי. ואני שמח שזכיתי לחוות את הרגעים שהיו. מכאן... ממשיך הלאה מתוך מקום של אמונה בעצמי. לסמוך על עצמי. מקווה שעזרתי. |
|