המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 26 בנוב׳ 2024
עדת הגנה 😉👇🏼 (סוג של)
לרבות מההודעות שאני מקבלת יש ריח של קופי פייסט אבל אני לא פוסלת אם מאחוריה עומד אדם עם פוטנציאל התאמה. על מנת לדעת אם יש כזה פוטנציאל, ברוב המקרים אני צריכה לשאול שאלות. אם אני מתנהלת עם 4-5 כאלו ביום במקביל זה הופך למסע שוחק (מזל שיש לי תקווה כמקור הנעה 🧡) במידה ומתגלה שזה חסון ופנוי כלבבי ונוצר מזה קפה אז זה אכן היה שווה 🧡 אבל ב- 90% מהמקרים זה לא. לעיתים גם מתברר (אחרי תישאול) שהוא נשוי וזה מבאס כי לא חושבת שיש בכלוב פרופיל יותר ברור משלי שאין כניסה לנשואים לשום מטרה גם לא מחמאה או שאלה ⛔ (אבל אם זה קופי פייסט הוא הרי לא קרא...) "עלינו להשלים עם אכזבה רגעית, אך לעולם לא לאבד תקווה נצחית". (מרטין לותר קינג) |
|
painslut lover(סדיסט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
painslut lover(סדיסט) • 26 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס כתב/ה: עדת הגנה 😉👇🏼 (סוג של)
לרבות מההודעות שאני מקבלת יש ריח של קופי פייסט אבל אני לא פוסלת אם מאחוריה עומד אדם עם פוטנציאל התאמה. על מנת לדעת אם יש כזה פוטנציאל, ברוב המקרים אני צריכה לשאול שאלות. אם אני מתנהלת עם 4-5 כאלו ביום במקביל זה הופך למסע שוחק (מזל שיש לי תקווה כמקור הנעה 🧡) במידה ומתגלה שזה חסון ופנוי כלבבי ונוצר מזה קפה אז זה אכן היה שווה 🧡 אבל ב- 90% מהמקרים זה לא. לעיתים גם מתברר (אחרי תישאול) שהוא נשוי וזה מבאס כי לא חושבת שיש בכלוב פרופיל יותר ברור משלי שאין כניסה לנשואים לשום מטרה גם לא מחמאה או שאלה ⛔ (אבל אם זה קופי פייסט הוא הרי לא קרא...) "עלינו להשלים עם אכזבה רגעית, אך לעולם לא לאבד תקווה נצחית". (מרטין לותר קינג) תחזירי להם תשובה עם שאלון התאמה גנרי |
|
הוא(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
הוא(שולט) • 26 בנוב׳ 2024
אחד ה"חוקים" הלא כתובים בכלוב זה להיות סלקטיבי ולא לפנות לכל מי שיש אולי דופק בשיטת מצליח
|
|
דאדי נשלט |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
דאדי נשלט • 27 בנוב׳ 2024
הוא כתב/ה: אחד ה"חוקים" הלא כתובים בכלוב זה להיות סלקטיבי ולא לפנות לכל מי שיש אולי דופק בשיטת מצליח
👏 |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 27 בנוב׳ 2024
כאחד שמכיר אותך כלובית הרבה זמן אני מניח שמצליח לך כי הודעת הקופי שלך מושקעת,
כמו כל דבר שאתה עושה. מניח שזאת הודעה שמספרת עליך הרבה. שיהיה בהצלחה. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 27 בנוב׳ 2024
שנאוצר כתב/ה: אתן לא מבינות איזה גיהנום של בדידות זה להיות גבר נשלט. כל החרא שאתן חוות מההודעות פה ואתן באמת חוות, לא מתקרב לתחושה של אייקון הודעות ריק.
פעם המצאתי משפט. הטבע דואג שכולם יסבלו. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 27 בנוב׳ 2024
חינוך וענישה כתב/ה: המכשפה בג'ינס כתב/ה: עדת הגנה 😉👇🏼 (סוג של)
לרבות מההודעות שאני מקבלת יש ריח של קופי פייסט אבל אני לא פוסלת אם מאחוריה עומד אדם עם פוטנציאל התאמה. על מנת לדעת אם יש כזה פוטנציאל, ברוב המקרים אני צריכה לשאול שאלות. אם אני מתנהלת עם 4-5 כאלו ביום במקביל זה הופך למסע שוחק (מזל שיש לי תקווה כמקור הנעה 🧡) במידה ומתגלה שזה חסון ופנוי כלבבי ונוצר מזה קפה אז זה אכן היה שווה 🧡 אבל ב- 90% מהמקרים זה לא. לעיתים גם מתברר (אחרי תישאול) שהוא נשוי וזה מבאס כי לא חושבת שיש בכלוב פרופיל יותר ברור משלי שאין כניסה לנשואים לשום מטרה גם לא מחמאה או שאלה ⛔ (אבל אם זה קופי פייסט הוא הרי לא קרא...) "עלינו להשלים עם אכזבה רגעית, אך לעולם לא לאבד תקווה נצחית". (מרטין לותר קינג) תחזירי להם תשובה עם שאלון התאמה גנרי זרקת רעיון 😉 |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 27 בנוב׳ 2024
לא ראיתי נשים עם פרופיל ובלוג ריק מתלוננות על העתק הדבק.
אם הן קהל היעד שלך - המשך כך, כי אין באמת דרך אחרת לפתוח בשיחה איתן. אם הן לא - אז זה סיכון שאתה בוחר לקחת על עצמך האם ועד כמה זה יפריע לאישה בצד השני לקבל הודעה כזו. אם קהל היעד שלך הוא - כל אישה! בגלל שהיא אישה (או שולטת) פה בכלוב, אז אתה נופל בקלות אצל אלו שלא רוצות שיפנו אליהן רק כי אתה נואש ורק כי הן נשים, כשהן מחפשות קצת מעבר. והן טרחו לכתוב פרופיל, לעיתים בלוג -שמבהיר בדיוק את זה. הן מחפשות חיבור אנושי. אישית, כיום אני מחזירה בהעתק הדבק משלי (כשיש לי כוח, לרוב לא טורחת להשיב) וב-100% מהמקרים הם אכן לא טרחו לקרוא את הפרופיל שלי, בטח לא את הבלוג. ושם זה נגמר מבחינתי (חלקם מגלים את הבלוג שלי וחושבים שאתן צ'אנס נוסף בעודם מתעלמים בבוטות מהפרופיל שלי... ) |
|
Panther |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
Re: הודעות קופי-פייסט: כתב הגנה.
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
Panther • 27 בנוב׳ 2024
masoul כתב/ה: הקנדי כתב/ה: masoul כתב/ה: הקנדי כתב/ה: 1. נשים שהפרופיל שלהן ריק (או דל מאוד). על בלוג אין בכלל מה לדבר..... , כאשר אין שום חומר גלם לעבוד איתו? בקיצור, תנו לנו משהו כדי שנוכל לעבוד איתו . לי יש רק שאלה אחת, באמת, ברשותך. למה אתה פונה וכותב לנשים שאין לך שום מידע עליהן? איך אתה כותב למישהי שבחרה לא לשתף כלום על עצמה? שאין לך אפילו לא מכנה משותף רחוק וקלוש איתה, עד כמה שאתה יודע. למה לפנות אליה בכלל? מה מושך אותך שם וגורם לך להשקיע אפילו את החצי דקה של הקופי פייסט? את זה אני באמת לא מבין. הנה תשובה כנה - כי אני לא מושלם. כי כמו לא מעט כאן אני מחפש קשר אנושי, וזה מחייב לעשות דברים שאולי בחיים ה"רגילים" לא הייתי עושה. וגם, כי היו מקרים שדווקא זה יצר משהו שבמידה אחרת לא היה קורה. אתה כותב בצורה כנה ואותנטית, וזה ראוי ומוערך. אני מאמין שלא רק אני רואה וקורא את זה. לענייננו, אם זה עובד לך ואתה מצליח לייצר קשרים משמעותיים עם נשים עם פרופיל ריק ואפס מידע עליהן, מי אני שאתווכח? תמשיך להצליח. רק שאם אתה מחפש קשר אנושי, למה אתה מחפש אותו אצל נשים שבאופן מובהק לא מחפשות אותו. איך אני יודע שהן לא? פשוט, לו היו מחפשות קשר הן היו שמות כמה משפטים בפרופיל שלהן ואולי אפילו בבלוג שלהן, לכל הפחות להגיד מי הן וכך להזמין את מי שמתאים להן ליצור איתן קשר. וכשיש כל כך הרבה נשים, שכותבות שהן מחפשות את הקשר הזה, אני מנסה להבין למה אתה פונה דווקא לאלו שלא מחפשות, איפה שסיכויי ההצלחה שלך נמוכים משמעותית, בלי קשר לסוג ההודעה שאתה שולח. אתה טועה. נתקלתי במספר נשים כאן שהיה להן פרופיל ריק, שהן לא פחות ממדהימות, ועם אחת מהן גם היה לי קשר זוגי מאוד משמעותי עליו כתבתי בבלוג שלי, בין המשמעותיים שהיו לי. איך הגעתי אליה מלכתחילה ואיך נוצר בינינו הקשר - זה סיפור אחר. אם אני כאדם יחיד שלא פעיל פה מי יודע מה נתקלתי במספר כאלה, אזי סטטיסטית יש כאן כנראה רבים כאלה. ישנן שפע סיבות מדוע נשים, או גברים, בוחרים לא לשתף כלום בפרופיל. אפשר שבגלל שמרגישים לא בנוח לכתוב על הצורך שלהם בבדס"ם, שכידוע לך, הוא הרבה פעמים קונפליקטואלי ובוודאי בלתי קונבנציונלי. אפשר שבוחרים לשמור על הפרטיות שלהם מסיבות אחרות. ואפשר שנכנסו לפה בעיקר בשביל לקרוא, אבל עדיין פתוחים להכרות אם יופיע האדם המתאים. אני מסכים שפניה לפרופיל כזה היא אכן בגדר "הטלת קוביה", כי למעט שם המשתמש שנותן לפעמים אינפורמציה כלשהי, אין לך שום דרך לנבא או אפילו לנחש מה יהיה טיב החיבור ביניכם. ולכן אישית אוכל לשתף שאני באמת לא פונה לכאלה פרופילים, אבל אני לחלוטין מבין מאיפה בא כותב השרשור ומדוע הוא כן. אני גם יכול להבין את "כתב ההגנה" שלו בעד הודעות קופי-פייסט. אם אני מציג את עצמי ומסביר מה אני מחפש בצורה רהוטה ומכבדת בהודעה שניסחתי, שליחה שלה למשתתפים מרובים לא מאוד שונה, לדוגמה, מפתיחת פרופיל בטינדר או באתר הכרויות אחר. ראה את ההודעה הזו ככרטיס הביקור שלי. הזמן שלי הוא מצרך יקר ונדיר, ואני בסך הכל רוצה להיחשף. אם יש התאמה מהצד השני ונוצר שיח מעניין, זה כבר בהחלט מצדיק השקעת זמן נוספת, הן מצידי, והן מצידה. |
|
טרנסית קרוסית |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
טרנסית קרוסית • 27 בנוב׳ 2024
לצרכי סטוץ או מידע "טכני" , זה מעולה. ולא מבינה למה לפעמים א.נשים מטומטמים חושבים שיש רובוט לפניהם (לא , הם אשכרה חושבים שעונה להם בוט בטינדר. אין בוטים בטינדר סורי).
אין טעם לכתוב את הפרטים הטכניים שוב ושוב. מה שפחות קול , זה הודעות רומנטיות שלכאורה אישיות ,אבל רואים שהן העתק הדבק : "שלום לך יפהפיה, ראיתי את הפרופיל שלך ולא שלא להיקסם בלה בלה..." משהו שלכאורה אמור להיות אישי אבל ממש רואים שזה העתק הדבק. |
|