אד הוק |
![]()
לפני חודשיים •
26 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בינו׳ 2025
אד הוק • 26 בינו׳ 2025
מי מספר לחברים שלו מי או מה או איך הוא רוצה לזיין? אתה גם מספר בארוחות שישי שאתה אוהב אנאלי, בזמן שסבתא אוכלת מהקומפוט? שמור את ההעדפות המיניות שלך לעצמך. החברים שלך לא צריכים לדעת, ויותר מכך, גם לא רוצים לדעת. גם לא אם אתה סטרייט גמור שמזיין ארבע דוגמניות צמרת כל יום.
|
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
26 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בינו׳ 2025
teacher(שולט) • 26 בינו׳ 2025
נו מה, חברים מדברים לפעמים בינם לבין עצמם על העדפות מיניות שלהם.
זה לא ממש כמו לשבת בארוחת שישי ולשלוף את פי הטבעת להדגמה. כל אחד והחברים שלו. מה שכן צריך לזכור - אין לזה UNDO. מרגע שהוצאת את זה מהפה, זה לא חוזר. זה גם לא כזה ביג דיל, אנשים לא עוסקים בנו יותר מדי. הם יותר עסוקים בעצמם. אלא אם כן זה מצחיק. או אז... קח בחשבון שאם סיפרת לחברים במערכה הראשונה שאתה נדלק מאוד מללטף ארנבים, אז במערכה שלישית מתישהו תקפוץ לך איזו ארנבת מתוך עוגה או מהקיטבג או סתם תתחכך בך במסיבה. כל אחד והחברים שלו. |
7
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 28 בינו׳ 2025
teacher כתב/ה: נו מה, חברים מדברים לפעמים בינם לבין עצמם על העדפות מיניות שלהם.
זה לא ממש כמו לשבת בארוחת שישי ולשלוף את פי הטבעת להדגמה. כל אחד והחברים שלו. מה שכן צריך לזכור - אין לזה UNDO. מרגע שהוצאת את זה מהפה, זה לא חוזר. זה גם לא כזה ביג דיל, אנשים לא עוסקים בנו יותר מדי. הם יותר עסוקים בעצמם. אלא אם כן זה מצחיק. או אז... קח בחשבון שאם סיפרת לחברים במערכה הראשונה שאתה נדלק מאוד מללטף ארנבים, אז במערכה שלישית מתישהו תקפוץ לך איזו ארנבת מתוך עוגה או מהקיטבג או סתם תתחכך בך במסיבה. כל אחד והחברים שלו. אם זו רמיזה לגבי החברים שלך ואיך שהם לוקחים דברים אז הם נשמעים לגמרי keepers! 🤣🤣 |
3
|
shai23 |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
shai23 • 10 בפבר׳ 2025
וואלה יש לי חבר, נשוי, שצוחק על זה כל הזמן חופשי משתף שהוא נשלט, (גם אשתו) אני נגיד יודע שהחא אוהב בולבאסטינג😄, ובחבורה שלנו לגמרי משתפים קצת יותר מדי על העדפות מיניות וכאלה, אני תכלס גם כמוך, קצת יותר נזהר מלשתף, ואני לא כזה צעיר, זה לא דבר שאני רוצה להוציא לעולם הונילי, זה אישי מבחינתי וגם דיי מוגזם לפעמים הסטיות שלי חח
זה אני לפחות, נראלי שזה אינדיבידואלי בכל אופן, ואני גם עדיין חוקר את זה, את עניין הפתיחות עם זה |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
Mary Jane • 10 בפבר׳ 2025
אמנות הסיפור, אם חייבים ומרגישים צורך, היא לצייר את העולם הפנימי ותשוקות הלב כקסומים, מלהיבים ומרגשים. לא כמסכן מארץ המסכנים, אלא באהבה עצמית, בעיניים לוהטות ובחיוך של מכשפה שיודעת דברים (או מכשף).
לי זה עובד 🌙 וגם לך, אם תלמד איך מספרים סיפור, אין סיבה שלא |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 10 בפבר׳ 2025
Mary Jane כתב/ה: אמנות הסיפור, אם חייבים ומרגישים צורך, היא לצייר את העולם הפנימי ותשוקות הלב כקסומים, מלהיבים ומרגשים. לא כמסכן מארץ המסכנים, אלא באהבה עצמית, בעיניים לוהטות ובחיוך של מכשפה שיודעת דברים (או מכשף).
את האמת שאני אוהב את הרעיון הזה
לי זה עובד 🌙 וגם לך, אם תלמד איך מספרים סיפור, אין סיבה שלא |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
מלישס(סדיסטית) • 11 בפבר׳ 2025
אגיד לך משהו מניסיון,
סביר להניח שאם הם יכירו מישהי חזקה ועוצמתית,הם יתמוגגו מימנה ויעופו עליה... גברים חסרי ניסיון אומרים הרבה דברים מחוסר ידע.. במבחן האמת אתה תגלה הרבה הפתעות בחיים. מעבר לכך, אין לך מה להתבייש בהיותך נשלט. ההעדפה הבידיסמית שלך, היא לא מה שמגדירה אותך בחיים. מה שכן, אנשים ונילים לעולם לא יבינו את העומק. מבחינתם זה רק מין. הם לא מבינים את המשמעות שעומדת מאחורי זה. יצא לי בעבר לספר לחברים ונילים שאני שולטת, ולא קיבלתי תגובות הכי נעימות. היו כמה תגובות נחמדות ומפרגנות,אבל הרוב ישר הלכו לכיוון של שיפוטיות. וכן קיבלתי בעיקר הרבה שפיטה ומבטים לא נעימים, לכן אני לא משתפת יותר. וכן גם לי יש לפעמים רצון לספר,אבל זה לא שווה את התגובות שאני עלולה לקבל. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
teacher(שולט) • 11 בפבר׳ 2025
אני סקרן איזה טיעונים שיפוטיים היו שם. החוויה שלי בדיוק הפוכה.
|
0
|