![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
תורת הקבלה(נשלט) • 30 בינו׳ 2025
באופן כללי בעשרים שנים האחרונות בכל תחום בחיים היחס והשיח התדרדר......
|
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 30 בינו׳ 2025
יש משפט יפה שאומר שכשאנחנו מפנים אצבע מאשימה לאחר, צריך לזכור שה- 4 האחרות מופנות כלפינו. אחת הסיבות שהשיח התדרדר היא שנורא קל להצביע על אשמתם של אחרים ופחות קל להכיר בחלק שלנו בזה.
אני חושבת שיש פערים בהבנה של מהו כבוד כלפי כל צד בקשר (וכן, גם שולטים ושולטות צריכים לעשות חשבון נפש בנושא הזה), איך ומתי ראוי לבטא רצונות וצרכים, מהם הגבולות בין סקסי לסליזי. עוד שאלה חשובה לדעתי היא האם אנחנו בוחרים להסביר או לחסום כשמישהו מולנו לא מתקשר באופן שמיישר קו עם הערכים שלנו, כי החסימה אולי מונעת מאיתנו לקבל עוד הודעות כאלו, אבל היא משאירה אותנו בתחושות קשות, את הצד השני בחוסר הבנה לגבי הטעות, וכתוצאה מכך מישהו אחר יקבל גם הודעה דומה. זה מתחיל ונגמר בתקשורת, ולא קל לעשות את זה עם מישהו שלא נעים לנו השיח איתו. בטח כשהאינטנסיביות שוחקת, זה מתסכל לאללה וזה מרגיש כמו טיפה בים. אבל זה או זה או לפתח מרמור, ומרמור עושה קמטים. |
10
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
אד הוק • 30 בינו׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: יש משפט יפה שאומר שכשאנחנו מפנים אצבע מאשימה לאחר, צריך לזכור שה- 4 האחרות מופנות כלפינו.
בדקתי והאגודל שלי לגמרי מופנה כלפי מי שעומד לידי. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
Ben-Gold • 30 בינו׳ 2025
אני מאשים את הפורניפיקציה של המציאות. ואת נטפליקס.
|
0
|
אביב נעורים |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
אביב נעורים • 30 בינו׳ 2025
שוב יש כנס של שבורים בפורום😂
|
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
Starsdust • 30 בינו׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: יש משפט יפה שאומר שכשאנחנו מפנים אצבע מאשימה לאחר, צריך לזכור שה- 4 האחרות מופנות כלפינו. אחת הסיבות שהשיח התדרדר היא שנורא קל להצביע על אשמתם של אחרים ופחות קל להכיר בחלק שלנו בזה.
אני חושבת שיש פערים בהבנה של מהו כבוד כלפי כל צד בקשר (וכן, גם שולטים ושולטות צריכים לעשות חשבון נפש בנושא הזה), איך ומתי ראוי לבטא רצונות וצרכים, מהם הגבולות בין סקסי לסליזי. עוד שאלה חשובה לדעתי היא האם אנחנו בוחרים להסביר או לחסום כשמישהו מולנו לא מתקשר באופן שמיישר קו עם הערכים שלנו, כי החסימה אולי מונעת מאיתנו לקבל עוד הודעות כאלו, אבל היא משאירה אותנו בתחושות קשות, את הצד השני בחוסר הבנה לגבי הטעות, וכתוצאה מכך מישהו אחר יקבל גם הודעה דומה. זה מתחיל ונגמר בתקשורת, ולא קל לעשות את זה עם מישהו שלא נעים לנו השיח איתו. בטח כשהאינטנסיביות שוחקת, זה מתסכל לאללה וזה מרגיש כמו טיפה בים. אבל זה או זה או לפתח מרמור, ומרמור עושה קמטים. איזה תחושה קשה חסימה עושה? האם התפקיד שלי הוא לחנך אנשים בוגרים שלא יודעים כיצד לפנות? שלא טורחים לקרוא? האם אני מחוייבת לעבור על כל ההודעות שמתקבלות כאן כל יום ולהגיב לכל אחד שלא מתאים? |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
Starsdust כתב/ה: איזה תחושה קשה חסימה עושה? האם התפקיד שלי הוא לחנך אנשים בוגרים שלא יודעים כיצד לפנות? שלא טורחים לקרוא? האם אני מחוייבת לעבור על כל ההודעות שמתקבלות כאן כל יום ולהגיב לכל אחד שלא מתאים? זה לא התפקיד שלך ואת לא מחוייבת לכלום. אבל כנראה שאת סובלת מאותו דבר שאני סובלת ממנו. אם הדרך שבה את פועלת משיגה עבורך את התוצאה האידיאלית - נהדר. אם לא, זו ההצעה שלי. היא רחוקה מלהיות מושלמת, אבל זה מה שמצאתי כדי לשפר את העניינים עבורי. רעיונות נוספים יתקבלו בשמחה ובברכה. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 30 בינו׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: זה לא התפקיד שלך ואת לא מחוייבת לכלום. אבל כנראה שאת סובלת מאותו דבר שאני סובלת ממנו. אם הדרך שבה את פועלת משיגה עבורך את התוצאה האידיאלית - נהדר. אם לא, זו ההצעה שלי. היא רחוקה מלהיות מושלמת, אבל זה מה שמצאתי כדי לשפר את העניינים עבורי. רעיונות נוספים יתקבלו בשמחה ובברכה. אני ניסיתי את הדרך שהצעת, להסביר, להדריך, בצורה נחמדה, מכבדת, מכילה, מסבירה וכו' וכו' כי חשבתי כמוך, שזה אולי יעזור לאדם אחד להשתנות ויהיה זה שכרי. וואלה? לא שווא את זה. גרם לי ליותר מרמור, כאב לב/ראש ותסכול לעומת האופציה השניה. האופציה השנייה - התעלמות. אני מתעלמת ממי שכותב בצורה לא מכבדת, לא נעימה, מטרידה וכו' ואם זה נמשך אחרי שביקשתי להפסיק, אני חוסמת. ולא, זה לא גורם לי למרמור, למרות שיש טוענים שכן, זה מאפשר לי לצחוק על הסיטואציה מהצד (צחוק משחרר) ולהתמקד באלו שיש בהם יכולת תקשורת בסיסית ומכבדת, מה שמאוד הקל על הסינון הראשוני. ואז פתאום אני לא מרגישה שאני מוצפת במיליון הודעות, אפשרויות ואופציות (דבר שמעולם לא היה נכון טכנית במקרה שלי, אבל נגיד שהייתה בהתחלה תחושת הצפה קלה) אלא פתאום אני רואה שיש מבחר מאוד מדויק וצר, אנשים שנעים לדבר איתם, להתחבר אליהם, להבין אותם. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: אני ניסיתי את הדרך שהצעת, להסביר, להדריך, בצורה נחמדה, מכבדת, מכילה, מסבירה וכו' וכו' כי חשבתי כמוך, שזה אולי יעזור לאדם אחד להשתנות ויהיה זה שכרי. וואלה? לא שווא את זה. גרם לי ליותר מרמור, כאב לב/ראש ותסכול לעומת האופציה השניה. האופציה השנייה - התעלמות. אני מתעלמת ממי שכותב בצורה לא מכבדת, לא נעימה, מטרידה וכו' ואם זה נמשך אחרי שביקשתי להפסיק, אני חוסמת. ולא, זה לא גורם לי למרמור, למרות שיש טוענים שכן, זה מאפשר לי לצחוק על הסיטואציה מהצד (צחוק משחרר) ולהתמקד באלו שיש בהם יכולת תקשורת בסיסית ומכבדת, מה שמאוד הקל על הסינון הראשוני. ואז פתאום אני לא מרגישה שאני מוצפת במיליון הודעות, אפשרויות ואופציות (דבר שמעולם לא היה נכון טכנית במקרה שלי, אבל נגיד שהייתה בהתחלה תחושת הצפה קלה) אלא פתאום אני רואה שיש מבחר מאוד מדויק וצר, אנשים שנעים לדבר איתם, להתחבר אליהם, להבין אותם. עצוב לי ממש לקרוא את זה. יש לך הרבה יותר קילומטראז' ממני בפמדום ומצער אותי לקרוא שזו היתה המסקנה שהניסוי הזה הביא אותך אליו. אני חוויתי שכשאני חוסמת אני נשארת עם הרגשות השליליים אצלי, אבל כשהסברתי דווקא מי שהיה מולי הבין, התנצל ואפילו הודה לי על ההארה, ויצאתי מזה נקייה יותר. אני לא ממשיכה איתם בתקשורת וגם מבהירה להם את זה, אבל מבחינתי זה נעשה באופן לא אגרסיבי ובלי רגשות קשים, ועם תקווה (נאיבית?) שיצא מזתוך האיכס משהו טוב. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
Tremble(אחרת) • 30 בינו׳ 2025
פעם הייתי עונה לכולם
וברגע החלפת התמונות היה לי כל כך לא נעים לדחות בגלל המראה ובאמת כתבו לי אנשים מאוד לא רלוונטיים אז וואלה לא בא לי חתול בשק אני שווה ובא לי שווה |
4
|