infamous |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
היי,ההרגשה בחו"ל בימים כאלה,סליחה אם זה נושא רגיש לפורו
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
infamous • 5 בפבר׳ 2025
יש פה אנשים שטיילו בחול ? במלחמה הנוכחית ? איך מרגישים שמה עכשיו אנשים מהארץ ? יש חשש לספר מאיפה אתה? מבלי להכנס לעומק הנושא,ברור שהמלחמה האחרונה עוררה המון דברים ,ושמעתי על זה גם בפורומים אחרים. מישהו שחווה יכול לשפוך נקודת אור אובייקטיבית ?
|
3
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
אד הוק • 5 בפבר׳ 2025
חו"ל אינו מיקשה הומוגנית - לא גיאוגרפית, ולא תרבותית.
בגדול, לרוב האנשים לא אכפת. רוב האנשים, כמו תמיד, מעדיפים לא להתעסק בפוליטיקה, גם אם הם שמעו משהו חיובי או שלילי על ישראל. הם בטח לא מעוניינים להיכנס לויכוח, או לחפש עימות. החשש לספר מאיפה אתה נמצא ב-90% מהמקרים בראש של הישראלי. הייתי בשנה האחרונה ביוון, בשוויץ, בארה"ב, בגרמניה ובאיטליה, ולא חשתי בשום עוינות. המקום היחיד בו חשתי עוינות מסוימת הוא באיטליה, שם ראיתי הפגנות פרו-פלשתיניות קטנות בחלק מהמקומות התיירותיים ומדבקות "Free Gaza" פה ושם באזורים עם אוכלוסיה מוסלמית לא-זניחה. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 5 בפבר׳ 2025
הייתי בגרמניה הונגריה ואנגליה.
הרגיש כרגיל. לא היה שום בעיה. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 5 בפבר׳ 2025
הייתי בצרפת, שוויץ, קפריסין ואיטליה, לא הרגשתי אויינות ובטח שאנשים לא עצרו אותי ברחוב לשאול מאיפה אני, אז השאלה עלתה רק פעמים בודדות.
בגלל שאני דוברת רוסית, חוויתי אויינות בהקשר הזה יותר מאשר בהקשר הישראלי -אנשים שחשבו שאני מרוסיה, ובגלל זה התחילו לנהל איתי דיונים על המלחמה הרוסית-אוקראינית. אם זה מדאיג אותך יש פתרון פשוט, אתה אומר שעברת לקנדה/אמריקה/כל מדינה שתרצה בעקבות המלחמה בארץ אם מישהו מזהה את המבטא שלך. |
1
|