![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 15 בפבר׳ 2025
אני וזה כתב/ה: היי היי
דפנטלי קינק מוכר אני אפילו חווה אותו בעצמי התלהבתי האמת לראות אזכור שלו, כי בדכ זה לא מוזכר אצלי זה יותר שיכריחו אותי להיות עם גבר כי אני לסבית אז זה קצת מוזר לחשוב על זה כפורסד בי אבל זה סוגשל זהו אמרתי את דבריי ביי ביי בינתיים מעניין. לא חשבתי על פורסד בי מהכיוון הזה. אבל זה נכון. החכמתי. תודה לך. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2025
bondman כתב/ה: אני וזה כתב/ה: היי היי
דפנטלי קינק מוכר אני אפילו חווה אותו בעצמי התלהבתי האמת לראות אזכור שלו, כי בדכ זה לא מוזכר אצלי זה יותר שיכריחו אותי להיות עם גבר כי אני לסבית אז זה קצת מוזר לחשוב על זה כפורסד בי אבל זה סוגשל זהו אמרתי את דבריי ביי ביי בינתיים מעניין. לא חשבתי על פורסד בי מהכיוון הזה. אבל זה נכון. החכמתי. תודה לך. כן הרבה אנשים לא מבינים איך אני אוהבת פורסד בי אם אני לסבית אבל בסופו של דבר להכריח אותי להיות עם גבר זה בדיוק על אותו עקרון |
2
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
אד הוק • 15 בפבר׳ 2025
אני וזה כתב/ה: כן הרבה אנשים לא מבינים איך אני אוהבת פורסד בי אם אני לסבית אבל בסופו של דבר להכריח אותי להיות עם גבר זה בדיוק על אותו עקרון מעניין אם עכשיו יבוא מישהו ויגיד "אני חושב שלפחות חצי מהלסביות שבעניין של פורסד בי סתם מפחדות להודות שפשוט בא להן זין." |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 15 בפבר׳ 2025
אד הוק כתב/ה: אני וזה כתב/ה: כן הרבה אנשים לא מבינים איך אני אוהבת פורסד בי אם אני לסבית אבל בסופו של דבר להכריח אותי להיות עם גבר זה בדיוק על אותו עקרון מעניין אם עכשיו יבוא מישהו ויגיד "אני חושב שלפחות חצי מהלסביות שבעניין של פורסד בי סתם מפחדות להודות שפשוט בא להן זין." זה לא אותו הדבר. שכן היא כבר לסבית וכאן מדובר על גברים שלרוב מתכחשים לעובדה שהם דו. נמשך רק לז כאילו שהז חי לבדו בעולם ולא מחובר לגבר 🙂 |
1
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
אד הוק • 15 בפבר׳ 2025
shirazbar כתב/ה: זה לא אותו הדבר. שכן היא כבר לסבית וכאן מדובר על גברים שלרוב מתכחשים לעובדה שהם דו. נמשך רק לז כאילו שהז חי לבדו בעולם ולא מחובר לגבר 🙂 לא הבנתי למה כשהיא אומרת שהיא לסבית כולם מקבלים את זה והנטייה המינית שלה אוטומטית עובדה מוגמרת, וכשגבר הטרוסקסואלי אומר שהוא הטרוסקסואל אומרים לו "אתה מתכחש לעובדה שאתה דו." כרגיל, מה שאפשר לעשות לגברים נשלטים (או לומר עליהם) אי אפשר לעשות לאף דמוגרפיה אחרת. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 15 בפבר׳ 2025
אד הוק כתב/ה: shirazbar כתב/ה: זה לא אותו הדבר. שכן היא כבר לסבית וכאן מדובר על גברים שלרוב מתכחשים לעובדה שהם דו. נמשך רק לז כאילו שהז חי לבדו בעולם ולא מחובר לגבר 🙂 לא הבנתי למה כשהיא אומרת שהיא לסבית כולם מקבלים את זה והנטייה המינית שלה אוטומטית עובדה מוגמרת, וכשגבר הטרוסקסואלי אומר שהוא הטרוסקסואל אומרים לו "אתה מתכחש לעובדה שאתה דו." כרגיל, מה שאפשר לעשות לגברים נשלטים (או לומר עליהם) אי אפשר לעשות לאף דמוגרפיה אחרת. כי להיות הטרו זה ברירת המחדל ולהיות דו /לסבית וכד' זה אחרי תהליך של הכרה והשלמה עצמית. בסופו של דבר אף אחד לא קובע בשבילך את המיניות שלך. בסך הכל דיון. לכל אחד יש דעה. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2025
אד הוק כתב/ה: shirazbar כתב/ה: זה לא אותו הדבר. שכן היא כבר לסבית וכאן מדובר על גברים שלרוב מתכחשים לעובדה שהם דו. נמשך רק לז כאילו שהז חי לבדו בעולם ולא מחובר לגבר 🙂 לא הבנתי למה כשהיא אומרת שהיא לסבית כולם מקבלים את זה והנטייה המינית שלה אוטומטית עובדה מוגמרת, וכשגבר הטרוסקסואלי אומר שהוא הטרוסקסואל אומרים לו "אתה מתכחש לעובדה שאתה דו." כרגיל, מה שאפשר לעשות לגברים נשלטים (או לומר עליהם) אי אפשר לעשות לאף דמוגרפיה אחרת. אני מסכימה איתך שיש גברים הטרוסקסואלים שנמשכים לזה. הדבר היחיד שאני חושבת שאתה מתעלם ממנו הוא הפנמה של הומופוביה. העניין הוא, שכשאנחנו חיים בחברה ככ הומופובית (בעיקר כלפי גברים הומואים) אנחנו מפנימים חלק מזה לתוך עצמנו. אני אישית מאמינה שרוב הא.נשים הםן על הקשת הביסקסואלית, ויש מיעוטים שנמצאים בקצה ההטרו או ההומו. כתןצאה מזה, רוב הגברים שנמשכים לפנטזיה הזו, נמשכים אליה מתוך פחד מאוד עמוק ולא מודע מ*לרצות* זין, ןלכן כן אוהבים זין, פשוט לא רוצים (באופן לא מודע כמובן) להיות אלה שמחליטים שהם מערבים זין במיניות שלהם. אישה לסבית היא אישה שכבר עשתה עם עצמה את העבודה על ההומופוביה המופנמת שלה ולכן לא יכול להיות שהיא נמשכת לפנטזיה הזו מתוך חוסר רצון להודות שהיא סטרייטית, הרי להיות סטרייטית זו ברירת המחדל בחברה שלנו. שוב, אני לא אומרת שאתה לא יכול להמשך לפנטזיה הזו ממקום הטרוסקסואלי לחלוטין, אני פשוט אומרת שזה צריך להיות אחרי עבודה עצמית רבה בנוגע להומופוביה מופנמת, אחרת קשה מאוד לעשות את ההפרדה בין הטרוסקסואלים שאוהבים פורסד בי לבין גברים ביסים שלא מוכנים להודות בפני עצמם שהם ביסים.. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
Arsene • 15 בפבר׳ 2025
אני וזה כתב/ה: bondman כתב/ה: אני וזה כתב/ה: היי היי
דפנטלי קינק מוכר אני אפילו חווה אותו בעצמי התלהבתי האמת לראות אזכור שלו, כי בדכ זה לא מוזכר אצלי זה יותר שיכריחו אותי להיות עם גבר כי אני לסבית אז זה קצת מוזר לחשוב על זה כפורסד בי אבל זה סוגשל זהו אמרתי את דבריי ביי ביי בינתיים מעניין. לא חשבתי על פורסד בי מהכיוון הזה. אבל זה נכון. החכמתי. תודה לך. כן הרבה אנשים לא מבינים איך אני אוהבת פורסד בי אם אני לסבית אבל בסופו של דבר להכריח אותי להיות עם גבר זה בדיוק על אותו עקרון לא כזה מוזר. הכרתי פעם FTM שהיה בקטע של ניוש. אנשים רוצים כל מיני דברים. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
Arsene • 15 בפבר׳ 2025
אד הוק כתב/ה: shirazbar כתב/ה: זה לא אותו הדבר. שכן היא כבר לסבית וכאן מדובר על גברים שלרוב מתכחשים לעובדה שהם דו. נמשך רק לז כאילו שהז חי לבדו בעולם ולא מחובר לגבר 🙂 לא הבנתי למה כשהיא אומרת שהיא לסבית כולם מקבלים את זה והנטייה המינית שלה אוטומטית עובדה מוגמרת, וכשגבר הטרוסקסואלי אומר שהוא הטרוסקסואל אומרים לו "אתה מתכחש לעובדה שאתה דו." כרגיל, מה שאפשר לעשות לגברים נשלטים (או לומר עליהם) אי אפשר לעשות לאף דמוגרפיה אחרת. קודם כל, מי זה "כולם"? גם בקהילה וגם בעולם הרחב הרבה אנשים יגידו את זה - יש הרבה לסביות שחושבות שביסקסואליות רק משחקות בהומוסקסואליות ושילחצו מאוד מלשמוע על פנטזיה כזאת, בדיוק כי הן יאמינו שזה אומר שמי שמחזיקה בה בסוף תברח להן כדי להיות עם גברים. יחד עם זאת, מחוץ לקהילה הלסבית, זה לא אותו לחץ חברתי - יש הרבה יותר לחץ חברתי על גברים להיות מאוד סטרייטים מאשר יש על נשים לסביות להיות מאוד לסביות. אצל גברים זה לחץ כלל חברתי שמלווה אותם מהלידה, וזה הרבה יותר ברור למה מישהו יתכחש לדחפים הביסקסואליים שלו. אין לחץ מקביל על לסביות. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
FootJunky • 15 בפבר׳ 2025
אני וזה כתב/ה: אד הוק כתב/ה: shirazbar כתב/ה: זה לא אותו הדבר. שכן היא כבר לסבית וכאן מדובר על גברים שלרוב מתכחשים לעובדה שהם דו. נמשך רק לז כאילו שהז חי לבדו בעולם ולא מחובר לגבר 🙂 לא הבנתי למה כשהיא אומרת שהיא לסבית כולם מקבלים את זה והנטייה המינית שלה אוטומטית עובדה מוגמרת, וכשגבר הטרוסקסואלי אומר שהוא הטרוסקסואל אומרים לו "אתה מתכחש לעובדה שאתה דו." כרגיל, מה שאפשר לעשות לגברים נשלטים (או לומר עליהם) אי אפשר לעשות לאף דמוגרפיה אחרת. אני מסכימה איתך שיש גברים הטרוסקסואלים שנמשכים לזה. הדבר היחיד שאני חושבת שאתה מתעלם ממנו הוא הפנמה של הומופוביה. העניין הוא, שכשאנחנו חיים בחברה ככ הומופובית (בעיקר כלפי גברים הומואים) אנחנו מפנימים חלק מזה לתוך עצמנו. אני אישית מאמינה שרוב הא.נשים הםן על הקשת הביסקסואלית, ויש מיעוטים שנמצאים בקצה ההטרו או ההומו. כתןצאה מזה, רוב הגברים שנמשכים לפנטזיה הזו, נמשכים אליה מתוך פחד מאוד עמוק ולא מודע מ*לרצות* זין, ןלכן כן אוהבים זין, פשוט לא רוצים (באופן לא מודע כמובן) להיות אלה שמחליטים שהם מערבים זין במיניות שלהם. אישה לסבית היא אישה שכבר עשתה עם עצמה את העבודה על ההומופוביה המופנמת שלה ולכן לא יכול להיות שהיא נמשכת לפנטזיה הזו מתוך חוסר רצון להודות שהיא סטרייטית, הרי להיות סטרייטית זו ברירת המחדל בחברה שלנו. שוב, אני לא אומרת שאתה לא יכול להמשך לפנטזיה הזו ממקום הטרוסקסואלי לחלוטין, אני פשוט אומרת שזה צריך להיות אחרי עבודה עצמית רבה בנוגע להומופוביה מופנמת, אחרת קשה מאוד לעשות את ההפרדה בין הטרוסקסואלים שאוהבים פורסד בי לבין גברים ביסים שלא מוכנים להודות בפני עצמם שהם ביסים.. בול |
1
|