![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
שוסי • 15 בפבר׳ 2025
אד הוק כתב/ה: אני וזה כתב/ה: כן הרבה אנשים לא מבינים איך אני אוהבת פורסד בי אם אני לסבית אבל בסופו של דבר להכריח אותי להיות עם גבר זה בדיוק על אותו עקרון מעניין אם עכשיו יבוא מישהו ויגיד "אני חושב שלפחות חצי מהלסביות שבעניין של פורסד בי סתם מפחדות להודות שפשוט בא להן זין." Hi there.! לא זין דווקא, אבל בהחלט גבר. |
0
|
leedee |
![]()
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
leedee • 20 בפבר׳ 2025
איך אפשר לסנן אנשים שפונים ללא תמונה ?
|
0
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 21 בפבר׳ 2025
אם פורס בי זו הומופוביה לטנטית...
ואם ניוש זו מיזוגניה לטנטית... מעניין מזה, באופן לטנטי, דיון "לגופו של עניין" במיניות המורכבת של אנשים אחרים... |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
FootJunky • 21 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: אם פורס בי זו הומופוביה לטנטית...
ואם ניוש זו מיזוגניה לטנטית... מעניין מזה, באופן לטנטי, דיון "לגופו של עניין" במיניות המורכבת של אנשים אחרים... ואיך את תקראי לגבר שמפנטז על זין, מפנטז על למצוץ, מפנטז על להידפק בתחת (מעניין שהם אף פעם לא מפנטזים על שגבר ימצוץ להם / לזיין גבר - אלא רק על למצוץ ולקבל חח) מפנטזים על זה, יענו מאוננים על זה, גומרים על המחשבה הזו, ומלהקים אישה "שתכריח" אותם לעשות את זה? אני קורא לזה הומופוביה פנימית זה לא שהם שונאים הומואים או שהם הומופובים כלפי העולם הם פשוט מפחדים להיות הומואים בעצמם הומופוביה פנימית. ולגבי ניוש איך את תקראי לאישה, שהדרך שלה להשפיל גבר היא להפוך אותו.... לאישה? כשהיא בעצמה אישה? ברור שזו מיזוגניה פנימית. ביום שbראה פה או בכל מקום אחר פנטזיה של גבר שולט שרוצה לגברר את הנשלטת שלו, כלומר, להשפיל אותה על ידי זה שהוא יהפוך אותה לגבר יהיה פתח לחשוב על העניין מחדש. אין קטע של "גברור" (על משקל ניוש) בגלל ש להיות גבר לא נתפס על ידי נשים כמשהו משפיל ואילו להיות אישה כן נתפס על ידי גברים כמשהו משפיל. הם אומרים זאת לאורך כל השרשור. אלה הם העובדות כפי שמשתקפות מפנטזיית "פורסד בי" ו"ניוש" sad but true |
2
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
אד הוק • 21 בפבר׳ 2025
כרגיל, אנשים אנונימיים באינטרנט שלא מכירים אחד את השני ממהרים לשפוט אותם, לקטלג ולאפיין אותם. אם נגיד הייתי פסיכולוג והייתי מגיש למישהי שמעולם לא פגשתי חוות דעת פסיכולוגית על סמך שלוש הודעות שלה בשירשור, כולם היו קוראים לי שרלטן, אבל נראה שכשאיזה בנאדם רנדומלי עושה את זה, מדובר באבחנה קלינית מדויקת.
אגב, ציטוט:
ואיך את תקראי לגבר שמפנטז על זין, מפנטז על למצוץ, מפנטז על להידפק בתחת (מעניין שהם אף פעם לא מפנטזים על שגבר ימצוץ להם / לזיין גבר - אלא רק על למצוץ ולקבל חח) זה בדיוק אמור לאותת לך שלא מדובר בהומוסקסואליות ולא במשיכה לגברים. כשגבר נמשך לאישה הוא נמשך לאישה ולא לאקט מסוים עם האישה, אבל פורסד-בי לא דומה לזה בשיט. מפתיע אותי שדווקא כשיש הסבר בדסמי ברור לחלוטין מול העיניים של כולם, הרבה עדיין בוחרים להתעלם ממנו, ואני אפילו אפנה את השפה שלכם כנגדכם: בין גברים מתקיימת תחרות, ולכן כניעה בין שני גברים היא הזיכוך הבדסמי האולטימטיבי. מה שמגרה בפורסד-בי הוא שדווקא אין שם משיכה ואין הומוסקסואליות, ושזו נטו השפלה. הנה דוגמה למתקשים (no pun intended): כשאישה יורדת לגבר במערכת יחסים ונילית זה אקט של אינטימיות ועונג הדדי. כששולט דוחף את הזין שלו לגרון של נשלטת זה אקט של שליטה. מבינים איך שני אקטים זהים מגיעים ממקומות שונים לחלוטין? |
1
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 21 בפבר׳ 2025
פוטז'נקי, אין צורך לחזור על הניתוח שלך ביחס לפורס בי וניוש. הטענה שלך בדבר המניעים הלטנטים של אחרים ברורה לגמרי. אני מנסה לקחת את זה צעד קדימה.
כשמישהו מנהל דיון "ענייני", לכאורה, אבל הוא עושה זאת באינטנסיביות, ומטרתו להוכיח טענה ביחס למניות של אנשים אחרים... מהו לדעתך המניע הלטנטי שלו? |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 21 בפבר׳ 2025
אלה לא עובדות, אלא פרשנות.
העובדה היא מה שהוא רוצה. הפרשנות היא הדרך לנתח את העובדה הזאת. |
0
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
אד הוק • 21 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: פוטז'נקי, אין צורך לחזור על הניתוח שלך ביחס לפורס בי וניוש. הטענה שלך בדבר המניעים הלטנטים של אחרים ברורה לגמרי. אני מנסה לקחת את זה צעד קדימה.
כשמישהו מנהל דיון "ענייני", לכאורה, אבל הוא עושה זאת באינטנסיביות, ומטרתו להוכיח טענה ביחס למניות של אנשים אחרים... מהו לדעתך המניע הלטנטי שלו? עזבי, הוא ימסמס את זה מתוך טענה שזה לא אותו הדבר, כי פורסד-בי הולך נגד מוסכמות חברתיות ולכן ברור שזו הומוסקסואליות לטנטית (כאילו שכל הבדסמ לא הולך נגד מוסכמות חברתיות ... ). ואילו השאלה של FootJunky לא שוברת שום מוסכמות חברתיות ולכן אין לה משמעות כפולה. אי אפשר לנצח. ![]() |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 21 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה: אליפסה כתב/ה: אם פורס בי זו הומופוביה לטנטית...
ואם ניוש זו מיזוגניה לטנטית... מעניין מזה, באופן לטנטי, דיון "לגופו של עניין" במיניות המורכבת של אנשים אחרים... ואיך את תקראי לגבר שמפנטז על זין, מפנטז על למצוץ, מפנטז על להידפק בתחת (מעניין שהם אף פעם לא מפנטזים על שגבר ימצוץ להם / לזיין גבר - אלא רק על למצוץ ולקבל חח) מפנטזים על זה, יענו מאוננים על זה, גומרים על המחשבה הזו, ומלהקים אישה "שתכריח" אותם לעשות את זה? אני קורא לזה הומופוביה פנימית זה לא שהם שונאים הומואים או שהם הומופובים כלפי העולם הם פשוט מפחדים להיות הומואים בעצמם הומופוביה פנימית. ולגבי ניוש איך את תקראי לאישה, שהדרך שלה להשפיל גבר היא להפוך אותו.... לאישה? כשהיא בעצמה אישה? ברור שזו מיזוגניה פנימית. ביום שbראה פה או בכל מקום אחר פנטזיה של גבר שולט שרוצה לגברר את הנשלטת שלו, כלומר, להשפיל אותה על ידי זה שהוא יהפוך אותה לגבר יהיה פתח לחשוב על העניין מחדש. אין קטע של "גברור" (על משקל ניוש) בגלל ש להיות גבר לא נתפס על ידי נשים כמשהו משפיל ואילו להיות אישה כן נתפס על ידי גברים כמשהו משפיל. הם אומרים זאת לאורך כל השרשור. אלה הם העובדות כפי שמשתקפות מפנטזיית "פורסד בי" ו"ניוש" sad but true אם מישהו היה מלביש אותי כגבר, בבגדים גבריים בגזרה גברית וכו'... הייתי סובלת והיה לי קשה. המקום שבו הנשיות שלי נשללת היא קשה. פעם הייתי צריכה להתלבש לאיזה עבודה בשחור. לא היה לי בארון חולצה שחורה אז לקחתי מהגרוש וזה היה לי ממש קשה להעביר ככה את היום. זה לא המקום של אישה זה משפיל. זה המקום שבו שוללים את הזהות שלך כגבר, גם אם באמצעות לבוש. מבחינתי ללבוש בגדים שבמראה מטשטשים את הנשיות שלי זה אתגר מנטלי. אם מישהו היה מגברבר אותי היה שם קושי |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
FootJunky • 21 בפבר׳ 2025
אהההההה עכשיו הבננננתתתתי
התיאוריה הפסיכולוגית הדינוזאורית שלך, ש"בין גברים מתקיימת תחרות" ולכן אתה *מפנטז* על למצוץ לגבר - היא לגיטימית אבל התיאוריה שלי היא של "אדם רנדומלי באינטרנט" להלן: עיוורון ודאבל סטנדרט וההקבלה בין *לפנטז* על למצוץ זין ולקבל בתחת בין "סטרייטים" לבין ששולט סטרייט ידחוף את הזין שלו לגרון של נשלטת סטרייטית... אולי תחשוב על זה עוד קצת נשמה |
1
|