![]() |
![]()
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
FootJunky • 22 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: לא. זה לא יכול להיות, כי זה לא המצב.
אני בכלל לא מניישת כדי להשפיל. אני מניישת כי זה סקסי בעיניי. עוד מעט נשמע שכל הנשים שלובשות לנג׳רי עושות זאת לשם השפלה עצמית. ובוא נבהיר דבר אחד: העובדה שאני חולקת כאן משהו מחיי האישיים אינה הזמנה עבורך לדון בחיי האישיים. כשאתה בוחר להידחף אל תוך חיי האישיים, להעלות ספקולציות בצורה מזלזלת וסרקסטית חצית את הגבול למה שמקובל מבחינתי בדיון בפורום. ובזאת סיימתי לשוחח איתך. אני חושש שאת שוב מתבלבלת אין דבר בעולם הזה שפחות מעניין אותי מחייך האישיים רק בני אדם מזעזעים, צבועים, מניפולטיבים וחיים בסרט כמוך יכולים לכתוב עלי פוסט מלא השמצות ואז להתרעם שאני עונה באותו מטבע המשך ניוש נעים! |
1
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 22 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה: אליפסה כתב/ה: לא. זה לא יכול להיות, כי זה לא המצב.
אני בכלל לא מניישת כדי להשפיל. אני מניישת כי זה סקסי בעיניי. עוד מעט נשמע שכל הנשים שלובשות לנג׳רי עושות זאת לשם השפלה עצמית. ובוא נבהיר דבר אחד: העובדה שאני חולקת כאן משהו מחיי האישיים אינה הזמנה עבורך לדון בחיי האישיים. כשאתה בוחר להידחף אל תוך חיי האישיים, להעלות ספקולציות בצורה מזלזלת וסרקסטית חצית את הגבול למה שמקובל מבחינתי בדיון בפורום. ובזאת סיימתי לשוחח איתך. אני חושש שאת שוב מתבלבלת אין דבר בעולם הזה שפחות מעניין אותי מחייך האישיים רק בני אדם מזעזעים, צבועים, מניפולטיבים וחיים בסרט כמוך יכולים לכתוב עלי פוסט מלא השמצות ואז להתרעם שאני עונה באותו מטבע המשך ניוש נעים! אני שמחה שהומופובית ומיזוגנית כבר לא ברשימת התארים. עכשיו אף אחד לא יוכל להגיד ש 18 עמודים היו לשווא. ולטובת מי שלא קרא את כל 18 העמודים. לא כתבתי עליך שום פוסט, מלא השמצות או ריק מהשמצות. לא עליך ולא על מערכות היחסים שלך. אבל אני כבר מזהה את הסגנון, ומשערת שפירשת את התגובה על פסיכולוגיה בגרוש כאילו היא אישית. אז לא, היא לא אישית. היא על פסיכולוגיה בגרוש. האם אני חושבת שהדברים שאתה ואחרים כתבו כאן הם בגדר פסיכולוגיה בגרוש? בהחלט כן. קצת משעשע שאתה מסביר כאן למה כמות נכבדת מחברי הכלוב הם הומופובים ומיזוגנים (אה, סליחה, יש לדייק: הומופובים ומיזוגנים לטנטים). אתה עושה זאת באצטלה של "דיון ענייני", אבל נעשה תוקפן וגס רוח ברגע שמבקרים את הפסיכולוגיה הרדודה שאתה מציע כאן. או שאולי מלכתחילה זה לא היה דיון כל כך ענייני, התחושות הלא נעימות שחלקנו הרגשנו לא היו סתם. המשך ניוש נעים לכולם. בהחלט! |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
FootJunky • 22 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: FootJunky כתב/ה: אליפסה כתב/ה: לא. זה לא יכול להיות, כי זה לא המצב.
אני בכלל לא מניישת כדי להשפיל. אני מניישת כי זה סקסי בעיניי. עוד מעט נשמע שכל הנשים שלובשות לנג׳רי עושות זאת לשם השפלה עצמית. ובוא נבהיר דבר אחד: העובדה שאני חולקת כאן משהו מחיי האישיים אינה הזמנה עבורך לדון בחיי האישיים. כשאתה בוחר להידחף אל תוך חיי האישיים, להעלות ספקולציות בצורה מזלזלת וסרקסטית חצית את הגבול למה שמקובל מבחינתי בדיון בפורום. ובזאת סיימתי לשוחח איתך. אני חושש שאת שוב מתבלבלת אין דבר בעולם הזה שפחות מעניין אותי מחייך האישיים רק בני אדם מזעזעים, צבועים, מניפולטיבים וחיים בסרט כמוך יכולים לכתוב עלי פוסט מלא השמצות ואז להתרעם שאני עונה באותו מטבע המשך ניוש נעים! אני שמחה שהומופובית ומיזוגנית כבר לא ברשימת התארים. עכשיו אף אחד לא יוכל להגיד ש 18 עמודים היו לשווא. ולטובת מי שלא קרא את כל 18 העמודים. לא כתבתי עליך שום פוסט, מלא השמצות או ריק מהשמצות. לא עליך ולא על מערכות היחסים שלך. אבל אני כבר מזהה את הסגנון, ומשערת שפירשת את התגובה על פסיכולוגיה בגרוש כאילו היא אישית. אז לא, היא לא אישית. היא על פסיכולוגיה בגרוש. האם אני חושבת שהדברים שאתה ואחרים כתבו כאן הם בגדר פסיכולוגיה בגרוש? בהחלט כן. קצת משעשע שאתה מסביר כאן למה כמות נכבדת מחברי הכלוב הם הומופובים ומיזוגנים (אה, סליחה, יש לדייק: הומופובים ומיזוגנים לטנטים). אתה עושה זאת באצטלה של "דיון ענייני", אבל נעשה תוקפן וגס רוח ברגע שמבקרים את הפסיכולוגיה הרדודה שאתה מציע כאן. או שאולי מלכתחילה זה לא היה דיון כל כך ענייני, התחושות הלא נעימות שחלקנו הרגשנו לא היו סתם. המשך ניוש נעים לכולם. בהחלט! אליפסה יקרה, לא יעזרו לך הגידופים, המניפולציות בגרוש, עיוות הדברים שאמרתי והקורבנות הפתאטית: כל ה"ריב" המיותר הזה נולד בגלל סיבה אחת: חוסר ההשלמה שלך עם מעשי הניוש שאת עושה עם בן הזוג שלך את בסך הכל עוד מקרה עצוב של אישה שבן הזוג שלה נשלט למרות שלא רצית בזה בכלל ועכשיו את צריכה להצדיק את מה שאת עושה. וחשבתי שסיימת לדבר איתי, כך אמרת לפני שני פוסטים. תהיי בטוחה שאני לא אשאיר שום פוסט מגדף ושקרי שלך ללא מענה. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
Arsene • 23 בפבר׳ 2025
לגבי ניוש - אני לא חושב שזאת בהכרח פנטזיה מיזוגנית. אני חושב שבהרבה המקרים מדובר בניסיון להפוך את יחסית המגדר החברתיים המצופים, גבר-סובייקט אשה-אובייקט, ולשחק עם זה.
בעיקרון ניוש הוא ייפוי של הגבר עם הכלים הוויזואלים המוכרים של החברה - אנחנו חיים בחברה שבה גברים לא מצופים, ובהרבה מקרים לא ממש יכולים או יודעים איך להיות יפים, ביחסים הטרונורמטיביים הגבר מצופה להיות הפעיל היחיד שרודף אחרי אשה, שהיא אובייקט יפה ומושך שהערך שלו נובע אינהרנטית מקיומו; שני התפקידים מעייפים ולא בהכרח טבעיים לכל האנשים, ואני חושב שבהרבה מקרים פטיש ניוש מגיע משם, מרצון לשחרר את התפקידים המגדריים האלו ולהפוך אותם. אני לא חושב שזה תמיד עניין של השפלה, בדיוק כמו שמין אנאלי הוא לא אינהרנטית משפיל - לפעמים זה גבר שרוצה להרגיש יפה ומושך ואשה שרוצה להרגיש חזקה, חופשיה, ואקטיבית, ואז הם משחקים בהיפוך המגדרי הזה. זה יכול להגיע עם השפלה, אבל באותה מידה זאת יכולה להיות וורסיה של פטיש הערצה כזה. לגבי גברור - כל פעם שאשה שמה סטרפאון זה עקרונית גברור. זה שזה לא נראה בדיוק בדיוק כמו ניוש לא אומר שזה לא קיים; זה פשוט לא משהו שאפשר לעשות למישהי, כי גברים הם בעיקרון סובייקטים פעילים, ולכן זה משהו שמישהי צריכה לעשות לעצמה. שולט לא יכול לגברר כי כוח לא מקבלים, כוח לוקחים. לגבי פורסד בי, וכמו שאמרתי כבר, זה לא תמיד ובהכרח הומופובי. אם זה מגיע מהשולטת זה גם יכול להיות הומופילי - זה משהו שהיא רוצה שיקרה כי זה יפה בעיניה והיא דורשת מהנשלט שלה להשתתף בפנטזיה שלה. יש צורה מאוד ספציפית שבה זה פחדני והומופובי, וזה כשיש לך נשלט שמפנטז על זה בהעדר שולטת שרוצה את זה, ומחפש ספציפית שולטת שתרצה להשתתף בפנטזיה שלו, ואז הפנטזיה היא העברת האחריות מעצמו לשולטת כדי שהוא יוכל להגיד לעצמו שהוא לא עומו, וזה הומופובי, בהגדרה. אם מישהו כותב "הדבר הכי משפיל ודוחה זה שגבר יזיין אותי" אז זה פשוט משפט הומופובי בפני עצמו, בלי קשר לכמה חזקה הזקפה שלו שהוא מנסה להדחיק כשהוא חושב על זה. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
Arsene • 23 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: קל מאוד לבנות תיאוריות פסיכולוגיות בגרוש. קל מאוד לבסס אותן ולהציע להן רציונליזציה. קל מאוד להסביר מדוע כל גבר שאוהב פגינג הוא הומוסקסואל לטנטי, או שכל השולטים סובלים מביטחון עצמי נמוך. תיאוריות פסיכולוגיות בגרוש דומות לתיאוריות קונספירציה. יש מהן בשפע, ולא משנה עד כמה הן מופרכות יש שפע של טיעונים בזכותן.
אבל מה שחשוב בתיאוריה פסיכולוגית, זו לא האפשרות לשכנע באמצעותה, אלא השאלה אם היא אמיתית או בכלל עוזרת למישהו. הרי לכם כמה נורות אדומות לתיאוריות פסיכולוגיות בגרוש. 1. הן בלתי ביקורתיות. מי שמצדד בהן מתעלם מביקורת. הוא מתעלם מהפרכות ומעדויות סותרות. הוא פשוט חוזר על עצמו שוב ושוב. 2. התנשאות. כל מי שסבור שהתיאוריה אינה נכונה ביחס אליו אינו מספיק מודע. הוא חי בהכחשה או הדחקה. 3. מי שמציג את התיאוריה נשמע כמו טוקבקיסט ולא כמו חוקר. הוא אינטנסיבי, תוקפני ומדבר ממקום רגשי. 4. שיפוטיות, תוכחה סמויה ומוסרניות במסווה של "דיון לגופו של עניין" או "חקר האמת". 5. קבוצת המדגם היא כל האנשים שמישהו או מישהי פגשו בכלוב או באפליקציות הכרות. (אם אתם חוזרים ופוגשים סוג מסויים של אנשים, זה מלמד משהו עליכם, ולא על המין האנושי.) במאה ה19 נכתב לא מעט על הומוסקסואליות סמויה. כמעט כל סטייה מהטרוסקסואליות מסיונרית פורשה כנטייה הומוסקסואליות. והנה, המאה ה-21, והמנהג הזה, לדחוף לאנשים בפרצוף את זה שהם הומוסקסואלים, חודש. זו נקודת המפגש של שמרנים קנאים עם פגרסיביים מטורללים. את עושה את כל הדברים האלו בעצמך לגבי התיאוריה שלך שפורסד בי לא נובע מהומוסקסואליות לטנטית אלא ממשהו אחר. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
Drwantlove(נשלט) • 23 בפבר׳ 2025
מעניין אותי מאוד אם יש כאן שולטת או אפילו נשלט שיכולים לענות על השאלה שלי.
כאחד שאוהב את זה, לפחות לצערי עד עכשיו מסרטונים בלבד. ואפילו ניסה להיות עם גבר וקוקסינלית (קשר אמיתי) בלי ענייני שליטה (מאוד לא נהנתי, נהנה רק שיש אישה בתמונה) יש סיכוי לתחזק זוגיות(לא רק בדסמ׳׳ית) עם מישהו שאוהב את זה ? יצא לכם ? |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 23 בפבר׳ 2025
Drwantlove כתב/ה: מעניין אותי מאוד אם יש כאן שולטת או אפילו נשלט שיכולים לענות על השאלה שלי.
כאחד שאוהב את זה, לפחות לצערי עד עכשיו מסרטונים בלבד. ואפילו ניסה להיות עם גבר וקוקסינלית (קשר אמיתי) בלי ענייני שליטה (מאוד לא נהנתי, נהנה רק שיש אישה בתמונה) יש סיכוי לתחזק זוגיות(לא רק בדסמ׳׳ית) עם מישהו שאוהב את זה ? יצא לכם ? בטח שכן אני נחדר ונשוי באושר לחודרת. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
FootJunky • 23 בפבר׳ 2025
Drwantlove כתב/ה: מעניין אותי מאוד אם יש כאן שולטת או אפילו נשלט שיכולים לענות על השאלה שלי.
כאחד שאוהב את זה, לפחות לצערי עד עכשיו מסרטונים בלבד. ואפילו ניסה להיות עם גבר וקוקסינלית (קשר אמיתי) בלי ענייני שליטה (מאוד לא נהנתי, נהנה רק שיש אישה בתמונה) יש סיכוי לתחזק זוגיות(לא רק בדסמ׳׳ית) עם מישהו שאוהב את זה ? יצא לכם ? ברור אני מכיר זוגות שהאישה חודרת לבעלה, וחוץ מזה הם ונילים לחלוטין בכלל לא ממקום של שליטה אלא של לענג אותו והן נטרפות מהמראה שלו על 4 מקבל חח כמובן אין לזה שום קשר לפורסד בי, רק לסטרייטים חכמים, שקלטו שיש להם נקודת עונג מטורפת שם ואיזה טמטום זה לא ליהנות ממנה בגלל "בעיות תדמית" |
0
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
24 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
24 בפבר׳ 2025
אד הוק • 24 בפבר׳ 2025
אני כבר לא עוקב. אז הסטרייטים שמקבלים סטראפ בתחת הם לא הומוסקסואלים לטנטיים, למרות היפוך התפקידים?
מה לגבי הגברים המנוישים? הם לא טרנסג'נדרים לטנטיים? אף פעם לא שמעתי את האמירה הזאת. רק חובבי הפורסד-בי הם הומוסקסואלים מודחקים? האם הגברים בעלי פנטזיות האונס הם אנסים לטנטיים, וחשוב מכך - הנשים עם פנטזיות אונס הן נאנסות לטנטיות? שאדע איך לסווג את פרטנריות העבר שלי. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
24 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
24 בפבר׳ 2025
FootJunky • 24 בפבר׳ 2025
אד הוק כתב/ה: אני כבר לא עוקב. אז הסטרייטים שמקבלים סטראפ בתחת הם לא הומוסקסואלים לטנטיים, למרות היפוך התפקידים?
מה לגבי הגברים המנוישים? הם לא טרנסג'נדרים לטנטיים? אף פעם לא שמעתי את האמירה הזאת. רק חובבי הפורסד-בי הם הומוסקסואלים מודחקים? האם הגברים בעלי פנטזיות האונס הם אנסים לטנטיים, וחשוב מכך - הנשים עם פנטזיות אונס הן נאנסות לטנטיות? שאדע איך לסווג את פרטנריות העבר שלי. אלוהים, עם כמה טמטום עוד אתמודד בשרשור הזה ועכשיו אד הוק הגאון טוען פה שפורסד בי ו-pegging זה אותו דבר אדי מותק, אנסה לעזור, תתרכז: פגינג - חדירה של אישה לגבר - ללא מעורבות של עוד גבר באקט וללא פנטזיות של הגבר הנחדר על זין בכל חור שהוא פורסד בי - פנטזיות של "סטרייט" על זין - בפה ובתחת, ליקוק זרע וקיום בפועל של יחסי מין עם גבר אחר "כי אישה מכריחה" האם פגיגנג ופורסד בי הם אותו דבר, אד הוק? מה הקשר בין סטרייט שנהנה מנקודת הג'י שלו עם אישה לבין "סטרייט" שמפנטז על למצוץ זין ולקבל בתחת ומשתמש באישה שולטת שתיתן לזה לגיטימציה? ג'יזס |
1
|