בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

היפנואירוטיקה

Bluecollar​(שולטת)
לפני 10 חודשים • 7 באפר׳ 2025

היפנואירוטיקה

Bluecollar​(שולטת) • 7 באפר׳ 2025
אני לא רוצה להגיד את דעתי.
אני רוצה לשמוע מחשבות, תהיות, שאלות, התנגדויות בנושא היפנוזה ןבדסמ
ויאללה דיון ...
    התגובה האהובה בשרשור
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 7 באפר׳ 2025
אין לי ניסיון קונקרטי, אבל אני סבורה שסאבספייס הוא בעצם בן דוד של היפנוזה, ושכל נשלט.ת שמסוגלים להיכנס לספייס גם מסוגלים לעבור היפנוזה (כי לא כולם יכולים לעבור היפנוזה, על חלק זה פשוט לא עובד).

וברובד הקונקרטי - יש סיבה שבארץ היפנוזה מותרת רק ברישיון. זה משחק מ ס ו כ ן. יצאתי פעם קצת עם מישהו שזה היה הפטיש הראשי שלו והוא ביקש להפנט אותי שוב ושוב, ומרוב בקשות התחלתי לחשוש שיעשה את זה בלי רשותי, כי מי יודע איזה כוחות קסם יש למהפנט ואולי זה יכול לקרות בלי ששמים לב. כנראה סתם פרנויה שלי אבל סיימתי את זה שם.
variation​(נשלט)
variation​(נשלט) • 7 באפר׳ 2025
אני לא בטוח מה היפנוארוטיקה אומר וגם לא מצאתי משהו בגוגל שמסביר בדיוק, לפי איך שזה משתמע זה מאוד מדליק בעיניי, אני בנאדם דיי לוגי וקשה לי להאמין בכוחות על אבל כבר יצא לי לפנטז על להיות במצב של היפנוזה ובדסמ משולב.

אם זה באמת עובד זה יכול להוסיף עיניין מטורף, נשמע גם קצת מסוכן אבל בסכנה יש הכי הרבה התרגשות icon_wink.gif
randii
randii • 7 באפר׳ 2025
נושא מרתק האמת.
לפני שנה וחצי התעניינתי בהיפנוזה באופן כללי וזה הממצאים שאני זוכר באופן כללי..
א. היפנוזה זה לא מצב שנשלט ע"י אדם אחר, אלא מצב שהאדם משתף פעולה מרצון עם האדם האחר תוך כדי שהוא במצב רפוי ורשתות הקשב וברירת המחדל "רפויות" (כלומר האדם נמצא במקום נפשי של פחות שיפוט עצמי ויותר שחרור), מצב שקצת דומה לשינה רק שאנחנו ערים ומגיבים להכל.
ב. היפנוזה לא יכולה להיעשות ע"י אדם שלא סומכים עליו (אבל באמת סומכים) במאה אחוז, כי אחרת האדם לא ירגיש בנוח לשחרר ולשתף פעולה.
ג. בהיפנוזה לא יכולים לקרות דברים שהאדם לא רוצה שהם יקרו, התגובה לסוגסטיות היא בעצם כי זה "תפקיד" המתהפנט ולכן הוא משתף פעולה.
ד. לא כולם יכולים להתהפנט, למעשה יש ממש ספקטרום (נגיד אנשים שחולמים בהקיץ הרבה, ובעלי יכולת דמיון מפותח כנראה יוכלו להתהפנט יותר בקלות)
ה. מי שלא מאמין בהיפנוזה, זה לא יעבוד עליו.
ו. בהופעות (אפילו של מוזיקה לשם הדוגמא) כל מי שמחובר לאירוע עובר סוג של תהליך היפנוט (שלב האינדוקציה) שבו הקשב ממוקד והמוח עובר למצב דומה להיפנוט ולכן אנחנו נגיב לפעמים בצורה מסוימת שלא היינו חושבים שנגיב ככה בגלל שזה בעצם "התפקיד" שלנו (לדוגמא בדיחה לא מצחיקה בהופעת סטדנאפ), זה קורה גם במדיטציות כמובן, או באמנות (אצלי זה קורה כשאני מצייר / מנגן / עושה ספורט / קורא בספר) המצב הזה נקרא FLOW ואנחנו בעצם מאוד מחוברים להווה, התנועות יכולות להרגיש אפילו מנותקות מהגוף כאילו קורות אוטומטי, מאבדים תחושה של זמן, וכמובן חוסר שיפוטיות עצמי וניתוק מה"אני" השלילי. (הערת אגב, הטלפון הוא רוצח הFLOW האולטימטיבי, כשאתם עושים פעילות כזו פשוט להעיף אותו מהיד אתם מפסידים את כל החוויה).
ז. כניסה להיפנוזה נעשית בעזרת "אינדוקציה" טכניקה למיקוד וריכוז בדבר מסוים שיגרום למהופנט להגיע למצב הנפשי הנכון, יש בספרים ממש תסריטים כתובים ומוכנים, ככל שהמהפנט יותר מתורגל ככה הוא יותר ייצור ויזרום עם תסריט משלו ( הערת אגב, כשזה נשמע תסריט זה פשוט לא עובד).
ח. אחרי שהמהופנט במצב הנפשי הנכון, הוא מרוכז בתוכו ובהוראות מהמהפנט והוא יכול בעזרת המהפנט ממש לחוש תחושות בגוף בעזרת "סוגסטיות" בהתחלה המהפנט יעביר סוסגטיות אמיתיות (כמו "את מרגישה רגועה ורפויה" שזה קורה פיזית בגלל הנשימות וההרפיות שלפני דבר שגורם לה לתת אמון במהפנט ולהרגיש כאילו שהוא שולט לה בתחושות) ובהמשך סוגסטיות שהוא ייתן לה ויגרמו לה לתחושות (שמבוססות פסיכולוגית על אפקט שדומה לפלצבו, אחרי שהאדם בטוח, מאמין ומצפה לתחושה מסוימת הוא באמת יחווה אותה פיזית).
ט. לא כל מהפנט יתאים לכל מהופנט, ולא כל תהליך היפנוט מתאים לכל אחד, זה תהליך למידה של שני צדדים שלאט לאט צריכים ללמוד ולהכיר אחד את השני, לתת אמון, לקוות ולהאמין שיעבוד.
י. המידע שלי הוא נטו מחקירה ולמידה בספרים, אני לא איש מקצוע.
יא. חפרתי מספיק icon_smile.gif
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
לפני 10 חודשים • 8 באפר׳ 2025

Re: היפנואירוטיקה

טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת • 8 באפר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
אני לא רוצה להגיד את דעתי.
אני רוצה לשמוע מחשבות, תהיות, שאלות, התנגדויות בנושא היפנוזה ןבדסמ
ויאללה דיון ...

איזה יופי, דיון שלא מתחיל בהטפה או הרצאה. סופסוף. סקרן לגבי זה גם. מודה, שיש בי חשש עמוק משרלטנות, אז קצת נרתע ממי שמעיד על עצמו כמהפנט ומהלל את סגולותיו של התחום. מכיוון שכבר היה דיון מעמיק לפני לא הרבה זמן על ההיבטים החוקיים של היפנוזה ולמה זה לא חוקי (שזה פחות מעניין אותי אישית), אשמח לשמוע בעיקר ממי שחוותה בעצמה את זה ממעמד של נשלטת.
CTAC DM​(שולט)
CTAC DM​(שולט) • 8 באפר׳ 2025
ישנה קהילה קטנה ומקסימה בארץ ואפילו מאנץ פעם באף פעם.
אפשר לקבל אצלם יותר מידע על הפרקטיקה, הם פרסמו כמה סשנים מצולמים מחול, רוב החומר היה בפייס.
Kitty frank
Kitty frank • 8 באפר׳ 2025
דעתי הלא מלומדת:
אם באמת אפשר להפנט אנשים, זה מדליק אבל לא סבבה לעשות את זה במסגראת מינית.
אם אי אפשר באמת להפנט אנשים, זה לא כזה מדליק, אבל סבבה לשחק בכאילו.