|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
זאלופון(שולט) • 13 באפר׳ 2025
► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: טוב רגע, מישהו שיחק ויכול לומר אם שווה משהו?
שווה מה? שווה לשחק. עבור בן אדם בוגר שבלאו הכי יש לו פנטזיות אונס ויישומן על דמויות ממוחשבות הוא מהדרכים היותר בריאות להוציא אותן לפועל. אם כחלק מהפנטזיה אתה מעוניין לאנוס את אמא שלך, כנראה ש"שווה". חוץ מזה שיש הבדל, בין הפנטזיה, למימוש שלה, ובין לצפות באונס. מחרמן אותך לצפות באונס? בתור מישהי עם פנטזיית אונס, זה ממש לא אותו דבר לצפות באונס אמתי, לעומת לפנטז. גם כשהוא דיגיטלי. ויש אנשים שממשים את הפנטזיה, בדרכים בריאות מאוד דווקא, ברצון הדדי וכיף גדול. לא צפיתי באונס. לו הייתי צופה, הייתי עושה כל שביכולתי כדי להפסיק אותו, כמו שמצופה מכל אדם. כן צפיתי בסצנות אונס. מחרמן רצח. הסצנה ב-irreversible? רק על זה מוניקה בלוצ'י היתה צריכה לקבל אוסקר. מה לא בריא במימוש הפנטזיה באופן שבו הקורבנות היחידים הם פיקסלים על המסך? זה אפילו יותר סטרילי מ-CNC. נכון, בניגוד ל-CNC אין הסכמה (שכמובן גורעת מאלמנט ה"אונס" בפנטזיית האונס, למרות שאם מדובר בהסכמה מקונפלקטת זה עדיין יאמי לגמרי). אבל הסכמה רלוונטית לבני אדם, לא לדמויות במשחקי מחשב, ובתקווה אנחנו אנשים בוגרים שיודעים את ההבדל. הדברים הנוראים שעשיתי לדמויות במשחקי מחשב יכולים להכניס אותי לא רק לכלא לשארית ימיי אלא גם לכל שבעת מדורי הגיהנום. במציאות אני דווקא מאד נחמד. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
אגב, מטא-אנליזות אודות הקשר בין משחקי מחשב אלימים לבין התנהגות אלימה מצאו כי מדובר בקשר חלש למדי, שגם לגביו יש חשד כי הוא מנופח על ידי המחלה הכרונית של מחקרים אקדמיים בכלל ופסיכולוגיים בפרט, הלא היא publication bias (קרי, מחקרים שלא מוצאים קשר מובהק פשוט לא מתפרסמים).
לדוגמה: https://nature.berkeley.edu/garbelottoat/wp-content/uploads/Ferguson-2015a.pdf https://www.pnas.org/doi/epdf/10.1073/pnas.1611617114 |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
כחש(נשלטת) • 13 באפר׳ 2025
אם לומר בכנות, הייתי שמחה אם נושא הדיון הזה היה נפתח ללא נימה שיפוטית וכזו שמכוונת לדעה ה״נכונה״. מאוד הייתי רוצה להתקדם מעיוות החשיבה של שחור-לבן, טוב-רע. אני חושבת שדווקא כאן, במרחב שנותן את החשיבות הנכונה לפורקן מיני ולביטוי של צרכים, הייתי רוצה לראות יותר פתיחות מחשבתית ויציאה מאזור הנוחות של שיפוטיות מוסרנית.
חשוב להדגיש את ההבחנה בין פנטזיה ומשחק לבין מציאות. מחקרים מצביעים על כך שרוב האנשים מסוגלים להבדיל היטב בין תכנים שהם צורכים בסביבה וירטואלית לבין התנהגות אמיתית במציאות. בדומה לאופן שבו משחקי יריות או תוכן אלים אחר לא הפכו את הרוב המוחלט של השחקנים לאלימים במציאות, כך גם לדעתי זה בנושא הזה. אני מסכימה שייתכן שיהיו מקרים בודדים של השפעה שלילית - כפי שאנו רואים בטרנדים מפגרים ברשתות חברתיות - אבל המקרים החריגים האלה לא משקפים את הכלל ובעיניי לא מצדיקים צנזורה מוחלטת וגינוי גורף. חשוב להדגיש - משחק כזה לא אמור, ואני מדגישה *לא אמור*, להיות משווק או נגיש לבני נוער. גילאים אלו הרי מאופיינים בסערת הורמונים ותהליכי התפתחות שעדיין אינם שלמים. בני נוער נמצאים בשלב קריטי של עיצוב זהות וערכים, ועדיין מפתחים את יכולת האבחנה המלאה בין פנטזיה למציאות. אז אנחנו מחדדים את הדיון לגבי- האם משחק כזה לגיטימי לקהל הבוגר? לדעתי, כשם שלגיטימי למבוגרים לצרוך תכנים מגוונים, כך גם לגיטימי לצרוך משחק כזה, כל עוד מדובר בפעילות של בגירים מסכימים. אני חושבת שזה עניין של בחירה אישית. פנטזיות הן חלק טבעי ממיניות האדם, וכל עוד יש הבחנה ברורה בין פנטזיה למציאות, ובין הסכמה לכפייה, אין סיבה לשפוט אנשים על העדפותיהם הפרטיות ולצנזר כלי פורקן וביטוי מיני. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
כרוב קייל • 13 באפר׳ 2025
► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: טוב רגע, מישהו שיחק ויכול לומר אם שווה משהו?
שווה מה? שווה לשחק. עבור בן אדם בוגר שבלאו הכי יש לו פנטזיות אונס ויישומן על דמויות ממוחשבות הוא מהדרכים היותר בריאות להוציא אותן לפועל. אם כחלק מהפנטזיה אתה מעוניין לאנוס את אמא שלך, כנראה ש"שווה". חוץ מזה שיש הבדל, בין הפנטזיה, למימוש שלה, ובין לצפות באונס. מחרמן אותך לצפות באונס? בתור מישהי עם פנטזיית אונס, זה ממש לא אותו דבר לצפות באונס אמתי, לעומת לפנטז. גם כשהוא דיגיטלי. ויש אנשים שממשים את הפנטזיה, בדרכים בריאות מאוד דווקא, ברצון הדדי וכיף גדול. לא צפיתי באונס. לו הייתי צופה, הייתי עושה כל שביכולתי כדי להפסיק אותו, כמו שמצופה מכל אדם. כן צפיתי בסצנות אונס. מחרמן רצח. הסצנה ב-irreversible? רק על זה מוניקה בלוצ'י היתה צריכה לקבל אוסקר. מה לא בריא במימוש הפנטזיה באופן שבו הקורבנות היחידים הם פיקסלים על המסך? זה אפילו יותר סטרילי מ-CNC. נכון, בניגוד ל-CNC אין הסכמה (שכמובן גורעת מאלמנט ה"אונס" בפנטזיית האונס, למרות שאם מדובר בהסכמה מקונפלקטת זה עדיין יאמי לגמרי). אבל הסכמה רלוונטית לבני אדם, לא לדמויות במשחקי מחשב, ובתקווה אנחנו אנשים בוגרים שיודעים את ההבדל. הדברים הנוראים שעשיתי לדמויות במשחקי מחשב יכולים להכניס אותי לא רק לכלא לשארית ימיי אלא גם לכל שבעת מדורי הגיהנום. במציאות אני דווקא מאד נחמד. התכוונתי בין היתר לסצנות אונס. מאוד רוצה לא לעשות קינק שיימינג אבל גם אני בתור מישהי עם פנטזיית אונס, לא מסוגלת להתחרמן מסצנות אונס. הקונטקסט כל כך שונה, אולי זה שיח אחר. אבל יאללה נכנסנו. אז אם אתה אומר שהיא הייתה אמורה לזכות באוסקר מרוב כמה שזה היה מציאותי, מה מחרמן בזה? שוב גם אני שותפה לפנטזיה והכל, נחרדת מסצנות אונס בסרטים. יש הבדל. משמעותי בין הפנטזיה שבראש שלי, שכן היא מאוד ברוטלית אבל יש את הרצון שלי שהוא ידוע, לעומת צפייה באונס, גם כשמדובר בשחקנים וזה לא אמתי. מניחה שאתה נחמד סך הכל. פשוט למה שתרצה, גם בתור בן אדם עם הפטיש/ קינק הזה לשחק במשחק כזה שהמטרה שלו זה לאנוס נשים כי שוב יש הבדל בין לרצות לאנוס, לבין לרצות לאנוס בכאילו. וגם לא בכאילו אבל עם רצון הדדי. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: טוב רגע, מישהו שיחק ויכול לומר אם שווה משהו?
שווה מה? שווה לשחק. עבור בן אדם בוגר שבלאו הכי יש לו פנטזיות אונס ויישומן על דמויות ממוחשבות הוא מהדרכים היותר בריאות להוציא אותן לפועל. אם כחלק מהפנטזיה אתה מעוניין לאנוס את אמא שלך, כנראה ש"שווה". חוץ מזה שיש הבדל, בין הפנטזיה, למימוש שלה, ובין לצפות באונס. מחרמן אותך לצפות באונס? בתור מישהי עם פנטזיית אונס, זה ממש לא אותו דבר לצפות באונס אמתי, לעומת לפנטז. גם כשהוא דיגיטלי. ויש אנשים שממשים את הפנטזיה, בדרכים בריאות מאוד דווקא, ברצון הדדי וכיף גדול. לא צפיתי באונס. לו הייתי צופה, הייתי עושה כל שביכולתי כדי להפסיק אותו, כמו שמצופה מכל אדם. כן צפיתי בסצנות אונס. מחרמן רצח. הסצנה ב-irreversible? רק על זה מוניקה בלוצ'י היתה צריכה לקבל אוסקר. מה לא בריא במימוש הפנטזיה באופן שבו הקורבנות היחידים הם פיקסלים על המסך? זה אפילו יותר סטרילי מ-CNC. נכון, בניגוד ל-CNC אין הסכמה (שכמובן גורעת מאלמנט ה"אונס" בפנטזיית האונס, למרות שאם מדובר בהסכמה מקונפלקטת זה עדיין יאמי לגמרי). אבל הסכמה רלוונטית לבני אדם, לא לדמויות במשחקי מחשב, ובתקווה אנחנו אנשים בוגרים שיודעים את ההבדל. הדברים הנוראים שעשיתי לדמויות במשחקי מחשב יכולים להכניס אותי לא רק לכלא לשארית ימיי אלא גם לכל שבעת מדורי הגיהנום. במציאות אני דווקא מאד נחמד. התכוונתי בין היתר לסצנות אונס. מאוד רוצה לא לעשות קינק שיימינג אבל גם אני בתור מישהי עם פנטזיית אונס, לא מסוגלת להתחרמן מסצנות אונס. הקונטקסט כל כך שונה, אולי זה שיח אחר. אבל יאללה נכנסנו. אז אם אתה אומר שהיא הייתה אמורה לזכות באוסקר מרוב כמה שזה היה מציאותי, מה מחרמן בזה? שוב גם אני שותפה לפנטזיה והכל, נחרדת מסצנות אונס בסרטים. יש הבדל. משמעותי בין הפנטזיה שבראש שלי, שכן היא מאוד ברוטלית אבל יש את הרצון שלי שהוא ידוע, לעומת צפייה באונס, גם כשמדובר בשחקנים וזה לא אמתי. מניחה שאתה נחמד סך הכל. פשוט למה שתרצה, גם בתור בן אדם עם הפטיש/ קינק הזה לשחק במשחק כזה שהמטרה שלו זה לאנוס נשים כי שוב יש הבדל בין לרצות לאנוס, לבין לרצות לאנוס בכאילו. וגם לא בכאילו אבל עם רצון הדדי. למה שארצה? כי זה מחרמן אותי. למה זה מחרמן אותי למרות שזה פסול? אין לי מושג. זו לא בחירה שלי. אני יכול לבחור רק מה אעשה עם הנסיבות הללו, ומה שאני בוחר לעשות זה להתחרמן באופן שלא פוגע באיש. בשנותיי בקהילת הבדסמ הבחנתי שיש בינינו כאלה שמתחרמנים רק מאקטים אלימים שמבוצעים בהסכמה בעוד אחרים מתחרמנים יותר - בפנטזיה - דווקא כשאין הסכמה, אבל מבינים שבמציאות הסכמה היא הכרחית. מניח שאת נמנית על הסוג הראשון ואני על הסוג השני. בעיניי אין בעיה עם אף אחד מהסוגים, הראשון איננו "בכאילו" והשני איננו בלתי מוסרי. לכל אחד מתאים משהו אחר, והמוסריות שלנו אינה נקבעת לפי מה שמושך אותנו אלא לפי הבחירות שאנחנו עושים. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► כרוב קייל כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: טוב רגע, מישהו שיחק ויכול לומר אם שווה משהו?
שווה מה? שווה לשחק. עבור בן אדם בוגר שבלאו הכי יש לו פנטזיות אונס ויישומן על דמויות ממוחשבות הוא מהדרכים היותר בריאות להוציא אותן לפועל. אם כחלק מהפנטזיה אתה מעוניין לאנוס את אמא שלך, כנראה ש"שווה". חוץ מזה שיש הבדל, בין הפנטזיה, למימוש שלה, ובין לצפות באונס. מחרמן אותך לצפות באונס? בתור מישהי עם פנטזיית אונס, זה ממש לא אותו דבר לצפות באונס אמתי, לעומת לפנטז. גם כשהוא דיגיטלי. ויש אנשים שממשים את הפנטזיה, בדרכים בריאות מאוד דווקא, ברצון הדדי וכיף גדול. לא צפיתי באונס. לו הייתי צופה, הייתי עושה כל שביכולתי כדי להפסיק אותו, כמו שמצופה מכל אדם. כן צפיתי בסצנות אונס. מחרמן רצח. הסצנה ב-irreversible? רק על זה מוניקה בלוצ'י היתה צריכה לקבל אוסקר. מה לא בריא במימוש הפנטזיה באופן שבו הקורבנות היחידים הם פיקסלים על המסך? זה אפילו יותר סטרילי מ-CNC. נכון, בניגוד ל-CNC אין הסכמה (שכמובן גורעת מאלמנט ה"אונס" בפנטזיית האונס, למרות שאם מדובר בהסכמה מקונפלקטת זה עדיין יאמי לגמרי). אבל הסכמה רלוונטית לבני אדם, לא לדמויות במשחקי מחשב, ובתקווה אנחנו אנשים בוגרים שיודעים את ההבדל. הדברים הנוראים שעשיתי לדמויות במשחקי מחשב יכולים להכניס אותי לא רק לכלא לשארית ימיי אלא גם לכל שבעת מדורי הגיהנום. במציאות אני דווקא מאד נחמד. התכוונתי בין היתר לסצנות אונס. מאוד רוצה לא לעשות קינק שיימינג אבל גם אני בתור מישהי עם פנטזיית אונס, לא מסוגלת להתחרמן מסצנות אונס. הקונטקסט כל כך שונה, אולי זה שיח אחר. אבל יאללה נכנסנו. אז אם אתה אומר שהיא הייתה אמורה לזכות באוסקר מרוב כמה שזה היה מציאותי, מה מחרמן בזה? שוב גם אני שותפה לפנטזיה והכל, נחרדת מסצנות אונס בסרטים. יש הבדל. משמעותי בין הפנטזיה שבראש שלי, שכן היא מאוד ברוטלית אבל יש את הרצון שלי שהוא ידוע, לעומת צפייה באונס, גם כשמדובר בשחקנים וזה לא אמתי. מניחה שאתה נחמד סך הכל. פשוט למה שתרצה, גם בתור בן אדם עם הפטיש/ קינק הזה לשחק במשחק כזה שהמטרה שלו זה לאנוס נשים כי שוב יש הבדל בין לרצות לאנוס, לבין לרצות לאנוס בכאילו. וגם לא בכאילו אבל עם רצון הדדי. למה שארצה? כי זה מחרמן אותי. למה זה מחרמן אותי למרות שזה פסול? אין לי מושג. זו לא בחירה שלי. אני יכול לבחור רק מה אעשה עם הנסיבות הללו, ומה שאני בוחר לעשות זה להתחרמן באופן שלא פוגע באיש. בשנותיי בקהילת הבדסמ הבחנתי שיש בינינו כאלה שמתחרמנים רק מאקטים אלימים שמבוצעים בהסכמה בעוד אחרים מתחרמנים יותר - בפנטזיה - דווקא כשאין הסכמה, אבל מבינים שבמציאות הסכמה היא הכרחית. מניח שאת נמנית על הסוג הראשון ואני על הסוג השני. בעיניי אין בעיה עם אף אחד מהסוגים, הראשון איננו "בכאילו" והשני איננו בלתי מוסרי. לכל אחד מתאים משהו אחר, והמוסריות שלנו אינה נקבעת לפי מה שמושך אותנו אלא לפי הבחירות שאנחנו עושים. אם אתה מתחרמן מצפייה באונס, דיגיטלי או לא דיגיטלי, בסרט או בסדרת טלויזיה, כשהם שחקנים,זה עדיין לא מוסרי. פנטזיית אונס, יכולה לדבר על עצמי בלי להכליל, היא פנטזיה ללא הסכמה. יש רצון, זה שונה מהסכמה. גם גברים שיש להם פנטזיית אונס מרגישים רע על זה, ובצדק. לא הייתי רוצה לממש את הפנטזיה הזו עם מישהו שאומר"it is what it is" ואין לו נקיפות מצפון לגבי זה. בכל זאת זאת פנטזיית אונס. ואם לך אין, יש לך בעיה וזה לא קינק שיימינג. זה לא מוסרי להתחרמן מצפייה באונס. לפחות בלי נקיפות מצפון או משהו. ואני חושבת שההבדל בפנטזיה לבין צפייה, היא שבצפייה באונס, דיגיטלי או של שחקנים, זה קורה למישהי אחרת, לא לי, דבר ראשון, דבר שני, בפנטזיה, אני חרמנית, ואין הסכמה אבל יש את הרצון שלי. כשאני צופה במישהי נאנסת לדוגמא בסצנה בסרט, גם כשזו שחקנית, אני יודעת שהדמות סובלת ולא חרמנית, היא לא רוצה להיות שם וזה כואב לצפות בזה. זה הכל |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 13 באפר׳ 2025
למרבה המזל לכל סיר יש מכסה ואת לא חייבת לממש את הפנטזיה עם מישהו שסצנות אונס עושות לו את זה, או בכלל.
מנגד, לי סצנות אונס עושות את זה מאד - גם כנשלטת וגם כשולטת. אני מניחה שזה קשור לכך שבניגוד למציאות, הפנטזיות שלי אף פעם לא כוללות הסכמה. ייתכן שלא אזכה בפרס הבן אדם הכי מוסרי בארץ (וגם לא זכור לי שהגשתי מועמדות), אבל אין לי נקיפות מצפון ותסביכים על הסטיות שלי ויש לי אחלה סקס. נראה לי שזה פרס ניחומים מספק מאד. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
► Black Lotus כתב/ה: למרבה המזל לכל סיר יש מכסה ואת לא חייבת לממש את הפנטזיה עם מישהו שסצנות אונס עושות לו את זה, או בכלל.
מנגד, לי סצנות אונס עושות את זה מאד - גם כנשלטת וגם כשולטת. אני מניחה שזה קשור לכך שבניגוד למציאות, הפנטזיות שלי אף פעם לא כוללות הסכמה. ייתכן שלא אזכה בפרס הבן אדם הכי מוסרי בארץ (וגם לא זכור לי שהגשתי מועמדות), אבל אין לי נקיפות מצפון ותסביכים על הסטיות שלי ויש לי אחלה סקס. נראה לי שזה פרס ניחומים מספק מאד. אני לא חושבת שאמורים להיות לך תסביכים או נקיפות מצפון על ה"סטיות" שלך, אלא אם כן מדובר בפנטזיית אונס, מהצד האקטיבי, אם אתה פשוט מקבל את זה בלי יותר מדי לחשוב על זה, זה בעייתי בעיניי. ברור שאמורים להשלים עם זה בסופו של דבר, זה מורכב. בכל מקרה מקבלת מה שאת אומרת. זה נושא מורכב בכל זאת. אני גם לא איזו מוסרית שכזו מאוד |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 באפר׳ 2025
הבעיה במשחקים כאלו היא שהם לא מתגלגלים רק לקהל ביקורתי שיודע להפריד בין פנטזיה למציאות, רק לאנשים מנוסים ב CNC שיכולים להגיד לעצמם "אחלה פנטזיה, ברור לי שזה מוגזם כי זה כל הקטע של משחק, אבל במציאות זה לא ככה, במציאות יש כללי בטיחות".
לרוב זה מתגלגל לידיים של בני נוער שעוד לא התנסו ולא הבשילו, של כל מיני אינסלים חסרי כישורים חברתיים שנדחים על ידי נשים ומתעוררים בהם יצרי נקמה, וזה מעוות להם את החשיבה ומנרמל עבורם התנהגות שהיא לגמרי לא בסדר כשהיא נעשית נטו כמו במשחק. מתארת לעצמי שבמשחקים כאלו ישר עוברים לאקשן ולא מתעכבים על שלב ההכרויות הונילי שלפני, לא קובעים גבולות ולא מתחשבים בדמות. בטח אפילו לא יוצא איזה דיסקליימר מחנך שבמילא אף אחד לא יקרא. אז כן, יש לזה משמעות כשזה הופך משהו שמשווקים לקהל הרחב. זה לא כמו עוד פנטזיה שנכתבת בבלוג פרטי מול קהל קינקי ספציפי, זה לא עוד סרטון פורנו באיזו נישה באינטרנט, זה לא עוד פליי פארטי שנרשמו אליו אנשים שסומכים עליהם ומכירים אחד את השני. יש משמעות לכך שפנטזיה אלימה הופכת למשהו מסחרי, כשהרוב הם לא כאלו רגישים ובעלי מודעות כמו שנדרש בקינקים אקסטרימלים. אם ראיתם את "התבגרות" שעכשיו פופולרי בנטפליקס, יש קשר בין כל הסרטונים של "משפיענים" שאומרים שנשים צריכות להיות כנועות לגברים בקטע לא קינקי ולא מוסכם בכלל, לבין בני נוער שתוקפים את בנות הכיתה שלהם כדי לצאת "גברים" בהשפעתם. מה שחסר להם משחק שיהפוך פופולרי שבו מדגימים להם ויזואלית איך לאנוס, ומביאים להם ניקוד על אונס אגרסיבי יותר או מה שלא יהיה מנגנון החיזוק החיובי במשחק כזה. אגב, ברור שיש משחקים אלימים בלי קשר לאונס, אבל שם לא צריך הסבר מיוחד למה כשאתה הורג דרקונים, מפלצות ומגלם איזה גיבור על או גנגסטר, זה לא אתה במציאות. כשזה נוגע כיבכול ליחסים בין-אישיים עם מימד ריאליסטי ואתה מגלם את עצמך בסיטאוציה מגוף ראשון, זה פחות מובן מאליו. בטח למי שלא מנוסה בתחום. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 13 באפר׳ 2025
לא מכירה את המשחק האמור, אבל אני מוכנה להתערב שמדובר במשחק אינדי נישתי, שלא היה זוכה למאית החשיפה שהוא זכה לה ללא אפקט הסטרייסנד שיצרו המצקצקים, וכנראה שרוב בני הנוער לא היו יודעים כלל על קיומו.
בסופו של דבר גם פודים לכביסה מתגלגלים לידיים של בני נוער ששותים אותם עבור אתגרי טיקטוק. אי אפשר לעצור את הייצור של כל דבר שנעשה בו שימוש מטופש או לרעה. ונניח שנעלים משחקים מהסוג הזה. אז בשלב הבא נעלים סרטים שמראים סצנות אונס כי אולי מישהו ילמד מתוכן איך? ואז ספרים עם סצנות אונס, כי גם מקריאה אפשר לקחת השראה? ואולי גם נצנזר את הפרקים הרלוונטיים בתנ"ך. איפה המדרון הזה מפסיק כדי למנוע מההשראה להתפתח, ומתי הוכח שצנזורה מסוג זה הצליחה אי פעם? |
|
|