סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

זנות כטאבו

Blonde
לפני 8 חודשים • 14 במאי 2025
Blonde • 14 במאי 2025
מאוד אפשרי,לפני הרבה שנים היה לי פנטזיה של pretty woman הסרט, והכרתי גבר שאהב גם את הפנטזיה וזה היה נורא כיף לממש את זה ולחוות את זה, ממש לפי הסרט

בית מלון

כסף

לבוש זנותי

היו פעמים שגם היה מביא חברים והיינו עושים גם קשירות

בסופו של דבר אחלה זכרונות
BrutallDom
BrutallDom • 14 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה:
אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו.

אז זהו.
נדמה לי שהיא לא מתכוונת למשחק. אלא לדבר עצמו. כן כן. ככה אני מבין אותה.
לא בכאילו, לא משחק, לא ליד. אלא להזנות. לסרסר. באמת.

אני חוזר על זה.
לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה.

כנראה משהו ברוח הדברים האלו,,,
את שומעת מאמי, לכי להתקלח זריז, אמרתי לעידו שאנחנו קצת קצרים בכסף החודש,
אז תמורת אלף שח הוא יכול לזיין אותך. תתקלחי. כמעט שכחתי, אמרתי שתמורת חמש מאות שח נוספים
הוא יכול גם בתחת. הוא אמר שיחליט תוך כדי. תהיי מוכנה. אל תעשי לי פאדיחות.

או אולי ברוח הדברים האלו?
תכף כמה חברים באים, את יודעת, יובל ונעם ותומר דרור וחברה שלו, את מכירה את כולם.
אבל אל תדאגי לא צריך כלום, יובל יביא כמה מגשי פיצות ושתיה,
הוא קצת התבכיין על זה, את יודעת איך הוא, קשה עם כסף,
אז אמרתי לו שיפנק אותנו בפיצות שוות ושתיה שווה, ואני אפנק אותו
בזה שאת תמצצי לו כל עוד אני אוכל את הפיצות.
רק אחרי זה נזכרתי שספרתי לו פעם או פעמיים, או מאה, כמה את אוהבת לבלוע.

נדמה לי שזה יותר מדבר את הפנטזיה שלה, כמו שאני מבין אותה, ונדמה לי שהיא לא רואה מניעה מלהוציא את הפנטזיה לפועל,
שוב, ככה אני קורא אותה.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 14 במאי 2025
סתם אנקדוטה שקשורה באופן חלקי בלבד:

אני שולט. פעמיים לאורך השנים נשלטות שילמו לי על מפגשים נטו בקטע של פנטזיה שלהן (בשתי הפעמים הן היו פרטנריות שלי עוד מלפני זה, בשתי הפעמים הן יזמו את התשלום)

מצאתי את זה בעיקר מצחיק.

יש לי עוד דעות בנושא, שקשורות יותר לנושא עצמו, אבל לא בא לי לשתף אותן כרגע.
N e l l aחשבון מאומת
N e l l aחשבון מאומת
לפני 8 חודשים • 15 במאי 2025
N e l l aחשבון מאומת • 15 במאי 2025
לא הבנתי כלכך מכל השיח כאן אבל אגיב על 2 נקודות מקווה שאחת מהן תהיה למה שאת התכוונת.

לשלם לנשלטת להיות זונה-
אני לא רואה בזה שום בעיה וזה ממש לא קשה ליישם.
הכרתי הרבה גברים שהפנטזייה שלהם הייתה לשלם לנשלטת שלהם x כסף כדי להשפיל אותה וכו אחרי סשן וכו.
או מכירה כאלה שהם "סרסרו" בנשלטת שלהם.
(בכלוב,כרגיל זה לא כלכך התקבל בברכה.)
אבל זה רק סוג של טאבו כאן בכלוב הציבורי,באישי זה דווקא די הולך.

לשלם לנשלטת כנשלטת בתשלום -
בעיני זה לא פורח כמו שאמרו לפני,יש את זה כבר זה משהו שקיים.
וגם בעיני נשלטת בתשלום מאבדת את עניין של הנשלטת כי כל הכוח ביידים שלה,היא זו שקובעת את אופן הסשן ואת המהלך ולא השולט.

וגם לרוב שולטים הם עם אגו בשמים.
הם לא ישלמו לנשלטת שהם יכולים להמשיך לחפש ולמצוא מישהי כנועה בקלות ללא כל תשלום.
שקנאי
שקנאי • 15 במאי 2025
זה עניין של סכומים.

200 עד 500 ש"ח, זו באמת פנטזיה מיילדומית קינקית חמודה ולא מזיקה.

בין 500 ש"ח לנגיד 2,000 ש"ח זה כבר פחות בדסמי ויותר התנהלות פיננסית אחראית מצד האשה.

מעל 2,000 ש"ח זה כבר פמדום.

הסכומים צמודים למדד כמובן.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 15 במאי 2025
יש משהו בבדסמ שאינו טאבו ?
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 15 במאי 2025
BrutallDom כתב/ה:

אז זהו.

אני חוזר על זה.
לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה.

איך זה "לסרסר באמת" אם בשנייה שנאמרת מילת ביטחון הכל נגמר?
איך זה "לסרסר באמת" כשנקבעים גבולות?
זה איך "לסרסר באמת" כשזה נעשה לשם סיפוק מיני הדדי, עם תמורה משחקית של פיצה, ולא כדי להשתמש באישה לרווח כספי עד שהיא מתה או מתדרדרת קשות מזה כמו בסרסור באמת?
בסרסור באמת לא שואלים את האישה אם זה מתאים לה.
בדבר האמיתי אין כזה דבר "לא רוצה", אז בהגדרה זה משחק למרות האלרגיה למילה "משחק".

סרסור אמיתי לא נראה אפילו קרוב לגרסא הקינקית בהסכמה כשאתה מביא כמה חברים שהיא מכירה, ורק משחקים פה בחוסר ברירה וגם יש ברקע פיצה, ברגע שהנשלטת תגיד את מילת הביטחון אפילו כי "הבאת פיצה עם טונה? אתה יודע שהריח גומר עלי" הכל נעצר.

אז כשמדובר בפנטזיות שונות, באמת, לא ראיתי התנגדות נחרצת של שולטים "אוי לא אני אגשים לך פנטזיה, זה לא גברי מספיק עבורי שאת מחפשת השפלה עבורך בדרך מסוימת".
אני יכולה להבין למה שולט לא ירצה לשלם על שירות מין על אמת וירגיש זה מוריד לו.
ועניתי על שירותי מין בתשלום רק בשם השוואה לפמדום, ששם זה מה שקורה ולא איזו גרסא של פנטזיית זנות.

בעולם הפמדום אין איזשהי תופעה של נשלטים שרוצים ש"יזנו" אותם.
כשכסף נכנס למשוואה בפמדום מדובר בשירות שהגבר משלם עליו, גם אם זה מכובס כ"שירות למלכה וככה אתה משפיל את עצמך".
הם משלמים על חווית ההשפלה שמגיע לאחר מכן, זו בעצם תמורה על השירות של הגשמת הצורך המאזוכיסטי שלהם.
זה לא התשלום שמחרמן אותם, לערב אותו לא מחרמן אותם (את רובם לפחות).
אלא זה שאותה מלכה תגיד להם, כמו אחרי שמכניסים כסף למכונת שתייה ויוצא מה שרצית- שאיזה אפסים הם וכל מה שמחרמן אותם לשמוע.
כי בלי זה, להרבה שולטות לא תהיה מוטיבציה פנימית לעשות את זה. כשיש לשולטת מוטיבציה לעשות את זה בלי כסף, הרוב לא ישלפו אותו כי הפנטזיה היא לא לשלם באמת.

אני מבינה שזה סוטה מכוונת המשוררת, אבל אם נכתב שבפמדום מותר מה שבמיילדום "אסור", אני מציינת שזה אחרת.
עירוב כסף בבדס"מ כשהכסף הוא המהות נתפס לא טוב בכל מקרה.
כשהכסף הוא משחקי "ואת זונה עכשיו של החברים שלי תמורת פיצה" או "אתה קונה עכשיו את הקולר של עצמך כי אתה העבד" זה סבבה, זה אמצעי שהוא חלק מהסשן.
כשהעיקר בפנטזיית סרסור יהיה באמת להרוויח כסף על חשבון הגב של הצד הנשלט, אז ההשוואה לתופעה שקיימת בפמדום תהיה רלוונטית.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי מאי 15, 2025 9:43 am, סך-הכל נערך פעם אחת
barnacle​(שולט)
barnacle​(שולט) • 15 במאי 2025
לא בטוח עד כמה money kink זה טאבו אם אפילו בקוסמופוליטן כבר התעסקו בו
https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a44704545/money-kink/

גם בכלוב נתקלים בו מעת לעת. לדעתי, הבעיה היא שבישראל כל עיסוק בנושא הזה עשוי להתפרש כפרסום אסור בחוק ולכן הכלוב הוא לא סביבה ידידותית לקינק הזה, די בדומה למה שקרה לתת-קטגוריית הcnc החביבה rape play אחרי 2017 בפטלייף.
sting ray

Re: זנות כטאבו

sting ray • 15 במאי 2025
Glitch כתב/ה:
למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?
מאוד מעניין אותי שתשלום כקינק הוא מקובל בבדס"מ ביחסי שולטת-נשלט, וברור שכאן קבור הכלב, אבל מה קורה אם יש לך קינק כזה כנשלטת? האם זה סותר את התפקיד שלך אינהרנטית?
אם נשלטת משפילה ומחפיצה את עצמה באמצעות כסף, היא בהכרח גורמת להשפלה ופגיעת-אגו של הצד השולט? האם הקינק הזה כל כך קיצוני שצריך להגשים אותו בכלל עם ונילים?
מה אתם חושבים?

אם לקבל כסף זה קינק של הנשלטת , כלומר להזנות את עצמה , אז כמו כל פנטזיה אחרת אני לא רואה בזה בעיה .
חייב לומר שבעבר הרחוק גם הגשמתי למישהי פנטזיה כזו תמורת תשלום סימלי של 10 ש״ח (העצים את ההשפלה והחוויה)
כמו שכתבו לפני מאוד דומה לפנטזיות אונס , כן זה גבול דק ומסוכן אבל אם זה פנטזיה ומשחק וברור לשני הצדדים שזה פנטזיה ומשחק אז מה הבעיה?
אפשר לקחת את זה צעד קדימה האם לקבל כסף גורם לך להרגיש יותר מחוייבת ? אם זה המצב וזה עלול לגרום לעשיה של דברים שלא רצית אז זה הטאבו
BrutallDom
BrutallDom • 15 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:

אז זהו.

אני חוזר על זה.

איך זה "לסרסר באמת" אם בשנייה שנאמרת מילת ביטחון הכל נגמר?
איך זה "לסרסר באמת" כשנקבעים גבולות?
זה איך "לסרסר באמת" כשזה נעשה לשם סיפוק מיני הדדי, עם תמורה משחקית של פיצה

ראשית, אני מתנצל שלא קראתי הכל, קראתי עד איפה שצוטטי. הספיק לי. תודה.

ולעניין.
אני לא יודע איך לבשר לך, והאמת שקצת מרגיש שזה לא מתפקידי לבשר לך,
אבל הנה בכל זאת, בקצרה ובתמצות.

את יודעת שלא לכל הנשלטות יש מילת ביטחון?
את יודעת שלא חיים כשלכל אינטרקציה או מהלך מקדימים שיחות על גבולות וכו?
את יודעת שלהרבה מאד אנשים, אלף או אלף חמש מאות שקל זה לא משחקי? זה כסף אמיתי מאד?
ואגב, מתי פעם אחרונה הזמנת חמש מגשי פיצה גדולים פלוס הרבה תוספות פלוס הרבה שתיה? (:
גם זה כסף.

או בקיצור ארק אנג'ל.
אני שמח בשבילך שיש לך איזו מערכת חוקים שקל נעים נחמד חמים ונוח לך לחיות בה, באמת שמח בשבילך.
רק שאת יודעת, לא כולם חיים במערכת החוקים שקבעת לעצמך.

ויש איזו הרגשה שאת מנהלת את השיח לא עם התוכן שאני כתבתי, אלא אם הנחות אבסולוטיות שקורות אצלך בראש, ורק אצלך בראש.
כי לו היית מתכתבת עם התוכן שלי ולא עם הראש שלך, היית שואלת אם יש לנשלטת הזו מילת ביטחון או אם היו איזה שהן הסכמות מראש בעניין.
ולא מחליטה בצורה נחרצת כל כך שזה המצב וזו המציאות.

למעשה, התוכן שלי מלמד דיי במפורש, שהעניין קורה ספונטנית בלי שיח מקדים, בכל הדוגמאות שהבאתי.
כמו שהתעלמת מנושא התשלום, ונשארת רק בנושא הפיצה, שקל לך לראות בו משחקי, ככה התעלמת מהאין שיחה מקדימה על גבולות בתוכן שלי.

אז כן, נראה שהתגובה שלך היא לשיח פנימי שלך, ולא לתגובה המאד ברורה וחד משמעית שלי.
ולי וודאי אין עניין להתערב בשיח שקורה ביניך לבינך.