בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה התכונה שלכם שלא רואים עליכם

Ashenn​(שולט)​{nomii}
לפני 6 חודשים • 30 ביוני 2025

מה התכונה שלכם שלא רואים עליכם

Ashenn​(שולט)​{nomii} • 30 ביוני 2025
לכל אחד יש תכונות, וחלקן הן קצת סטריאוטיפיות לכם
אפשר לנחש שזה חלק מהאדם שאתם.
אבל יש גם לאנשים תכונות שלא מצפים שיהיו להם, לא מתאים לוויב שאתם משדרים למי שרואה אתכם בפעם הראשונה.
לדוגמא, במקרה שלי, לא רואים את זה עלי אבל אני אוהב רכילות ודרמה שלא מערבת אותי
לשבת ולהקשיב לדרמה\רכילות מעל בירות \ קפה \ מהחברים בעבודה וכו' זה משהו שאני מאוד מאוד נהנה ממנו.
Curious B
Curious B • 30 ביוני 2025
סופר רגישה.
נראה לי שמי שרואה אותי לראשונה חושב שאני סנובית/לא נחמדה וכו'.
Curious B
Curious B • 30 ביוני 2025
אה ורכילות זה החיים.
Spill ALL the tea
Story​(נשלטת)
Story​(נשלטת) • 30 ביוני 2025
שני דברים עלו לי.. אחת, שחושבים בטח שאני נורא חמודה עד שאני פותחת את הפה ויכולה להרגיז מאוד בקלות (לפעמים אני לקוחה נוראית).
השנייה, חולת מין, כמובן. ממבט ראשון אף אחד לא יידע D:
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 30 ביוני 2025
אני דיי שקוף במציאות, אין ממני הפתעות.
anyzeany
anyzeany • 30 ביוני 2025
יש לי תכונה מאוד מאוד בולטת, שלא רואים עלי כשאני לבוש, אבל כן רואים כשאני לא...לבוש.

נכון, הומור עצמי..
DyingEmber​(נשלט)
DyingEmber​(נשלט) • 30 ביוני 2025
אני מניח שהרבה אנשים שמסתכלים עליי חושבים שאני אדיש כי אני מרשה לעצמי להיראות כמו לוח מודעות בגלל הקעקועים והפירסינג, וכי יש לי חזות ודיבור של סטלן, אבל דווקא אני אדם שמאוד אכפת לו, שדברים מזיזים אותו ממקומו. כאילו, יש אנשים שיכולים לחיות כל החיים שלהם במצב סטטי, להיתקע בלופ של עבודה-בית ושום דבר לא יפריע להם... אני חושב שיש בי יותר מדי עומק רגשי בשביל לחיות ככה, אני מרגיש דברים, והם מזיזים אותי ממקומי. אני כל הזמן חושב מה נכון עכשיו לעשות, למה, מתבונן, בוחן... בכלל אני מאוד נמשך לחשיבה ולחקר עצמי תמידי. אני אדם דינאמי ביותר, זה כנראה גם קשור לזה שעד לא מזמן לא היו לי המון עוגנים בין הגוף אל הנפש, הייתי מחליף גרסאות כל הזמן, ולא הייתי בונה את הארכיטקטורה של האופי צעד אחר צעד כמו שאתה מצפה מאדם סביר מן השורה.
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 30 ביוני 2025
אני טיפוס ביישן ומופנם שלוקח לו זמן להיפתח לסביבה חדשה ויחד עם זאת יש לי פתיל קצר ואני מסוגל לעלות מאפס למאה בשנייה זו תכונה שאף אחד שיפגוש אותי בפעם הראשונה לא יוכל לדעת עליי כי הרושם הראשוני שאני משדר זה רוגע ונחמדות