ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אהבה אסורה - קרה לכם?

ve-ra
לפני 3 חודשים • 18 באוק׳ 2025
ve-ra • 18 באוק׳ 2025
מימוש יחסים אסורים באמת הוא לא דבר שניתן בקלות לחשוף בצורה שתיצור סיפור שלם. לכן אני מאמינה שלא יכול להיות באמת עניין בדיון כזה. ודאי לא בביצה הישראלית הקטנה-על פי הנסיון כאן
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 18 באוק׳ 2025
״אהבה אסורה״ כפי שצויירה בידי כותב הפוסט,
היא מלכתחילה סיפור של צד אחד במערכת יחסים דמיונית שלא התממשה. אף פעם לא יהיה ״סיפור שלם״.
וכפי שהיא דמיונית בראשו, כך היא תוכל להיות דמיונית בראשנו אנו, שקוראים את התגובות.
פוסט כזה, מעבר לכך שהוא מספק את יצר המציצנות לעולמם של אנשים פרטיים, הוא גם בעל ערך כדיון.
״אם לסבתא היו גלגלים״ הם דיונים מקסימים, כי הם מאפשרים לאנשים לגעת בבלוקים חברתיים תיאורטיים עבורם, ולשחק בהם במחשבה ובשיח,
ומי יודע, יום אחד בלוק כזה יפול לנו על הראש ואז אולי נדע טוב יותר כיצד להתכלכל ולהבהב פחות.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 18 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
מימוש יחסים אסורים באמת הוא לא דבר שניתן בקלות לחשוף בצורה שתיצור סיפור שלם. לכן אני מאמינה שלא יכול להיות באמת עניין בדיון כזה. ודאי לא בביצה הישראלית הקטנה-על פי הנסיון כאן

אז תעלי שרשור שלדעתך הוא מעניין. אני כותב את זה ברצינות, לא ממקום של עלבון או כעס.
אני פתחתי את השרשור הזה כי חשבתי שהוא יעניין אנשים. אם הוא לא יעניין אותם או שהם לא ישתתפו, הוא מן הסתם ירד למטה ויעלם לחלוטין.
לפכל הפחות, הוא עדיף משרשורי "למה אני לא מצליח למצוא כאן מישהי" לגרסאותם שנפתחים בממוצע פעם בשבוע.

אבל רק להגיד על נושאים על דיון שהם גרועים, בלי להעלות אלטרנטיבה (כפי שהמורה הראה שאת עושה בקביעות), זה לא תורם לשום דבר.

אני רציני: תההי השינוי שאת רוצה לראות.
ve-ra
ve-ra • 18 באוק׳ 2025
סליחה, באמת לא רציתי לרדת עליך ואני מתנצלת שזה יצא כך. ואני אכן גם מביאה נושאים אם נדמה לי שהם ראויים.
אז בגלל שאנחנו כבר כאן- היתה לי אהבה אסורה. עם בן הלאום הלא נכון. לא סתם אהבה- מימוש אמיתי וצפוף במשך ארבע שנים יפות ומאתגרות. זה היה אסור כל כך שאין לי דרך לספר על זה בלי להוציא כמה אנשים מהכלים. ובגלל שזה מומש במשך כמה שנים זה כבר לא היה תשוקה סוערת שנבעה מהאיסורים שבה אלא קשר אמיתי של שני אנשים שהתחברו בטעות נוראית. היה חלון שבו זה נחשף על ידי גורם שלישי שלא בטובתנו וכמות המטפים שהיו דרושים כדי לכבות את הלהבות מסביב- אין להסביר. בדיעבד- הייתי עושה את זה שוב.
שועל קרבות ותיק​(נשלט)
-DNA- כתב/ה:
donpecoso כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
donpecoso כתב/ה:
פעם אחת התאהבתי בבת של סוחר סמים.

פעם שניה התאהבתי בבת זוג של סוחר סמים.

כמובן שלא ידעתי בהתחלה אבל שגיליתי זה כבר היה מאוחר מידי... הייתי אול אין.

ידעתי שאין לזה סיכוי אבל זה היה השתי "מערכות יחסים" עם הכי הרבה רגש שהיה לי...

היה טירוף.. היום הלב שלי לא היה עומד בזה.

זה היה אותו סוחר סמים?

לא לא אל תגזים חחחח אני לא עד כדי כך סוטה

האם הוא היה סוחר הסמים שלך? (לפני או אחרי ההתאהבויות)

לא. האמת שזה היה תקופה שהייתי סאחי לגמריי. גם ככה כל האירוע הזה היה על הקצה.

עם הראשונה הוא לקח אותה למקסיקו אז זה נגמר גם שנפל העולם. והוא נפל.

עם השנייה במקום לברוח לסמים גזרתי על עצמי ריחוק. שנתיים על אונייה בקארביים.

ואז התאהבתי באהבת חיי. אהבה יפה ומותרת. והיא הוציאה את כל המסמרים מהלב שלי.
nbdy
לפני 3 חודשים • 19 באוק׳ 2025
nbdy • 19 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
סליחה, באמת לא רציתי לרדת עליך ואני מתנצלת שזה יצא כך. ואני אכן גם מביאה נושאים אם נדמה לי שהם ראויים.
אז בגלל שאנחנו כבר כאן- היתה לי אהבה אסורה. עם בן הלאום הלא נכון. לא סתם אהבה- מימוש אמיתי וצפוף במשך ארבע שנים יפות ומאתגרות. זה היה אסור כל כך שאין לי דרך לספר על זה בלי להוציא כמה אנשים מהכלים. ובגלל שזה מומש במשך כמה שנים זה כבר לא היה תשוקה סוערת שנבעה מהאיסורים שבה אלא קשר אמיתי של שני אנשים שהתחברו בטעות נוראית. היה חלון שבו זה נחשף על ידי גורם שלישי שלא בטובתנו וכמות המטפים שהיו דרושים כדי לכבות את הלהבות מסביב- אין להסביר. בדיעבד- הייתי עושה את זה שוב.

זה נשמע כמו הבחורה שלא תברח גם אם הקשר יהיה עמוק בצורה מפחידה. כבוד.
ארטמיה​(נשלטת)
לפני 3 חודשים • 20 באוק׳ 2025
ארטמיה​(נשלטת) • 20 באוק׳ 2025
הוא היה נשוי ולקראת הולדת בתו הראשונה. הכרנו באוניברסיטה, הייתי בת 23.
חגגנו את החיים במשך שנים, בלי להתחייב זה לזו. הוא הספיק להתגרש ולהתחתן שוב (עם חברה משותפת)...

כשהשעון הביולוגי שלי הודיע לי שנרדמתי בשמירה, בגיל 38, עזבתי.

הלכתי לחפש את הגבר המתאים להתחתן איתו וללדת את ילדיו.

היום, כגרושה, הייתי מחדשת אתו את הקשר וזה היה יכול להיות מדהים. אבל הוא נהרג לפני שנה
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 20 באוק׳ 2025
קצת מסיט את הדיון ימינה . האם זה לא דיסוננס אהבה ואסורה כי אהבה זה שיא החופש
ומיניות היא הכח האדיר של הטבע של האנושות דבר שיש לחגוג ולהוקיר.
ולמעט איסור פלילי הכל בר מימוש בלי הזפת והנוצות בככר
ענין של השקפה או זוית
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
הוא כתב/ה:
קצת מסיט את הדיון ימינה . האם זה לא דיסוננס אהבה ואסורה כי אהבה זה שיא החופש
ומיניות היא הכח האדיר של הטבע של האנושות דבר שיש לחגוג ולהוקיר.
ולמעט איסור פלילי הכל בר מימוש בלי הזפת והנוצות בככר
ענין של השקפה או זוית

אהבה עצמה היא לא חופש בעיניי
זה מימוש האהבה שהופך את זה לחופשי
כמו כן - אסור לא נוגד את החופש
למשל: שים נשלט.ת (שמתחבר.ת לזה כמובן) בתוך כלוב עם הוראה שאסור לו.ה לצאת מהכלוב ועדיין הם.ן ירגישו הכי חופשיים.ות שיש.