|
|
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
כמהת-יער • 21 באוק׳ 2025
StreetCat כתב/ה: פנטזיה שוביניסטית, לא מוצלחת במיוחד, שנותנת תירוץ לגברים פחדנים ללבוש חצאית ולהתאפר, כי כנראה עמוק בפנים הם הומואים.
מעניינת הקפיצה העצובה פה בין נשיות לבין זנות. רוב מי שדיבר פה בשבח הלבוש הנשי כמשהו מושך יותר, מיני יותר, זנותי יותר בעצם מוכיח את מה ש-StreetCat כתבה. בבסיסה, נשמעת לי פנטזיה דיי שוביניסטית שהופכת את הנשיות למקבילה לזנות. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
Kitty frank • 21 באוק׳ 2025
כל אחד ומה שהוא רוצה להתחפש אליו.
כל אקטיביסט למען איזו אוכלוסיה, יסתכל על אנשים שמתחרמנים מלהתחפש לאוכלוסיה הזו ויגיד ''משפיל''. הפמיניסטיות לניוש, הווקים למשחקי גזע, הטבעונים למתכלבות והקומוניסטים לעבדים ולשפחות. אבל, אם אתן או אתם פועלים למען שוויון של קבוצה מסוימת, סימן שאתם מסכימים שהיא בנחיתות חברתית. ומה זה סאדו אם לא עיבוד מיני של יחסי כוח קיימים בחברה. אז על מה הטרוניות לא הבנתי? חוץ מזה, הם מקנאים בנו! לכן הם רוצים להתחפש אלינו. מה יותר פמיניסטי מלדבר על זה שלפעמים כבד על גברים לשאת בכל הנטל? או שההסללה המגדרית מגבילה את הפרטים בחברה להתבטא כמו שהם רוצים, אחו איזה חרא כזה? סטרפ און זה גם שובינסטי בעיניכן? כאקט מגברר נפוץ? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
ילד שלך(נשלט) • 21 באוק׳ 2025
יאמי, זה קסום בעיניי. פחות הלבשה תחתונה ויותר שמלות, קצרות אם אפשר. זה ממש חושף ופותח ונותן צבע אחר להכל.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
21 באוק׳ 2025
כמהת-יער • 21 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: כל אחד ומה שהוא רוצה להתחפש אליו.
כל אקטיביסט למען איזו אוכלוסיה, יסתכל על אנשים שמתחרמנים מלהתחפש לאוכלוסיה הזו ויגיד ''משפיל''. הפמיניסטיות לניוש, הווקים למשחקי גזע, הטבעונים למתכלבות והקומוניסטים לעבדים ולשפחות. אבל, אם אתן או אתם פועלים למען שוויון של קבוצה מסוימת, סימן שאתם מסכימים שהיא בנחיתות חברתית. ומה זה סאדו אם לא עיבוד מיני של יחסי כוח קיימים בחברה. אז על מה הטרוניות לא הבנתי? חוץ מזה, הם מקנאים בנו! לכן הם רוצים להתחפש אלינו. מה יותר פמיניסטי מלדבר על זה שלפעמים כבד על גברים לשאת בכל הנטל? או שההסללה המגדרית מגבילה את הפרטים בחברה להתבטא כמו שהם רוצים, אחו איזה חרא כזה? סטרפ און זה גם שובינסטי בעיניכן? כאקט מגברר נפוץ? אני חושבת שזה מה שאנשים עושים מזה. אני לא נגד ניוש בכלל, וחושבת שזה יכול להיות מושך ומעניין. לעומת זאת, כמעט כל מי שנתקלתי בו עם פנטזית ניוש רצה אותי כניצבת בסאגה שבה להיות אישה זה משפיל וזנותי. כמעט כולם רצו שאסרסר בהם לגברים, ומה יחשבו עליהם גברים אחרים אם הם ידעו. כמעט אף אחד לא התעניין באיך זה גורם לי להרגיש, כחלק מהפנטזיה הזו. מה שאני נחשפתי אליו אלו בעיקר אנשים שמשתמשים בנשים כמו בובות בהצגה, ובנשיות כמו אות קלון. זה מה שמצער אותי, לא אנשים שחושבים שלבוש נשי הוא יפה או סקסי, לא כאלו שמאדירים נשיות. לגבי סטראפ-און, אותו הדבר. כאילו האישה שמחוברת אליו היא לא משמעותית, היא רק פונדקאית לפנטזיות על זין אמיתי. שכל אחד יעשה עם זה מה שבא לו, כל אחד והקינק שלו, אבל לי זה לא עושה שום דבר טוב כשמישהו רואה בי ניצבת ולא חלק עם רגשות ורצונות ותשוקות. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
שרף אורנים • 22 באוק׳ 2025
אצלי הכל התחיל מדפדוף במגזין מחו"ל שהיו בו פרסומות ללבני נשים וזה פשוט הדליק אותי ואני זוכר את עצמי בגיל 12 מתבעס שאין תחתונים כאלה יפים גם לבנים. בפעם הראשונה שמדדתי תחתונים נשיים וגרביונים, המוח שלי התפוצץ והרגשתי תחושה מדהימה שלא הרגשתי עד אז.
שנים הרגשתי לא מספיק גברי, מעולם לא הרגשתי אישה או צורך להיות אישה, אבל תמיד כשאני לובש לבני נשים, אני מרגיש הכי סקסי ויפה ואולי בעצם, גם הכי גברי |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
Corgi from Hell • 22 באוק׳ 2025
שרף אורנים כתב/ה: אצלי הכל התחיל מדפדוף במגזין מחו"ל שהיו בו פרסומות ללבני נשים וזה פשוט הדליק אותי ואני זוכר את עצמי בגיל 12 מתבעס שאין תחתונים כאלה יפים גם לבנים. בפעם הראשונה שמדדתי תחתונים נשיים וגרביונים, המוח שלי התפוצץ והרגשתי תחושה מדהימה שלא הרגשתי עד אז.
שנים הרגשתי לא מספיק גברי, מעולם לא הרגשתי אישה או צורך להיות אישה, אבל תמיד כשאני לובש לבני נשים, אני מרגיש הכי סקסי ויפה ואולי בעצם, גם הכי גברי ממש מחזק! יש משהו שלבוש הנשי, במיוחד תחרה, שהוא מאוד עדין, מאוד רק ומאוד מאוד מושך!!! אצלי הניוש מתחבר דווקא לתחושת העצמה, עם גרביון וחזיית תחרה אני מרגיש מועצם אני מרגיש סקסי, מושך, יפה. מעולם לא היה לי צורך להיות אישה או להרגיש נשי... אבל משהו בלבישה של בגדי נשים גורם לי להרגיש שאני פשוט יותר ממה שאני ברגיל. ברור שאם המטרה היא "להפוך לזונה" אז יש פה זילות של העניין ובמקרה כזה אני מאוד מסכים עם כל הנשים פה שרשמו שזה הופך את הפנטזיה לשובניסטית ועלובה... מצד שני, ברגע שהיא מגיעה ממקום "עצמי" וממקום שבו הפנטזיה הזו משרתת את שני הצדדים!!!! אז אני חושב שהיא יכולה להיות מאוד סקסית ומאוד מיוחדת. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
שרף אורנים • 22 באוק׳ 2025
אני שמח שזה עושה לך טוב ומעצים אותך. זה מה שחשוב
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 22 באוק׳ 2025
״ברור שאם המטרה היא "להפוך לזונה" אז יש פה זילות של העניין ובמקרה כזה אני מאוד מסכים עם כל הנשים פה שרשמו שזה הופך את הפנטזיה לשובניסטית ועלובה...״
אלוהים, מה נהיה מהכלוב….. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
22 באוק׳ 2025
miss Ann LaSwan(מתחלפת) • 22 באוק׳ 2025
מבחינתי גבר שמרגיש בנוח ונראה טוב בבגדיי נשים ראוי לסגידה.
בחטיבת ביניים הייתי מהופנטת מילד בשכבה שהתחפש לפייה, ובגיל 27 לקוח בחנות שלי התחשק לו למדוד חצאית ונהייתי נשלטת שלו. וזה הייה לפניי שידעתי על הבדסם |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
22 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
22 באוק׳ 2025
storyteller(שולט) • 22 באוק׳ 2025
StreetCat כתב/ה: פנטזיה שוביניסטית, לא מוצלחת במיוחד, שנותנת תירוץ לגברים פחדנים ללבוש חצאית ולהתאפר, כי כנראה עמוק בפנים הם הומואים.
מותר לגבר לרצות ללבוש חצאית ולהתאפר מבלי להיות הומו |
|
|