|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
הוא(שולט) • 19 בדצמ׳ 2025
לא שיעמום אלא מרקם הטימטום. בשוטף.
אנשים מפרסמים רק כדי שכנויים יתנוסס חודש בפוסט על גידול חסה בשטחים מתחיל בשאלה "למה" או מי אומר ראשון שלום העלמותית. תמיד היו ויהיו משפטי שדה וזפת ונוצות בככר העיר מה שהעיר את השטח אחת לכמה זמן סערה בכוס שתן או סערה אמיתית כלשהי. היו ויהיו דיונים מרתקים ויהיו עם אנשים מענינים זו דלת מסתובבת הולכים וחוזרים . כשחוזרים חוזרים אחרים עם פחות אנרגיות וחשק להפר את מרקם הטימטום. דוקא הותיקים האחרים דוממים והיו פעילים יותר בעבר עם ראיה רחבה יותר ותובנות שיכולות לתרום ולהעשיר. מה שהכי מדהים שהיו ארועים סולידיים, פחות ממוסחרים לטובת הכרות וכל הפרסונות הכלובניות הפכו באחת במציאות לקסם מהלך אולי צריך לחדש ערבי קריאה באחד ממרתפי ישראל זה גם פתרון לעשית ענין. מה זה "ניהול חזק" ילדה/ילד שלפני יומיים החזיקו לראשונה שוט וזורקים אנשים מפורום משכרון כח/ עבד כי ימלוך? או ניהול פלורליסטי שמסוגל להכיל ים רחב של עמדות סגנונות ודעות בלי שזה יגע בהם אישית. היה כזה פורום באתר הדנגן זל. גם בפורום תפוז היה ניהול כזה שאיפשר הכל מהכל כולל בין היתר משפט שדה למסטר אור עוד לפני ההליך הפלילי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 19 בדצמ׳ 2025
הצעת שיפור לבעיית השעמום - משפטי שדה
|
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
יהיו שאלה של זמן אבל יפה שנתפסת לזה
|
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Curious B • 19 בדצמ׳ 2025
כחש כתב/ה: Curious B כתב/ה: אולי לא הבנתי משהו מדברייך, אבל איך מסתדר מצד אחד שיח לא שיפוטי ובריוני ומצד שני לא מייגע מרוב רגישות?
אני, אישית, סולדת מהאמירות לגבי אנשים קינקים או "לא בדסמים" מספיק שמזהמים את הכלוב, בעיקר כי אני מזהה את עצמי ככזאת. וואלה, אותי זה מעליב שבייסיקלי אומרים לי תעופי מפה כי את לא מספיק x או y. בעיניי זה שיפוטי ובריוני. זו רגישות יתר בעינייך? אני חושבת שהדוגמא שהבאת היא בדיוק מה שאני נגד, לא בעד. מה שציינת שמשתמשים כאן כתבו זה לא ביקורת, זו בריונות. זה ליטרלי לשפוט אנשים על מי שהם ולהגיד להם שהם לא שייכים. (אגב, אני ממש איתך בדעה וכמו שאת מרגישה ששופטים אותך, אני בטוחה שיש אנשים שחושבים שאני לא מספיק.. וואטאבר. ולאנשים האלה אציע בסובלנות והכלה בהסכמה לדחוף מקל לתחת (: ) אבל, יש הבדל ענקי בין שיפוטיות כזו לבין להגיד - ואני אקח את הדוגמא שלך, של האבושים, כי ראיתי שהתייחסת לזה בתגובה אחרת : אני לא מתחברת לקינק של אבושים. לא אוהבת איך הוא משתלט על המרחב הזה. אני חושבת שהנוכחות שלו משנה את האופי של הכלוב. זו ביקורת לגיטימית. היא לא נעימה, אבל היא לגיטימית - כי היא עוסקת בתופעה, לא באנשים. מבינה את ההבדל? לגיטימי בעיניי לדבר על תופעות. לגיטימי להביע ביקורת חדה. לא לגיטימי לרדת לרזולוציה של האנשים עצמם. וכשאני מדברת על תופעות, אני לא צריכה שמישהו יתקטנן איתי על הניסוח: את לא כתבת ״לדעתי״ את הכללת. את צריכה לנסח את זה ברגישות יותר. זו הרגישות המעייפת שאני מדברת עליה. זה חונק שיח. אני יכולה להגיד שהקינק המסוים הזה משתלט על המרחב בלי לעטוף את זה בעשרים הסתייגויות. אני לא יכולה להגיד שמי שעושה את זה לא באמת בדסמי. זה בעיניי ההבדל בין שיח לבין בריונות. ולדרוש לא לעסוק באנשים.. זה לא רגישות יתר, זה בסיסי. כן, אני מבינה מה את אומרת. אבל אני חושבת שגם שמי שמדבר על "לא מספיק" גם מתייחס לזה כתופעה שמשנה את פני הכלוב. זה לא שמישהו באמת אמר לי את זה, לפחות לא בפני רבים. הטענה השלטת היא "יש פה יותר מדי וניליים או קינקיים ולכן אני כבר לא מרגיש/ה בנוח" - אבל הטענה הזו גורמת לי להרגיש לא בנוח. כי אני פה, בין אם אני מספיק בדסמית או לא. אז האם זה ביקורת לגיטימית או שזה קצת בריוני, כי זה בעצם אומר שאין מקום לאנשים כמוני במרחב הזה? זה לא כזה פשוט כנל לגבי מה שאת מכנה "אבושים" - אגב אני לא סובלת את המילה אבוש אבל כנראה אנחנו מדברות על אותו קינק בגדול - מעניין אותי למה את חושבת שהנוכחות שלו משנה את הכלוב? ולמה זה רע? האם אין מקום לעוד סוגי קינק בכלוב? אני לא חושבת שזו בריונות, אבל יש בזה מין תפיסה מובנית כזאת של "אם זה קינק שאני לא מתחברת אליו, הוא לא צריך להיות פה" וזה קצת מפריע לי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
אבוש דדי אבא אבושקי. זה לא קינק אלא אסטרטגית שיווק אופנתית. זה פייק אבל מוכר וצד הרבה נשים . למה פייק כי כמו הקיירגיבר שפתאם צצ באופנה הוא תמיד היה וישנו בכל קשר שליטה. אבהות מעצימה ומכילה יותר או פחות מעל או מתחת לפני השטח. מעולם לא קראו לזה בשם. בכל שולט יש אלמנט אבהי היררכי מודע או פחות.
מספיק שאחד התחיל לשווק את זה כמותג כמו עם אפנת הכלבה על ארבע גורונת פושפושונת, וזה שרפה בשדה קוצים כולם משווקים אבא. מעבר לקטע של עריות שלי אישית לא בא טוב. זה פשוט לא קינק אותנטי הוא משרת ציד נשלטות . לגבי בריונות וקבלת האחר . האתר מכיל ונילים גמורים עד שהם מנסים להכפיף את מישנתם כאמת גמורה או מבקרים בבוטות וחוסר קבלה אלמנטים שאחרים כן נהנים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Curious B • 19 בדצמ׳ 2025
הוא כתב/ה: אבוש דדי אבא אבושקי. זה לא קינק אלא אסטרטגית שיווק אופנתית. זה פייק אבל מוכר וצד הרבה נשים . למה פייק כי כמו הקיירגיבר שפתאם צצ באופנה הוא תמיד היה וישנו בכל קשר שליטה. אבהות מעצימה ומכילה יותר או פחות מעל או מתחת לפני השטח. מעולם לא קראו לזה בשם. בכל שולט יש אלמנט אבהי היררכי מודע או פחות.
מספיק שאחד התחיל לשווק את זה כמותג כמו עם אפנת הכלבה על ארבע גורונת פושפושונת, וזה שרפה בשדה קוצים כולם משווקים אבא. מעבר לקטע של עריות שלי אישית לא בא טוב. זה פשוט לא קינק אותנטי הוא משרת ציד נשלטות . לגבי בריונות וקבלת האחר . האתר מכיל ונילים גמורים עד שהם מנסים להכפיף את מישנתם כאמת גמורה או מבקרים בבוטות וחוסר קבלה אלמנטים שאחרים כן נהנים. אני חושבת שאתה גם מאוד משטח את הקינק הספציפי הזה, וגם מאוד מזלזל בנשים/נשלטות ובאינטליגנציה שלנו. לא יודעת למה החלטת שזה לא קינק אותנטי. עבורי הוא אותנטי מאוד ויש בו אלמנטים מאוד ספציפיים שאני מתחברת אליהם. זה שיש בכל שולט אלמנט אבהי והיררכי זה אחלה, אבל זה לא אותו דבר כמו ddlg. יש בזה עוד הרבה דברים, כמו להתחבר למרחב הליטלי/מידלי ועוד כל מיני. סבבה שיש אולי אנשים שמנצלים את זה, כמו כל קינק אחר שאפשר לנצל או לזייף. לא רואה את ההבדל בין זה לבין פינדום, לצורך העניין. יש כאלה שעושות בשביל כסף, ויש כאלה שזה באמת מחרמן אותם/ן. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
אני חושבת שאתה גם מאוד משטח את הקינק הספציפי הזה, וגם מאוד מזלזל בנשים/נשלטות ובאינטליגנציה שלנו
זו תגובה בריונית או מתלהמת . במה ההשטחה או הזילזול. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Grey / Green • 19 בדצמ׳ 2025
הכלוב לא נהיה משעמם.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
מילים מילים(שולט) • 19 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: אבל אני חושבת שהרבה דברים באמת לא נידונים פה בגלל שני הקצוות האלה: מצד אחד פחד לשתף בקינק שלך שלא יחשבו שאתה פריק ומצד שני, רגישות מאוד גבוהה כך שכל ביקורת נחווית מיד כקינק שיימינג. (ואולי בצדק?) זה לא היה ככה תמיד? בכל מרחב דיון, בכל קבוצה, יהיו נושאים בקונצנזוס ונושאים בשוליים. נראה לי שזה נכון בהגדרה. ובכל מרחב יהיו היעלבויות שנובעות מאגו שברירי וכישורי דיון תקולים, כי למרות הנסיונות הנואשים שלי להעביר את החוק שמכריח את כולם לעשות תואר בפילוסופיה ושלוש שנים של דיבייט אוניברסיטאי כתנאי יסוד לזכות לצאת מהבית, עדיין לא הצלחתי. אז אני לא בטוח שאני קונה את הדיבור על הרגישות הגבוהה של הדור הזה. עדיין דומה לי מדי לסבא שמתלונן על מוזיקת ראפ. פרלין כתב/ה: זה עלינו, להיות מגיבים קצת יותר עדינים ואז אולי כן יתפתחו פה שיחות משמעותיות? זה תמיד עלינו – בלי קשר לכלוב או לבדס"מ – לתרגל סקרנות ומיומנויות הקשבה ותקשורת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
Antimatter(נשלט) • 19 בדצמ׳ 2025
הכלוב שינה את אופיו עקב חילופי פרסונות בולטות וכניסת אחרות.
הוא לא משעמם אלא שונה. בין שלל מתכוני הקובה במיה (שזה טעים מאוד מאוד בלי קשר) והפיכת המקום לפייסבוק, ללא כל קישור למהותו הבסיסית של האתר, אפשר למצוא גם בלוגים מהממים שקשורים בעבותות אל מהותו של האתר. מי הם אותם בלוגים? אנהג לפי שני החוקים הראשונים בעולם העסקים: הראשון, אל תגלה כל מה שאתה יודע. השני, ..... בהצלחה בחיפוש |
|
|