בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

חזרה לכלוב אחרי חודשים - הכאב שבלראות אותה שוב

TheCollarmaker​(שולט)
לפני שבוע • 15 בינו׳ 2026

Re: הן נשמעות ילדותיות, אבל הן לא...

TheCollarmaker​(שולט) • 15 בינו׳ 2026
Shish כתב/ה:
TheCollarmaker כתב/ה:
המכשפה בג'ינס כתב/ה:
התקרבנות מעולם לא נראתה פחות סקסית.
תתמודד!
החוסן הנפשי בדרך!

השיפוט הזה דוחה. לקרוא לזה “התקרבנות” זה פשוט חוסר רגישות וזלזול.
ולשים את זה בפורום מבחינתי זו לא חולשה זה בדיוק חלק מההתמודדות והחוסן.
הסיסמאות של תתמודד, הן ילדותיות

ספציפית זו נכתבה באמת בצורה שיפוטית ואפילו פוגענית, אבל אם תסתכל מעבר למילים, יש שם מסר של אמת. אתה נדרש ותידרש להתמודד. אתה נאלץ ותיאלץ לבחור. לחיות את הכאב שוב ומחדש, או להמשיך הלאה. התקרבנות היא מילה שגם אותי מעצבנת, מותר לנו להרגיש שנפגענו או שכואב לנו, אבל בסופו של יום החוסן הנפשי מחוייב במציאות אם אתה רוצה לחיות חיים טובים ומפותחים רגשית. זו או זה או ניתוק ואדישות. בהצלחה בהתמודדות.

קראתי, ואני אגיד ישר
הדרך שבה זה נכתב משיפוטית ומההקטנה, זה בדיוק מה שלא מקדם חוסן אלא סוגר אנשים.
לתת מקום לרגש, לדבר, לפרוק, לעבד זה לא “התקרבנות” מבחינתי, זו התמודדות.
מי החליט שהדרך היחידה להתמודד היא להשתיק את זה ולזרוק סיסמאות כמו “תתמודד”?
יש אנשים שמתמודדים דרך פעולה ויש אנשים שמתמודדים דרך מילים, ושני הדברים לגיטימיים.
חוסן אמיתי לא נבנה מהדחקה או מביטול, הוא נבנה מהיכולת להרגיש ואז לבחור איך ממשיכים הלאה.

אבל בלי קשר לכל מה שנכתב אני מעריך מאוד שקראת וכתבת, גם אם אני לא מסכים עם תוכן המלל אני שמח שהגעת לפה, זה לגמרי עוזר לי בבניית החוסן
תודה
ve-ra
ve-ra • 15 בינו׳ 2026
זה פרסום מאוד מאוד טוב! כל הכבוד שפרסמת ובהצלחה בהתמודדות ובהתחסנות
TheCollarmaker​(שולט)
ve-ra כתב/ה:
זה פרסום מאוד מאוד טוב! כל הכבוד שפרסמת ובהצלחה בהתמודדות ובהתחסנות

תודה רבה רבה יקירתי , ממש מעריך את החיזוק שלך icon_smile.gif
the rain song
the rain song • 15 בינו׳ 2026
מוכר. כולל ה"מעקב" אחרי הנוכחות באתר.
פרידות זה חרא של דבר.
אני בעד לחוות את הכאב והעצבות במלואם. לא לברוח מזה ולא להפוך אף אחד ל"אקס מיתולוגי". למצות וכן, בודאי שצריך להתמודד ולהתגבר. לפעמים גם בעזרת איש מקצוע, אם צריך.
זה עובר מתיישהו. מגיע הרגע שזה כבר בכלל לא מעניין ומתחילים לרצות להכיר אנשים חדשים. הכאב פוחת לאיטו.
אי אפשר לברוח מזה. אבל אפשר לזכור ולהתנחם בעובדה שזה יעבור.
לבכות זה מצויין
TheCollarmaker​(שולט)
the rain song כתב/ה:
מוכר. כולל ה"מעקב" אחרי הנוכחות באתר.
פרידות זה חרא של דבר.
אני בעד לחוות את הכאב והעצבות במלואם. לא לברוח מזה ולא להפוך אף אחד ל"אקס מיתולוגי". למצות וכן, בודאי שצריך להתמודד ולהתגבר. לפעמים גם בעזרת איש מקצוע, אם צריך.
זה עובר מתיישהו. מגיע הרגע שזה כבר בכלל לא מעניין ומתחילים לרצות להכיר אנשים חדשים. הכאב פוחת לאיטו.
אי אפשר לברוח מזה. אבל אפשר לזכור ולהתנחם בעובדה שזה יעבור.
לבכות זה מצויין

וואו כן… את כתבת את זה בול.
כולל זה של לא להפוך אף אחד לאקס מיתולוגי זה אחד הדברים הכי חשובים, כי זה רק תוקע אותך בתוך סיפור שלא נגמר.
אהבתי גם את הגישה שלך ללהרגיש את זה עד הסוף ולא לברוח.
לבכות זה לגמרי ריפוי, לא חולשה.

ותודה על התזכורת שזה באמת עובר מתישהו… ולשמוע את זה ממישהי שמדברת ככה נקי זה עושה טוב. 🌹
תודה
מילים מילים​(שולט)
מילים מילים​(שולט) • 15 בינו׳ 2026
מדיה חברתית ותוכנות מסרים מיידיים (הכלוב הוא קצת משניהם) הופכים את כולנו לסטוקרים בעל כורחנו, וזה לא תמיד בריא נפשית. זה גם ככה קשה להתמודדות לרוב האנשים רוב הזמן, ובכל זאת היתרונות נחמדים ושווים את המחיר. במקרים מסוימים זה מוביל להתמכרות של ממש. האורגניזם האנושי לא אמור להתקיים בידיעה שמישהי בצד השני של העיר שאני נמשך אליה ויש לי עניין רגשי לא סגור איתה התעוררה ונכנסה לאתר אינטרנט שנועד בין השאר לשתף ולחפש חוויות מיניות. במקרים כאלה חסימה היא אקט סביר והגיוני. אתה לא "סוגר דלת", אתה דואג לבריאות הנפשית שלך בפורום דיגיטלי שלא מעוצב להקל עליך באספקט הזה.
חיוך מלנכולי​(קינקי)חשבון מאומת
חיוך מלנכולי​(קינקי)חשבון מאומת • 15 בינו׳ 2026
כולנו בני אדם, לגטימי לגמרי גם הכאב וגם הסקרנות, זה הכל חלק ממסע ההחלמה
TheCollarmaker​(שולט)
חיוך מלנכולי כתב/ה:
כולנו בני אדם, לגטימי לגמרי גם הכאב וגם הסקרנות, זה הכל חלק ממסע ההחלמה

תודה יקירי🙏🏻
TheCollarmaker​(שולט)
מילים מילים כתב/ה:
מדיה חברתית ותוכנות מסרים מיידיים (הכלוב הוא קצת משניהם) הופכים את כולנו לסטוקרים בעל כורחנו, וזה לא תמיד בריא נפשית. זה גם ככה קשה להתמודדות לרוב האנשים רוב הזמן, ובכל זאת היתרונות נחמדים ושווים את המחיר. במקרים מסוימים זה מוביל להתמכרות של ממש. האורגניזם האנושי לא אמור להתקיים בידיעה שמישהי בצד השני של העיר שאני נמשך אליה ויש לי עניין רגשי לא סגור איתה התעוררה ונכנסה לאתר אינטרנט שנועד בין השאר לשתף ולחפש חוויות מיניות. במקרים כאלה חסימה היא אקט סביר והגיוני. אתה לא "סוגר דלת", אתה דואג לבריאות הנפשית שלך בפורום דיגיטלי שלא מעוצב להקל עליך באספקט הזה.

האמת שאני מבין כמה הרשתות האלה עושות לנו בלגן בראש… לפעמים הידיעה שהיא אונליין או מופיעה לי מול העיניים ישר מכניסה אותי ללופ שלא תמיד בריא לי.
אז אני לא חוסם ולא סוגר דלת, פשוט משתדל לקחת קצת צעד אחורה ולהיות יותר בריא עם זה 🙏
תודה על המחשבה ❤️
שוסי
שוסי • 15 בינו׳ 2026
המכשפה בג'ינס כתב/ה:
התקרבנות מעולם לא נראתה פחות סקסית.
תתמודד!
החוסן הנפשי בדרך!

איזו תגובה גועלית.
היית מגיבה ככה לנשלטת?