אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

mariter
לפני 5 ימים • 15 בינו׳ 2026
mariter • 15 בינו׳ 2026
הלוואי,
ובהחלט משהו שאני רוצה לעשות בזוגיות הבאה שלי
ולא את הדברים הקלים
אני רוצה לשים לה את השיט הכי דפוק שמגרה אותי ולשמוע מה היא חושבת על זה ❤️
אד הוק
לפני 5 ימים • 16 בינו׳ 2026
אד הוק • 16 בינו׳ 2026
אם זה עושה לכם את זה, בטח. אם לא, אז אל. איך זה שונה מכל דבר אחר?
Into​(נשלטת)

Re: שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

Into​(נשלטת) • 16 בינו׳ 2026
כלבונת סקרנית כתב/ה:
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
היי רציתי לשאול מה אתם חושבים – האם זה ליגיטימי לראות פורנו ביחד ? או לשלוח פורנו וגיפים אחד לשני יש פה זוגות שעושים את זה ? רואים פורנו ומאוננים ביחד ?
משהי שיצאתי איתה שולחת לי הרבה גיפים וסירטי פורנו שעושים לה את זה ואפילו פעם אחת היא הציעה לי לבוא לראות איתה פורנו ולאונן... לא יודע אם זה נכון או לא ?

אין על לצפות בפורנו ביחד ( בעיקר חובבני, כן... דברים אמיתיים ולא מזויפים) זה מגרה בטירוף ומפתח המון רעיונות ופנטזיות
זה חמוד שיש אנשים שעדיין מאמינים שחובבני זה זוגות אמיתיים לגמרי וששום דבר שם לא מזויף
ve-ra
ve-ra • 16 בינו׳ 2026
יכול להיות שהשאלה נובעת מחוסר נוחות- נדמה לך שאם היא מתעסקת בפורנו כשאתם יחד, הגירוי שלה מגיע מהפורנו ולא ממך. אני מבינה נכון את החשש שלך?
Darkbutterfly
Darkbutterfly • 16 בינו׳ 2026
ברייה כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
מה שמדהים זה שגם יש כאן שימוש במקף הארוך שלא מופיע במקלדת, מה שמעיד על שימוש ב AI, וגם יש כאן רווח לפני סימן שאלה.

זה כאילו שהעברת את זה תחת בינה מלאכותית שתתקן לך שגיאות הקלדה, ואז עברת ידנית והכנסת שגיאות בכוונה בכל זאת.

— פעמיים מינוס על המקלדת —
שמחתי לעזור, ברוס ❤️

באנדרואיד, כשלוחצים ארוך על מקש המינוס יש לך אפשרויות שונות של רווחים.
כגון: – / — .
ve-ra
ve-ra • 16 בינו׳ 2026
אולי תקחו את דיון המקפים המאוד מעניין למקום אחר?
הוא לא רלוונטי לשאלה שנשאלה
Vavilon​(שולט)

Vavilon​(שולט) • 16 בינו׳ 2026
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
האם זה ליגיטימי לראות פורנו ביחד ?

כן
כלבונת סקרנית​(נשלטת)​{תומר ההוא}

Into כתב/ה:
כלבונת סקרנית כתב/ה:
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
היי רציתי לשאול מה אתם חושבים – האם זה ליגיטימי לראות פורנו ביחד ? או לשלוח פורנו וגיפים אחד לשני יש פה זוגות שעושים את זה ? רואים פורנו ומאוננים ביחד ?
משהי שיצאתי איתה שולחת לי הרבה גיפים וסירטי פורנו שעושים לה את זה ואפילו פעם אחת היא הציעה לי לבוא לראות איתה פורנו ולאונן... לא יודע אם זה נכון או לא ?

אין על לצפות בפורנו ביחד ( בעיקר חובבני, כן... דברים אמיתיים ולא מזויפים) זה מגרה בטירוף ומפתח המון רעיונות ופנטזיות
זה חמוד שיש אנשים שעדיין מאמינים שחובבני זה זוגות אמיתיים לגמרי וששום דבר שם לא מזויף

יש מספיק אנשים בעולם שזה פשוט מדליק אותם לעשות סקס, להנות, לצלם ולשתף... פשוט צריך לדעת איפה לחפש ואיך 😘