|
|
לפני 10 שעות •
24 במרץ 2026
Re: למה?
לפני 10 שעות •
24 במרץ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 24 במרץ 2026
► ve-ra כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: למה לדעתכם אין ערבי maledom ?
🔥 חברים חברים, למה לכם כי תתקוטטו ׳ערבי׳- ar-vei ולא ׳ערבי׳- ara-vi אבל אתם יכולים להמשיך. זה מרענן לא נכוןןןן, לא קראתי את התגובות אבל... נעשה פה בלבול בין ערב-י ל-ער-בי?? ישונה ל: מפגשי maledom 🍷🍷 |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 10 שעות •
24 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: יש בגדול יותר פמדום ממיילדום, לא? להתרשמותי דווקא יש הרבה יותר מיילדום. רק חסר מישהו שירים את הכפפה (טיצ'ר, אני לא רומז כלום, מה פתאום). טיצ'ר טיצ'ר טיצ'ר 🙏🙏🙏 כי מגיע לכם את ומהטוב ביותר 💙 |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 9 שעות •
24 במרץ 2026
Kitty frank • 24 במרץ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: למה לדעתכם אין ערבי maledom ?
🔥 חברים חברים, למה לכם כי תתקוטטו ׳ערבי׳- ar-vei ולא ׳ערבי׳- ara-vi אבל אתם יכולים להמשיך. זה מרענן לא נכוןןןן, לא קראתי את התגובות אבל... נעשה פה בלבול בין ערב-י ל-ער-בי?? ישונה ל: מפגשי maledom 🍷🍷 אופסי דייזי |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 9 שעות •
24 במרץ 2026
פישוטו • 24 במרץ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: למה לדעתכם אין ערבי maledom ?
🔥 חברים חברים, למה לכם כי תתקוטטו ׳ערבי׳- ar-vei ולא ׳ערבי׳- ara-vi אבל אתם יכולים להמשיך. זה מרענן לא נכוןןןן, לא קראתי את התגובות אבל... נעשה פה בלבול בין ערב-י ל-ער-בי?? ישונה ל: מפגשי maledom 🍷🍷 חחחחח קמתי עצבני מאזעקות 😅😅😅 |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 9 שעות •
24 במרץ 2026
זוג פלוס(שולטת) • 24 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: ► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: לא לפני שתתן לי תגובה אנדרו טייטית מעניין. ראיתי שאתה נשלט. אתה חושב שזה בלתי נמנע לנשלטים להזדהות עם טיעונים נשיים/פמיניסטיים? באמת אני שואל. יכול להיות אנדרו טייט נשלט להבנתך? שחרר ממה שמעמיד לי - זה לא רלוונטי לשיח. הטיעון שלי לא קשור לפמיניזם ולא קשור לשליטה. דובר פה על מיילדום - שליטה גברית. החברה הערבית = חברה בשליטה גברית. בהחלט הגיוני לי שבחברה כזו הצורך בפריקה אלטרנטיבית מסוג בדסמ מיילדום ישאף לאפס. כי אין שום בעיה לחיות בצורה הזו מבלי לשים על זה תווית או להשתתף באיזושהי קהילה. גבר נשוי יכול לעשות מה שהןא רוצה עם אשתו - לא יגידו לו כלום. דווקא בחברות כאלה אתה תראה יותר הטיה לכיוון הפמדום מבחינת סטיות - כי זה משהו שאנשים יתקשו עד מאוד להגשים. פישו...פשוט היה צריך לנקד. עַרְבֵי...מלשון ערב (בוקר, צהריים, ערב) לא מיגזר. |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
שוסי • 24 במרץ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: כנראה שבחברה שעדיין מדכאת ושולטת בנשים אין כלכך צורך בבגדי העור והאביזרים יש לך את הגירסא הסימפית של זה? חח אתה קריקטורה של אינסייל מצוי. |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
שוסי • 24 במרץ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: לא לפני שתתן לי תגובה אנדרו טייטית מעניין. ראיתי שאתה נשלט. אתה חושב שזה בלתי נמנע לנשלטים להזדהות עם טיעונים נשיים/פמיניסטיים? באמת אני שואל. יכול להיות אנדרו טייט נשלט להבנתך? אתה טוען שלהיות נשלט זה נשי? |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
שוסי • 24 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► LowCarb כתב/ה: ► olivia r כתב/ה: זה שיש תופעה שאינסלים ודומיהם חושבים שהם בעצם שולטים בבדסמ, זו כבר סוגיה אחרת. תמיד מדהים אותי בכל פעם מחדש איך המילה "אינסל" הפכה להיות נשק לביוש, והיא נשלפת ממש מיידית עם החשיפה הראשונית לדעה שלא עולה בקנה אחד עם פמיניזם עכשווי. גם את וגם פישוטו מאד נעלבתם כשציינתי את הנשלטות שלו, למרות שכל הגיון בריא יכול לשער קשר בין רצון להכפפה מינית לנשים חזקות לבין הכפפה תודעתית. ושוב- שאלתי, לא קבעתי עובדה. לקרוא לשאלה הזאת בלתי לגיטימית זה מגוחך. עוד נקודה למחשבה - בדרך כלל אנשים מתעצבנים ונעלבים כשהם שומעים אמת. כמו כן, לדעתי אנשים מחזיקים בדעותיהם גם בהקשר של מה שיש להם בין הרגליים, כלשונך. אני מבסס את הדעה הזאת על נסיוני האישי, כמוך. זאת התרשמותי. ואכן יש מוטיבים אנטי-פמיניסטיים ניכרים בהרבה נשלטות שהכרתי. פשוט קשה ליישב בכפיפה אחת רצון להיות כלבה של גבר דומיננטי, ופנטזיות אונס ואימפקט עם פמיניזם לוחמני פופולרי. בואו לא נעמיד פנים. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה קשה. צריך להתפתל פה. ואם זה מקומם אתכם, כל אחד מסיבותיו הוא, אין לי ממש בעיה עם זה. בקשר לשאלה של השרשור: אני חושב שמתאימה פה פרפרזה על השנינה הידועה של ווילד: אנשים מתלהבים כשתוכי מדבר כמה מילים, אבל בכלל לא מתרשמים כשאני אומר משפט שלם. לראות גבר שולט זה לא מרשים. זה מצופה. זה טבעי. השורשים של הדינמיקה הזאת עמוקים בכל התרבויות, ועדיין בחלקים גדולים של העולם זה מאד שכיח. אישה, לעומת זאת, זה לא מצופה, לא טבעי, אין לזה תקדימים תרבותיים, ורק במערב זה מתחיל להיות מקובל בשנים האחרונות. לכן אנשים עדיין מתרגשים כשהם רואים את זה. כמו שלהבדיל מתלהבים כשרואים גבר עם עגלת תינוק, גבר שעובד בגן ילדים, וכדומה. לשקר ש"כולנו שווים" אין רגליים, ולכן הוא לא צומח מהארץ. ולא משנה שבתרבות המערבית האישה מקבלת הרבה יותר זכויות ונדרשת להרבה פחות חובות מהגבר. הפמיניזם עדיין לוחמני, למרות שהקרב הוכרע. אני מקווה שהמטוטלת כבר מתחילה לחזור, ואכן השמרנות צוברת כח בעולם, ובשאיפה נגיע לנקודה בה כולם יהיו מרוצים. אני לא יודע לומר מה עוצמת הקורלציה, ככל שהיא קיימת, בין נטייה בדסמית לבין אימוץ דעות מסוימות בנוגע לפמיניזם. לא זיהיתי כזו במיילדום, ערבי או לא ערבי. להתרשמותי יש המון נשלטות פמיניסטיות (מהסוג הקלאסי כמו גם הרדיקלי) והן לא מתקשות ליישב בין הדברים. גם שולטים, ככל שראיתי, מחזיקים בשלל עמדות שונות ומשונות בנושא. שולטות, שוב להתרשמותי האישית בלבד, נוטות יותר לכיוון פמיניזם מן הסוג הלוחמני, למרות שגם אצלן יש שונות. מה שמביא אותנו למושא השאלה המקורי, נשלטים. מי שבילה די זמן בכלוב יודע שהתופעה של נשלטים שיסכימו עם כל מה ששולטת אומרת היא עובדה. שולטת יכולה לכתוב "טיהי, דרסתי יתומים הבוקר!" ויהיו נשלטים שיגיבו "איזה יופי, הלוואי עליי" ויתווכחו עם מי שיטען שלא יפה לדרוס יתומים. כנ"ל בנוגע לעמדות שמאדירות נשים או מצדיקות כל טענה קיפוחית מצדן. כמה מהנשלטים הם כאלה? לא יודע. האיכותיים שבהם בוודאי שאינם. האם הם באמת מאמינים בזה או רק מתחנפים? לא יודע. משער שמשקל ההתחנפות גבוה ממשקל האמונה. אצל אחרים יתכן שזה מעצים את הפנטזיה הפמדומית. באופן כללי, אני חושב שעדיף להתייחס לדבריו של אדם ולא לכך שהוא אומר אותם בפוטנציה עקב היותו נשלט או אינסל או ערבי. אני מהמרת שמעל 80 אחוז ממי שמציג את עצמו כשולט כאן, פשוט רוצה שיגעו לו בבולבול/ ידחפו לו דברים לתחת. למעשה, כמעט ולא יצא לי לדבר כאן עם "שולטים" שהם לא בעצם נשלטים שבחרו בדרך כזו כדי להגיע למצב שיגעו להם בבולבול. |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 7 שעות •
24 במרץ 2026
הוא(שולט) • 24 במרץ 2026
מעשית, אם הכוונה לקבל השראה וידע מסשנים ודינמיקות
אז לא חייבים מסיבה או למסחר היו בעבר לא מעט ארועים של הדגמות לימוד ואינטראקציות שהיו מאד מעשירים זה חצה גילאים מגדרים ואזורי חיוג |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
24 במרץ 2026
לפני 5 שעות •
24 במרץ 2026
► הוא כתב/ה: מעשית, אם הכוונה לקבל השראה וידע מסשנים ודינמיקות
אז לא חייבים מסיבה או למסחר היו בעבר לא מעט ארועים של הדגמות לימוד ואינטראקציות שהיו מאד מעשירים זה חצה גילאים מגדרים ואזורי חיוג זה לא סותר... אפשר גם וגם אבל מטרת הפוסט שלי היתה לגבי מסיבה 💃💃💃 |
|
|