בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

משיכה בבדסמ

beneath you
לפני שבוע • 19 באפר׳ 2026

משיכה בבדסמ

beneath you • 19 באפר׳ 2026
שאלה לשולטות, האם חשובה לכו משיכה לנשלט כתנאי בסיסי בדומה למערכות יחסים ווניליות, והשליטה היא רובד נוסף שיכול להתקיים רק מעל הבסיס הוונילי? או חשובה בעיקר התאמה בדסמית בין מה שאתן בתור שולטות (כל אחת ואחת לגופה) מחפשות להשיג?
לי בתור נשלט משיכה מינית לשולטת חשובה מאוד אבל היא משיכה מסוג אחר, שולטות שלא הייתי נמשך אליהן בהקשר של מערכת יחסים וונילית ,כשהן שולטות התפקיד הוא זה שגורם לי להימשך אליהן ומאוד מאוד.
shirazbar shirazbar​(שולטת)
לפני 9 שעות • 26 באפר׳ 2026
shirazbar​(שולטת) • 26 באפר׳ 2026
כי אין לך בעיה לנצל מישהי שאתה לא באמת נמשך אליה "ונילית" לצורך משחק שליטה( ציטוט שלך). אתה קורא לזה "משיכה אחרת". אני חושבת שראוי שאותה אחת תדע שאילולא החלק הזה בה, לא היית מקיים עמה שום אינטרקציה מינית ולא היית רואה בה פרטנרית לדייט אפילו.
אבל בטח לא תגיד, אחרת מי תרצה.
זה לא רק אתה, זאת תופעה ששמעתי עליה כאן שאין לגברים בעיה לפגוש כל שולטת ולא משנה איך היא ניראת כל עוד היא תממש לו פנטזיה וההמשך ברור.
וכשאני שואלת אותם מדוע נגמר, התשובה הקבועה היא: לא באמת נמשכתי אליה. פשוט איכס.
    התגובה האהובה בשרשור
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
לפני 4 שעות • 27 באפר׳ 2026
Bluecollar​(שולטת) • 27 באפר׳ 2026
shirazbar כתב/ה:
כי אין לך בעיה לנצל מישהי שאתה לא באמת נמשך אליה "ונילית" לצורך משחק שליטה( ציטוט שלך). אתה קורא לזה "משיכה אחרת". אני חושבת שראוי שאותה אחת תדע שאילולא החלק הזה בה, לא היית מקיים עמה שום אינטרקציה מינית ולא היית רואה בה פרטנרית לדייט אפילו.
אבל בטח לא תגיד, אחרת מי תרצה.
זה לא רק אתה, זאת תופעה ששמעתי עליה כאן שאין לגברים בעיה לפגוש כל שולטת ולא משנה איך היא ניראת כל עוד היא תממש לו פנטזיה וההמשך ברור.
וכשאני שואלת אותם מדוע נגמר, התשובה הקבועה היא: לא באמת נמשכתי אליה. פשוט איכס.

מדבר על חוסר משיכה במובן הבסיסי שלו ומוסיף "כל אישה לגופה"
Master Bruce Master Bruce​{©}
לפני שעתיים • 27 באפר׳ 2026
Master Bruce​{©} • 27 באפר׳ 2026
אני כשאני קורא על אנשים שעושים בדסמ בלי משיכה: