|
|
אתמול •
18 ביולי 2026
אתמול •
18 ביולי 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 18 ביולי 2026
אם החכמתי מהדיון או שממש בא לי להחכים אחרים בתשובה שלי אז זו שאלה מתמימות. כל השאר מטרחנות.
|
|
|
|
|
אתמול •
18 ביולי 2026
אתמול •
18 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 18 ביולי 2026
זה תלוי האם אתה קושר נשים עם עצמות שבורות או לא.
|
|
|
|
|
אתמול •
18 ביולי 2026
אתמול •
18 ביולי 2026
זאלופון(שולט) • 18 ביולי 2026
אם היינו מבדילים הפורומים היו שוממים
|
|
|
|
|
אתמול •
18 ביולי 2026
אתמול •
18 ביולי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 18 ביולי 2026
כאילו, כן, מצחיק וזה,
אבל בכנות אני חושבת שזה ההיפך. יש פוסטים שלא נכתבים פה בגלל זה ותגובות שלא נכתבות בגלל זה. תראה מה קורה בבלוגים, כמה זה אחרת. |
|
|
|
|
אתמול •
18 ביולי 2026
Re: איך אתם/ן מבדילים/ות בין א/נשים טרחניים/ות לבין א/נשים שבאמת שואלים/ות בתמימות?
אתמול •
18 ביולי 2026
הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} • 18 ביולי 2026
► Marcus Wright כתב/ה: אבל אתן מוזמנות to roast me או שלא.. אם אתן חושבות שאני יהנה מזה. . איהנה לא יהנה *מספיק טרחני בשבילך? |
|
|
| אביב נעורים |
אתמול •
19 ביולי 2026
אתמול •
19 ביולי 2026
אביב נעורים • 19 ביולי 2026
מכה עם המכוש.
תקנה m2 פחות מחצי מיליון. |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
19 ביולי 2026
Re: איך אתם/ן מבדילים/ות בין א/נשים טרחניים/ות לבין א/נשים שבאמת שואלים/ות בתמימות?
לפני 21 שעות •
19 ביולי 2026
Marcus Wright • 19 ביולי 2026
► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Marcus Wright כתב/ה: אבל אתן מוזמנות to roast me או שלא.. אם אתן חושבות שאני יהנה מזה. . איהנה לא יהנה *מספיק טרחני בשבילך? באמת שאני לא יודע איך להגיב לגאונות שלך אתה פותח איתי ערוץ תקשורת ציבורי בזמן שפרטי אני חסום אצלך. אם אני כל כך מציק לך או מפריע לך, למה? למה לפנות אלי? זה לא באמת מעניין אותי. אם תגיב אני לא אגיב בחזרה. גאון. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
19 ביולי 2026
לפני 20 שעות •
19 ביולי 2026
הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} • 19 ביולי 2026
► Marcus Wright כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Marcus Wright כתב/ה: אבל אתן מוזמנות to roast me או שלא.. אם אתן חושבות שאני יהנה מזה. . איהנה לא יהנה *מספיק טרחני בשבילך? באמת שאני לא יודע איך להגיב לגאונות שלך אתה פותח איתי ערוץ תקשורת ציבורי בזמן שפרטי אני חסום אצלך. אם אני כל כך מציק לך או מפריע לך, למה? למה לפנות אלי? זה לא באמת מעניין אותי. אם תגיב אני לא אגיב בחזרה. גאון. רוצה להתערב? |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
19 ביולי 2026
לפני 20 שעות •
19 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 19 ביולי 2026
► Marcus Wright כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Marcus Wright כתב/ה: אבל אתן מוזמנות to roast me או שלא.. אם אתן חושבות שאני יהנה מזה. . איהנה לא יהנה *מספיק טרחני בשבילך? באמת שאני לא יודע איך להגיב לגאונות שלך אתה פותח איתי ערוץ תקשורת ציבורי בזמן שפרטי אני חסום אצלך. אם אני כל כך מציק לך או מפריע לך, למה? למה לפנות אלי? זה לא באמת מעניין אותי. אם תגיב אני לא אגיב בחזרה. גאון. זה פורום כפרה, לא הבלוג שלך. כולם יכולים להגיב פה, בפעם הבאה קח זאת בחשבון |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
19 ביולי 2026
לפני 19 שעות •
19 ביולי 2026
Marcus Wright • 19 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► Marcus Wright כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► Marcus Wright כתב/ה: אבל אתן מוזמנות to roast me או שלא.. אם אתן חושבות שאני יהנה מזה. . איהנה לא יהנה *מספיק טרחני בשבילך? באמת שאני לא יודע איך להגיב לגאונות שלך אתה פותח איתי ערוץ תקשורת ציבורי בזמן שפרטי אני חסום אצלך. אם אני כל כך מציק לך או מפריע לך, למה? למה לפנות אלי? זה לא באמת מעניין אותי. אם תגיב אני לא אגיב בחזרה. גאון. זה פורום כפרה, לא הבלוג שלך. כולם יכולים להגיב פה, בפעם הבאה קח זאת בחשבון ההגיון שלי לא קיים אצלך וזה בסדר. אז אני מרשה לעצמי להסביר לך: בן אדם שחסם אותי בפרטי. משמע אני לא בא לו בטוב. עד לפה הכל בסדר. זכותו. ואז הוא פונה אלי בשאלה ישירה. אז איפה ההגיון בחסימה? הוא לא רוצה לראות את הנוכחות שלי באתר. ולא רוצה שתהיה לי גישה לנוכחות שלו. לגיטימי. אבל אז מגדיל לעשות ולפנות אלי באופן ספציפי וישיר. אז מה אם זה פורום ציבורי? אתה לא מוצא את זה קצת אירוני/דבילי/מטופש או כל האפשרויות יחד? אני אניח שאתה והוא חברים. או לכל הפחות בעלי אותה מנת משכל. שאגב. אין לי מושג אם היא שלילית או חיובית. (וכדי להסביר לך את הבדיחה, אני יודע שאין דבר כזה מנת משכל שלילית) שא ברכה. |
|
|