| אף על פי כן |
לפני 6 שעות •
26 ביולי 2026
לפני 6 שעות •
26 ביולי 2026
אף על פי כן • 26 ביולי 2026
אתר מעולה, אין מה להוסיף.
סיפוק? מאונּננים עליי חופשי פה, היש סיפוק גדול מזה??? |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 5 שעות •
26 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
26 ביולי 2026
bondman(נשלט){FLR} • 26 ביולי 2026
אתר ממש טוב.
אפילו סוג של קהילה. כלובי יצר כאן משהו שאין לו לדעתי אח ורע בכל העולם. איפה עוד אני יכול להתבטא בחופשיות ? מה לא עברתי כאן באתר. הכרתי פה את גברתי לשעבר. הכרתי פה הרבה חברות וחברים , ידידות וידידים. אפילו לא עלינו רבתי פה עם כמה…. אז תכלס אני חושב שאני מסופק מאוד מהמקום הזה. תענוג. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 5 שעות •
26 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
26 ביולי 2026
shirazbar(שולטת) • 26 ביולי 2026
אכן, האתר מספק אותי בדמות אורגזמה בכל שעה עגולה. שירות מיוחד לוותיקים
|
|
|
| Leaker(נשלט) |
לפני 5 שעות •
26 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
26 ביולי 2026
Leaker(נשלט) • 26 ביולי 2026
► shirazbar כתב/ה: אכן, האתר מספק אותי בדמות אורגזמה בכל שעה עגולה. שירות מיוחד לוותיקים זה כנראה שירות מיוחד לותיקות כי אני פה מעל 20 שנה וטרם קיבלתי את ההטבה הזאת 😂 |
|
|
| הוא(שולט) |
לפני 3 שעות •
26 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
26 ביולי 2026
הוא(שולט) • 26 ביולי 2026
אני מניח שהכוונה שביעות רצון. הייתי מאד שמח אם היתה אפשרות להוריד את הבלוג .
כשאתר קשור לזהות שלך הוא הופך לחלק מחייך בין אם אתה פעיל יותר או פחות מה גם שהוא מקור לחיבור הכרויות משמעותיות וחויות בלתי נשכחות. |
|
|
| teacher(שולט) |
לפני 3 שעות •
26 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
26 ביולי 2026
teacher(שולט) • 26 ביולי 2026
כי כמו הרבה מאוד דברים בחיים האלה, זה לא הקירות והפיקסלים, אלא האינטראקציה.
לדעתי מכל הדברים הטובים שהגיעו אלי מהאתר הזה, אין סיכוי שאני אי פעם אוכל להחזיר אפילו קצת. זוגיות ארוכה ופורה, חברים לחיים, הרפתקות אינספור וחוויות שאפשר לכתוב עליהן ספר. מצאתי פה המון שיתופי פעולה, בנינו פה פה מסיבות, סדנאות, פליי. בנינו רשתות ביטחון, ייעוצים, תמיכה, הרצאות והופעות. עזרתי ונעזרתי, לפעמים באישון לילה. ויכול להיות שזה בגלל שהתרגלתי, אבל הצורה של הכלוב היא כבר מזמן יתרון. שפה שונה, גרפית וממשקית, והרבה מאוד זרימה של האנשים לכיוון מאוד מסויים (של הבלוגים) הפכו את המקום הזה לחמים ונעים. וכן, זה לא טינדר וזה לא פייסבוק, וזה בטח לא תיקטוק או אינסטה. ונראה לי שטוב שכך. |
|
|
| moonlight dom |
לפני שעתיים •
26 ביולי 2026
לפני שעתיים •
26 ביולי 2026
moonlight dom • 26 ביולי 2026
עובדה שרבים מאיתנו הלכו וחזרו במשך השנים רק אומרת שיש פה משהו שלא מצאנו במקומות אחרים.
לא בטוחה שסיפוק זו המילה הנכונה. |
|
|
| Kitty frank |
לפני שעתיים •
26 ביולי 2026
לפני שעתיים •
26 ביולי 2026
Kitty frank • 26 ביולי 2026
רגעע, אבל מה זה אומר ותיק? זה נספר לפי כמה זמן משתמשים, או כמה זמן אחרי שהאתר הוקם הצטרפנו?
|
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני 9 דקות •
26 ביולי 2026
לפני 9 דקות •
26 ביולי 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 26 ביולי 2026
מה ההגדרה שלך לסיפוק?
יש לי פה את הבלוג לכתוב בו את הפנטזיות הכי אפלות שלי. יש לי פה חברים, שחלקם נהיו יקרים יותר משאני מוכנה לההודות. פה דיברתי לראשונה עם זה שנהיה אדוני ובעלי. האם זה מספק? יש יותר מספק מזה? האתר מבדר, מלמד, עוזר לאנשים להרגיש חלק מקהילה, נותן אפשרות להוציא דברים שלא הייתי מעיזה בעולם הונילי... לי זה יותר ממספיק. |
|
|