שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בסדמ בעולם

פעםפהפעםשם​(נשלטת)
אתמול • 31 ביולי 2026

בסדמ בעולם

פעםפהפעםשם​(נשלטת) • 31 ביולי 2026
באיזה מדינה סצנת הbdsm הכי מפותחת/מעניינת
אני רוצה בטיול אחרי צבא להקדיש משהו כמו שבוע פחות או יותר אבל מתלבטת באיזה מדינה הכי כדי
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
אתמול • 31 ביולי 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 31 ביולי 2026
אם את מחפשת לצלול אז לונדון וברלין, אם זה סתם בראבק אז מזרח אירופה.
לטירוף קיצוני יש את טוקיו, ואם את רוצה להיות רצינית, סיימי את הטיול בכיף ותגלי את הסצנה המקומית פה icon_smile.gif
הלן הדוב
לפני 22 שעות • 31 ביולי 2026
הלן הדוב • 31 ביולי 2026
הולנד/גרמניה אבל אם אתם לא דוברים את השפה יהיה לכם קשה למצוא משהו. למרות שלא חסרים ישראלים בגרמניה או שנסעו ו"בידסמו" בגרמניה.

באנגליה אני פחות מכיר.
Behemuth​(מתחלף)
לפני 20 שעות • 31 ביולי 2026
Behemuth​(מתחלף) • 31 ביולי 2026
באופן אישי אני לא הולך למקומות האלה אבל אני מכיר המון שם מהתחום. הייתי ממליץ לך על לונדון - בגלל האנגלית, כמו כן היא מפוצצת בהיצע ובגלל המצב הכלכלי הגרוע שלה היא נחשבת לזולה ביותר במערב אירופה. אם תרצי לומר מה את מחפשת אני יכול לשאול ולתת לך המלצות.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
לפני 15 שעות • 1 באוג׳ 2026
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 1 באוג׳ 2026
תבדקי גם איזה אירועים יש בפט לייף בתאריכים שאת נוסעת אולי זה גם יעזור לקבל החלטה על מקום בעולם.
MrNoOne​(מתחלף)חשבון מאומת
MrNoOne​(מתחלף)חשבון מאומת
לפני 13 שעות • 1 באוג׳ 2026
MrNoOne​(מתחלף)חשבון מאומת • 1 באוג׳ 2026
ברלין מאוד נחמדה, ו https://thecage.co.il/profile/186761
מארגנת מאנצ' בינלאומי שבועי כל יום רביעי (וגם כמה ליינים שווים ממש), שם תוכלי להכיר אנשים מהקהילה דוברי אנגלית (או עברית).
עם זאת אני חייב לומר ששבוע זה לא הרבה, ולא יודע כמה באמת תספיקי להכיר ולעשות בזמן הזה.
israel-spanko​(שולט)
לפני 13 שעות • 1 באוג׳ 2026
israel-spanko​(שולט) • 1 באוג׳ 2026
לא יודע אם זה בנישות אחרות של BDSM אבל כשזה מגיע לSpanking שום דבר לא מתחרה במסיבות וסצינה של לונדון. טיילתי שם קרוב לחודש וזה פשוט פסיכי איך האומה הבריטית קשרה עצמה לנישה הזו. לא סתם קוראים לזה חינוך אנגלי icon_smile.gif
מצטרף להמלצה לבדוק events בfetlife
Ollie​(נשלטת)
לפני 10 שעות • 1 באוג׳ 2026
Ollie​(נשלטת) • 1 באוג׳ 2026
האמת, תל אביב.

מומלץ לא לטוס במחשבה שהמקום שאין תגיעו יהיה בירת בדסמ מופלאה בהשוואה למה שאתם מכירים בארץ. זה לא המצב.
ברלין הרבה פחות בדסמית מתל אביב, מניסיוני וגם משיחות עם ישראלים שעברו לגור שם, ואפילו עם ברלינאים שהם גרמנים במקור.
ברלין מאוד פטישיסטית, יש הרבה אירועים עם בגדי עור שחורים וכאלה, אבל אין הרבה אירועים בדסמיים פרופר, עם אנשים שמסשנים.

יש שם סצנת שיבארי, אבל מבחינה טכנית היא ברמה הרבה יותר נמוכה מהסצנה הישראלית (לפחות זו שאני מכירה, סביב סטודיו מוריקאי), ויש הרבה פחות קושרים מיומנים, בהשוואה לגודל האוכלוסייה.
אבל יש הרבה יותר אירועי שיבארי. יש איזה 3 ג'אמים של חבלים בכל שבוע, אבל אין בהם הרבה אנשים שקושרים ברמה שאני אישית אחשיב לגבוהה ובטוחה עבורי כנקשרת.
בכל זאת, זה כיף ויכול למלא את הימים.
עבור תיירים שעושים שיבארי בישראל, יכול להיות ממש כיף להגיע לג'אמים בברלין ולקשור שם. עבור מי שלא יודעים שיבארי אבל אוהבים לצפות, גם יכול להתאים.

יש המון מאנצ'ים בברלין, המון. המאנץ' הבינלאומי שהזכירו פה את המארגנת שלו היה לי מאוד כיף. פגשתי אנשים מכל העולם ודיברנו על פוליטיקה 🤭
אנשים סופר חמודים.

לדעתי הכי כיף למצוא אנשים מהקהילה המקומית בכל עיר שהוא, ולנסות לפגוש אותם וללכת איתם לאירועים, או לבוא אליהם הביתה לקפה ואולי לדברים אחרים. צריך בשביל זה פרופיל פטלייף שיש בו תוכן, ועדיף חברים משותפים שיעשו את הקישור.
מי שאין לו את זה, אפשר להסתפק באירועים שפתוחים לקהל הרחב, דרך פרסומים בפטלייף, ומשם להתחיל להכיר קשרים.
    התגובה האהובה בשרשור
זאלופון​(שולט)
לפני 9 שעות • 1 באוג׳ 2026
זאלופון​(שולט) • 1 באוג׳ 2026
גם לדעתי תל אביב icon_smile.gif
ברוב בירות אירופה הסצנה עלובה עד לא קיימת, לפחות מבחינת ליינים קבועים ותדירים כמו שיש אצלנו. ברלין ולונדון הן באמת היוצאות מן הכלל, אבל לפחות מניסיוני שמים שם מיקוד יתר על פטיש ונראות במקום על עשיית בדסמ תשוקתי ומלא חיים. הדשא בישראל תמיד צהבהב משהו, אבל בהקשר הזה לדעתי הדשא של השכן ממש לא ירוק יותר.
Behemuth​(מתחלף)
לפני 4 שעות • 1 באוג׳ 2026
Behemuth​(מתחלף) • 1 באוג׳ 2026
סליחה, אבל קונאן קבע ברלין ולא מתווכחים עם קונאן