בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אשתי הפסיקה להתעניין

evillovable
אתמול • 16 באוג׳ 2026

Re: אשתי הפסיקה להתעניין

evillovable • 16 באוג׳ 2026
TheGoat כתב/ה:
אשתי ואני ביחד כבר עשור,
התחלנו בתחום בתור ילדים שעושים ״שטויות״. בהתחלה היינו מתחלפים כל הזמן.
עם השנים, גיליתי על עצמי יותר ויותר שאני נשלט, ועשינו הרבה סשנים שבהם היא שולטת.
אבל לאחרונה (שנתיים, ואחרי 2 לידות) מרגיש שהיא עושה את זה רק כדי לסמן וי ולרצות אותי (וזה ממש מפספס את המטרה), ואחרי שיחה היא הגיעה למסקנה שהיא לא מתעניינת בתחום כבר בכלל.
ניסיתי לשלוח לה חומר שיעניין אותה, וזה לא עוזר.
מרגיש כרגע שאני צריך לכבות את הרצון הזה אצלי.
מה אפשר לעשות?

היא אמרה שזה לא מעניין אותה, וכתגובה לכך שלחת לה חומר לקרוא??
כזה קסם
shirazbar​(שולטת)
לפני 15 שעות • 16 באוג׳ 2026

Re: אשתי הפסיקה להתעניין

shirazbar​(שולטת) • 16 באוג׳ 2026
היא אמרה שזה לא מעניין אותה, וכתגובה לכך שלחת לה חומר לקרוא??
כזה קסם[/quote]

בדיוק מה שהרגשתי.
היא מנסה עוד לרצות אותך וכל מה שאני קוראת זה אני אני אני.

אחרי כל לידה לקח לי מלא זמן לחזור להסתכל על הגוף שלי לא כמשאב ובכלל לחשוב על מיניות.
במקומך הייתי מכוונת כעת רק לאינטימיות נעימה ולתת לה לבחור לאן לקחת את זה. בלי להפעיל שום לחץ.
הטופר המפשר​(נשלט)
לפני 14 שעות • 16 באוג׳ 2026
הטופר המפשר​(נשלט) • 16 באוג׳ 2026
יכול להיות הרבה סיבות לעניין הזה. מסכים עם רוב מה שכתבו כאן לפני.
אבל צריך לזכור גם עוד דבר שהוא גם משהו שגורם להרבה קושי ביחסים בין גברים לנשים בכלל. אנחנו עובדים אחרת. הרבה פעמים הפנטזיה הגברית היא שהאישה "תרצה מה שהגבר רוצה שהיא תרצה", ושלא תרצה אותו או "תסמן וי". מה זה אומר ? שהיא תרצה את מה שהוא רוצה ללא תנאי במה שהוא עושה או לא עושה.

אבל זה לא עובד ככה אצל בנות המין השני, אישה לרוב נמשכת לגבר "שרואה אותה" קודם כל כבנאדם שלם, ללא קשר להגשמת פנטזיה כזאת או אחרת, רוצה להרגיש נחשקת ונאהבת, ורק כשהתנאים האלה מתמלאים לרוב באים גם החשקים המיניים.
והרבה פעמים גברים חווים את זה כסוג של יחסי תן וקח שמעקרים להם את הפנטזיה מהאיממנטיות שלה: כלומר שהיא כאילו "תנבע מתוך עצמה ללא קשר מה קורה בקשר בין בני הזוג ולעולם בכלל". זה לא עובד ככה.
וכן לפעמים זה מתסכל ולא פשוט בעיקר כשיש הרבה לחץ וטיפול בשני זאטוטים קטנים ברקע...
מקווה שהצלחתי להסביר את העניין הזה למרות שזה קצת מורכב.
ArchAngel​(שולטת)
לפני שעתיים • 17 באוג׳ 2026
ArchAngel​(שולטת) • 17 באוג׳ 2026
אם היית משרת את הצורך שלה, במקום להתמקד בזה שהיא תשרת את שלך, סביר להניח שהיה חוזר לה החשק.
זה באסה להיות שולטת כשאת מרגישה שאת צריכה לשרת את הנשלט ולהתעסק בלהדליק ולרגש אותו, במקום שזה יהיה הפוך. על אחת כמה וכמה כשאת אחרי 2 לידות, שחוקה מעייפות בגלל הילדים והמטלות מסביב.
במיוחד אם אתה רוצה להישלט, תשרת אותה באמת, לא רק את עצמך ואת הריגוש שלך.
אחרי שהיא מספרת לך מה עובר עליה, ואתה שולח אותה בקרירות לקרוא חומר כדי שתתיישר לפי זה, ולא חושב לרגע מה אתה אמור לעשות בשבילה כדי להקל עליה ולא רק כדי "לקבל כבר סשן"- איפה אתה בדיוק הנשלט בסיטואציה? או בכלל, איפה אתה כבן זוג?
למה שהיא תרגיש שולטת, ושמדליק אותה להמשיך לשלוט בך, כשאתה עושה את ההפך מלשרת אותה?