| MagisterDolor(שולט) |
אתמול •
16 באוג׳ 2026
אתמול •
16 באוג׳ 2026
MagisterDolor(שולט) • 16 באוג׳ 2026
לא קראתי את כל התגובות, עמכם/ן הסליחה.
לדעתי, אחריות השולט - שקיפות מלאה מול הנשלטת באשר לכוונותיו כלפיה אחריות הנשלטת - להאמין לו ולפעול בהתאם, ללא "אני אגרום לו להשתנות עבורי". |
|
|
| ve-ra |
אתמול •
16 באוג׳ 2026
אתמול •
16 באוג׳ 2026
ve-ra • 16 באוג׳ 2026
חברים, בדיון בפורום לא עדיף לקרא תגובות קודמות? כל הדיונים בפורומים ממילא פתוחים לחלוטין ואפשר לתת ל ai לסכם את הדברים למען היעילות
כלובי הצעה: חבר סוכן שייתן סיכום תגובות בראש כל דיון |
|
|
| פישוטו |
אתמול •
16 באוג׳ 2026
אתמול •
16 באוג׳ 2026
פישוטו • 16 באוג׳ 2026
► ve-ra כתב/ה: חברים, בדיון בפורום לא עדיף לקרא תגובות קודמות? כל הדיונים בפורומים ממילא פתוחים לחלוטין ואפשר לתת ל ai לסכם את הדברים למען היעילות
כלובי הצעה: חבר סוכן שייתן סיכום תגובות בראש כל דיון הלוואי אנשים היו קוראים את הנושא, את מדברת איתי על תגובות |
|
|
| ArchAngel(שולטת) |
לפני 15 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 15 שעות •
17 באוג׳ 2026
ArchAngel(שולטת) • 17 באוג׳ 2026
לדעתי, במערכת יחסים בריאה מרגישים שהאחריות לדאוג לא לפגוע בצד השני היא שלי. וגם לא רואים בה משהו מטריח אלא משהו ששואפים לעמוד בו, ומתגאים כשמצליחים.
ובמערכת פחות בריאה, רוצים רק להתנער ממנה כמה שיותר ומתעסקים בלמצוא תירוץ משכנע מספיק כי "הוא אדם בוגר/בחר בזה/הסכים לזה" וכו', אז מה זה נוגע אלי. ככה זה כשרק רוצים לספק צורך דרך אוביקט, ולא באמת לנהל קשר עם אדם- הרגשות שלו פחות מעניינים, העיקר לעשות את המינימום כדי לא לקבל תלונה במשטרה. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לנשלט/ת זה לשים לב איך הצד השולט מגיב לצרכים שלהם, כבר מהדייט הראשון, אפילו מההודעה הראשונה- אם הם מגלים כלפיהם התחשבות, אם הם מגלים אחריות כלפי הצדדים ה"פחות כיפיים" של "התפקיד" שדורשים מהם לראות מעבר לצרכים של עצמם, או אם הם ממהרים להתנער ולתייג הכל כ"שליטה מלמטה" או מתגוננים בהאשמות של "את/ה לא נשלט/ת אמיתי/ת". ולשולטים/ות, לראות איך הצד הנשלט מגיב אליהם מעבר לאוביקט הפנטזיוני שהם רוצים שיגלמו. לקרוא לך אדון או מלכה ולהלל אותך במשפטים שמחרמנים אותם לא אומר שמכבדים אותך באמת. גם הצד הנשלט יכול להיות מרוכז בצרכים שלו, ולהיתמם כי הרי הוא כזה משרת, למרות שהוא שם לשרת בעיקר את עצמו. לסוג הזה קל להתנהג כמו עלה נידף ברוח ולא לקחת אחריות אף פעם, ולעשות לשולט/ת אידיאליזציה רעילה עד כדי החפצה- שהרי אם הוא או היא "אליל/ה" ולא בן אדם, אין מצב שהם יכולים לפגוע בהם. וגם אין טעם להיות גלוי איתם כי הרי "אליל/ה" אמור/ה לקרוא לכם את המחשבות, ועוד מסקנות שכאלו שמגיעות מתוך החפצה. אז איך הנשלט שלך מתנהג אחרי שגמר ואין לו אינטרס להתחנף אליך עוד? (ולא, פשוט למנוע ממנו גמירה לא פותר את שורש הבעיה). איך הנשלטת שלך מתנהגת כשהיא חווה שאתה לא באמת "אבא" שלה (או וואטאבר הכינוי הסמכותי) אלא רואה בך חלקים של רצונות וצרכים שהם לא רק להיות עבורה דמות ולהגשים לה חוויה? בקיצור, יחס בתחילת מערכת היחסים ובמהלכה יכול לנבא את היחס שיתקבל בסופה. אם עוד בשלב הפרפרים, כשאמורים להיות בשיא המוטיבציה למצוא חן ולהוציא את עצמנו הכי טוב בעיני הצד השני, מרגישים שהם לא מעוניינים לתת לנו אלא רק לקחת, או שאנחנו לא רוצים לתת כי לא מרגישים טעם כי לא באמת מכבדים את האדם, תהיו בטוחים שברגע שלא יהיה אינטרס לשמר את הקשר כל האנוכיות הזו תצוף במלוא כיעורה - גוסטינג, נטישה או אפילו נקמה. |
|
|
| ivy sweet(נשלטת) |
לפני 5 שעות •
17 באוג׳ 2026
לפני 5 שעות •
17 באוג׳ 2026
ivy sweet(נשלטת) • 17 באוג׳ 2026
אני חושבת שזה תלוי פרידה, ולא רק כמה היה עמוק ואינטנסיבי הקשר לפניה. באופן אישי, היו פרידות שעשיתי בבת אחת ואז כמובן לא היה טעם או צורך בהמשכיות או אחריות מצד השולט מהסוג שאת מתארת, לא היה לי עניין בזה. והיו מקרים הפוכים לגמרי, לפעמים מתוך צורך של שני הצדדים ולפעמים זה פשוט קרה באופן טבעי כי זה התאים לשנינו
|
|
|